Aklım almıyor. Kaynana sorunsalı

Yemezse yemesin. Terbiyesiz. Siz de gidince yemeyin onun yemeğini.

Benim annem de benim yaptıklarımı yemez beğenmez içine değişik şeyler koyuyorsun der. Annem diye bişy demiyorum kaynanam dese çok farklı düşünürdüm. Ama annem de böyle olduğu için kendimi sakinleştirildi normal karşılardım sanırım. Belki sizin kv de bnm annem gibi normalde de böyledir.
Kv normalde de size karşı kötü mü? Eğer değilse demekki başk yerde ymk yiyemiyor. Bnm bi arkadaşım da yemiyordu hiçbir yerde.

Gicik bi tipse bilerek yapiyordur
Benimkide ayni
biz suna sunu koyariz onsuz olmaz biz bunu boyle yapariz oyle olmaz
Biz bunu buyuk dograriz yok biz bunu kucuk dograriz yok bu yemek boyle olmaz
Mesela ben yemeklere normal su koyarim o kaynatip sicak su koyar digeri olmazmis
Yok soganin sapi kesilmezmis bulgur yikanmazmis yok yasi yenmezmiste kurusu yenirmis cildiriyorum artik bide sagda solda lezzetsiz yapiyo yemekleri diyomus ben evlerine gidince kendisine degil nimete saygimdan susuyorumda anlayana iste kayinbabamda ayni yok biz onu yemeyiz yok ben bunu yemem her geldiklerinde yemek tartismasi cikiyo resmen tamam siz oyle yapin ben boyle yapiyorum diyorum yok oyle olmazmissss kopure kopure dolaniyom evde ben gittigim hic bi yerde bu olmamis yemem diyemedigim icin ac saniliyorum

Ay nereliler acaba o kadar aynılar kı :) akraba falan mıyız :)) kaynanamda aynı soganın sapını kesme bulguru yıkama mantarı elinle böl. Ya dıyorum ben soganı elımde dograyamıyorum gozlerım cok kotu oluyo bas agrısına donuyo dıyo kı o neymıs tahtada sogan mı dogranır. Dedım en iyi aşçılar bıle tahtada dogru yo hatta sogan ıcın ayrı bı tahta yapmıs adamlar

Bazı insanlarda takıntı vardır boyle. Kendinden başkasının yaptığını yemez. Acaba sadece sizin yaptığınızı mi yemiyor yoksa konu komşuya gittiğinde onların kini de mi yemiyor.

Yaşlılar öyle patates kızartması yumurta gibi şeylerden pek hoşlanmıyor sanırım.
Benim annem babam da öyledir.. Akşamdan çorba varsa ısıtır yerler..
Şöyle sebzenin üstüne kırsan yumurtayı?
Örneğin pırasa pazı ya da soğan kavurup üstüne yumurta kırsan severler mi acaba
Ben yaparım kahvaltıya çokta güzel olur..

Haa hoş yaptım da noldu çok mu yaranın dersen yok tabi..

Bnm kv de de bizde ne bulsa atlar herkes once yer ama mesela o da bnm demledigim cayi icmez ilklerde surekli tazelerdim simdi 1 bardk dokuyorum icse de icmesede bakmiyorum hic onlarin gonlunu yapmaya caliscaz diye harap ediyoruz kendimizi

Valla cnm kaynana bunlar yeni evliysen daha cooook cekecegin var bitmez yemek yaristirmalari
Birde bizimkilerin dedigi dogru alternatifi yada baska turlu yapilisi yok sadece kendi ogrendigi dogru yani o yuzden cok inatlasma yoksa bizim gibi sacma sapan yemek yuzund n tartisiyo bulabilirsin kendini hakli olsan bile bu yuzden tartisiyo olmak cok sacma cunku

Hatta benim kaynanam kek pasta tarife goremi yapilirmis kafandan yapcakmissin oyle tarifle olmazmis o hic gormemis tarifle yapildigini
O an koptum ne diyecegimi bilemedim valla

Kahvaltıya 3 tabak onların getirdiği zeytinden, 3 tabak yine onların getirdiği peynirden koy.
Çay demle.
Afiyet olsun de :)

Benim dedemle babannem makarnalarin icinden sadece fiyonk makarna yerlerdi. Hepsi makarna iste. Onu bile seciyor bazi insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…