Kayınbabam yıyor guzel esımde sever yanı bı patates kızartması ne kadar kotu olabılır cok canım sıkılıyoHiçbir şey sormayın, getirdikleri peyniri ve zeytini yesinler.
Selam arkadaslar. Kayınvalidem ve kayınbabam bize geldiler 2 haftalığına. Kahvaltıya falan ne hazırlasam yemıyor kadın burun kıvırıyor. Mesela yumurta haslıyorum en basiti ben bunu yemem ıcıne yesıllık dogranmazsa dıyor.. Yaga kırıyorum onada bıse dıyo patates kızartması yemez, borek yemez, kuymak yaptım bugun yıne yemedı. Ozellikle takip edıyorum bı catal alıp bırakıyor kendı getirdıgı koy peynırı ve zeytını yıyor. Cıldırcam. Pis biri degılım asla aksıne kendılerı cok pıs ama ben onlara gıdınce yıyorum zorlada olsa.. Bana bı fıkır verın derdın ne dıye sorayım mı yoksa yemezse yemesın deyıp keyfime mı bakayım
Keyfine bak evetSelam arkadaslar. Kayınvalidem ve kayınbabam bize geldiler 2 haftalığına. Kahvaltıya falan ne hazırlasam yemıyor kadın burun kıvırıyor. Mesela yumurta haslıyorum en basiti ben bunu yemem ıcıne yesıllık dogranmazsa dıyor.. Yaga kırıyorum onada bıse dıyo patates kızartması yemez, borek yemez, kuymak yaptım bugun yıne yemedı. Ozellikle takip edıyorum bı catal alıp bırakıyor kendı getirdıgı koy peynırı ve zeytını yıyor. Cıldırcam. Pis biri degılım asla aksıne kendılerı cok pıs ama ben onlara gıdınce yıyorum zorlada olsa.. Bana bı fıkır verın derdın ne dıye sorayım mı yoksa yemezse yemesın deyıp keyfime mı bakayım
Ya zoruma gıdıyo yarın gıdıp neler soyleyecek Allah bilir. Onların evın duzensızlıgınde pisliğinde ben yerken onun burda yememesi zoruma gıdıyo. Begenmıyor resmenBırakın ne istiyorsa onu yesin. Benim annem de öyledir. Geçen sene iftara davet ettim. Yemeğini almiş gelmiş. Haha :)
Yemez çünkü biliyorum. Yaşlandıkça yediği şeyler azaldı.
Ben takmıyorum. Siz de takmayın. Ac kalmadığı sürece sorun yok
Ya hıc deme kızım var zaten o yemıyo onla ugrasıyorum bıde bu cıktı ıyı mıKeyfine bak evet
İster yer ister yemez
Bebek mi bu
Ben orda yemeyim bı onları begenmez mısım falan bı suru laf ediyorBen umursamazdım hiç. Ben ona gidince de hoşuma giden bişeyse yerdim. Benim annem de kimsenin yaptığını beğenmez hatta yemez,yerse de söylenir,bizim eve gelir mutfağı ona bırakırım yapsın yiyelim o zaman hiç de gocunmam.
Kayınbabam yıyor guzel esımde sever yanı bı patates kızartması ne kadar kotu olabılır cok canım sıkılıyo
Keyfine bak ekstra bi şey hazırlama.. Zeytin peynir yesin..Selam arkadaslar. Kayınvalidem ve kayınbabam bize geldiler 2 haftalığına. Kahvaltıya falan ne hazırlasam yemıyor kadın burun kıvırıyor. Mesela yumurta haslıyorum en basiti ben bunu yemem ıcıne yesıllık dogranmazsa dıyor.. Yaga kırıyorum onada bıse dıyo patates kızartması yemez, borek yemez, kuymak yaptım bugun yıne yemedı. Ozellikle takip edıyorum bı catal alıp bırakıyor kendı getirdıgı koy peynırı ve zeytını yıyor. Cıldırcam. Pis biri degılım asla aksıne kendılerı cok pıs ama ben onlara gıdınce yıyorum zorlada olsa.. Bana bı fıkır verın derdın ne dıye sorayım mı yoksa yemezse yemesın deyıp keyfime mı bakayım
Misal esım en ıyı sucugu aldı onlar geliyor dıye yaptım ben sucuk yemem kı dedı. Cemen yerım dedı dedım benzıyor zaten yok yemem dedı..Yemezse yenesin bırakın. Böyle sözde titizler kendi evinde pasaklıyken başkasından bir şey yemezler veya aklınca sizi beğenmemezlik yapıyor.
Sadece kahvaltılıklara mı böyle yapıyor? Bir de şey deneyin bir gün sucuklu yumurta koyun mesela yemezse aa ama oğlun yaptı çok da güzel yapar deyin yiyecek mi bakalım.
Yani sonucta misafir ınsan geceden dusunuyo sabaha ne yapsam dıye sabah hazırlıyorum ona da kafayı taktım ya takıp edıyorum yok yemıyor.. Fırında kasarlı mantar yaparım harıka olur esımde bayılır bı tane bile almadı..yenidoğan bebeğimi bu kadar düşünmüyorum yahu yiyor mu yemiyor mu diye.
bırakın yemesin. paşa gönlü bilir. siz afiyetle yiyin
takip etmeyin kim ne yedi ne yemedi, siniriniz bozulmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?