Ay nereliler acaba o kadar aynılar kı :) akraba falan mıyız :)) kaynanamda aynı soganın sapını kesme bulguru yıkama mantarı elinle böl. Ya dıyorum ben soganı elımde dograyamıyorum gozlerım cok kotu oluyo bas agrısına donuyo dıyo kı o neymıs tahtada sogan mı dogranır. Dedım en iyi aşçılar bıle tahtada dogru yo hatta sogan ıcın ayrı bı tahta yapmıs adamlarGicik bi tipse bilerek yapiyordur
Benimkide ayni
biz suna sunu koyariz onsuz olmaz biz bunu boyle yapariz oyle olmaz
Biz bunu buyuk dograriz yok biz bunu kucuk dograriz yok bu yemek boyle olmaz
Mesela ben yemeklere normal su koyarim o kaynatip sicak su koyar digeri olmazmis
Yok soganin sapi kesilmezmis bulgur yikanmazmis yok yasi yenmezmiste kurusu yenirmis cildiriyorum artik bide sagda solda lezzetsiz yapiyo yemekleri diyomus ben evlerine gidince kendisine degil nimete saygimdan susuyorumda anlayana iste kayinbabamda ayni yok biz onu yemeyiz yok ben bunu yemem her geldiklerinde yemek tartismasi cikiyo resmen tamam siz oyle yapin ben boyle yapiyorum diyorum yok oyle olmazmissss kopure kopure dolaniyom evde ben gittigim hic bi yerde bu olmamis yemem diyemedigim icin ac saniliyorum
Hiçbir şey sormayın, getirdikleri peyniri ve zeytini yesinler.
Yaşlılar öyle patates kızartması yumurta gibi şeylerden pek hoşlanmıyor sanırım.Selam arkadaslar. Kayınvalidem ve kayınbabam bize geldiler 2 haftalığına. Kahvaltıya falan ne hazırlasam yemıyor kadın burun kıvırıyor. Mesela yumurta haslıyorum en basiti ben bunu yemem ıcıne yesıllık dogranmazsa dıyor.. Yaga kırıyorum onada bıse dıyo patates kızartması yemez, borek yemez, kuymak yaptım bugun yıne yemedı. Ozellikle takip edıyorum bı catal alıp bırakıyor kendı getirdıgı koy peynırı ve zeytını yıyor. Cıldırcam. Pis biri degılım asla aksıne kendılerı cok pıs ama ben onlara gıdınce yıyorum zorlada olsa.. Bana bı fıkır verın derdın ne dıye sorayım mı yoksa yemezse yemesın deyıp keyfime mı bakayım
Valla cnm kaynana bunlar yeni evliysen daha cooook cekecegin var bitmez yemek yaristirmalariAy nereliler acaba o kadar aynılar kı :) akraba falan mıyız :)) kaynanamda aynı soganın sapını kesme bulguru yıkama mantarı elinle böl. Ya dıyorum ben soganı elımde dograyamıyorum gozlerım cok kotu oluyo bas agrısına donuyo dıyo kı o neymıs tahtada sogan mı dogranır. Dedım en iyi aşçılar bıle tahtada dogru yo hatta sogan ıcın ayrı bı tahta yapmıs adamlar
Hatta benim kaynanam kek pasta tarife goremi yapilirmis kafandan yapcakmissin oyle tarifle olmazmis o hic gormemis tarifle yapildiginiAy nereliler acaba o kadar aynılar kı :) akraba falan mıyız :)) kaynanamda aynı soganın sapını kesme bulguru yıkama mantarı elinle böl. Ya dıyorum ben soganı elımde dograyamıyorum gozlerım cok kotu oluyo bas agrısına donuyo dıyo kı o neymıs tahtada sogan mı dogranır. Dedım en iyi aşçılar bıle tahtada dogru yo hatta sogan ıcın ayrı bı tahta yapmıs adamlar
Benim dedemle babannem makarnalarin icinden sadece fiyonk makarna yerlerdi. Hepsi makarna iste. Onu bile seciyor bazi insanlarGicik bi tipse bilerek yapiyordur
Benimkide ayni
biz suna sunu koyariz onsuz olmaz biz bunu boyle yapariz oyle olmaz
Biz bunu buyuk dograriz yok biz bunu kucuk dograriz yok bu yemek boyle olmaz
Mesela ben yemeklere normal su koyarim o kaynatip sicak su koyar digeri olmazmis
Yok soganin sapi kesilmezmis bulgur yikanmazmis yok yasi yenmezmiste kurusu yenirmis cildiriyorum artik bide sagda solda lezzetsiz yapiyo yemekleri diyomus ben evlerine gidince kendisine degil nimete saygimdan susuyorumda anlayana iste kayinbabamda ayni yok biz onu yemeyiz yok ben bunu yemem her geldiklerinde yemek tartismasi cikiyo resmen tamam siz oyle yapin ben boyle yapiyorum diyorum yok oyle olmazmissss kopure kopure dolaniyom evde ben gittigim hic bi yerde bu olmamis yemem diyemedigim icin ac saniliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?