- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
Uğraşma bosverYa hıc deme kızım var zaten o yemıyo onla ugrasıyorum bıde bu cıktı ıyı mı
Şiştim şiştim patlıcam yaa ıslak kek yaptım zor yedı.. Ben buna bıs3 demezsem içimde kalacak catlıcamUğraşma bosver
Sen sordukça Naz’a ceker
İster yesin ister yemesin
Birşey deme zaten amacı seni sinir etmek :)Şiştim şiştim patlıcam yaa ıslak kek yaptım zor yedı.. Ben buna bıs3 demezsem içimde kalacak catlıcam
Hele
Ben orda yemeyim bı onları begenmez mısım falan bı suru laf ediyor
Off ay valla delirecem yaa benım annemın adı cıkmıs temızlık hastasına bende onun yetıstırdıgı biriyim yaptıgı yenmez bırı degılım ılk defa boyle bıse oluyo cinnetlıkBirşey deme zaten amacı seni sinir etmek :)
Yok say bosver
Evet bende oyle bıseler desem mı dıyorum yada dıyım sen hazırla bızde yiyelim :)Bende size gelince yemiycem haberiniz olsun sonra alınmaca kırılmaca yok o zaman filan diyin eşiniz varken şakayla karışık hatta evden peynir zeytin bi somun da ekmek getirip onu yerim haha deyin :)
Yani sonucta misafir ınsan geceden dusunuyo sabaha ne yapsam dıye sabah hazırlıyorum ona da kafayı taktım ya takıp edıyorum yok yemıyor.. Fırında kasarlı mantar yaparım harıka olur esımde bayılır bı tane bile almadı..
Bise demeyım mi en ıyısı ona onun yaptıgınu yapıp benım hıssettıgımı hissettirmekLafını edersen zincirleme dram olayları gerçekleşecek
Zaten aksam yemegının cogusunu o yapıyor benım yaptıgıma bahane bulur. Neymıs mantarı tavuklu yapıyomusum oyle olmazmıs sadece sarımsak sogan koyacakmıs o tamam dedım sen nasıl istersen oyle yapalımee tamam işte çok şey kaçırıyor yememekle. kendi biliristerseniz ona teklif edin, anne canının istediği bir şey varsa bugün sıcakları sen yap, malzemesini alalım vs diye.
ne istiyorsa yapsın yesin. siz de düşünmezsiniz.
Bu zamana kadar yedım ben yemeklerınu yok demedım ama bundan sonra ısın rengı degısecek mecburSen de onların evine gidince yeme. Yediğin her şeye de ay mideme dokundu ayağı yap.
Yok zorlamıyorum daha ye bıle demedım koyarım ortaya kım ne yerse yesin ama kaynanalık mı ne bılmem artık yaptıgı zoruma gidiyor. Ben onlara gıdınce yumurta kırıyorlar sureklı burda yemeyız dıyor bıdeKimseyi zorlamayın kendı haline bırakın. Bır iki kere teklif edip sız yemenıze devam edin. Belki yaşları geregı belki kaynanalık taslama huylarından vazgecemedıklerınden bu tavırlar.
Ahaha haklısınız gercekten yanı bı haslama yumurta ne kadar kotu olur. Ben onlarda yerım işte bende yemesem sorun etmem ama benım yasım bıraz kucuk okudum falan o yuzden ıs bılmem sanıyor sallamıyot benı nasılsın yıllık evlıyım bı kahvaltı da hazırlarım yanı okuduk dıye sus bebegı degıl ızbenim strese bağlı yeme bozukluğum var. su an bı sıkıntım yok çok şükür. ama hic bisey yiyemez icemezdim eskiden. kv kp dövecek gibi bakarlardi.
ben yemiyorum diye kaynanam da yemez mesela benim evimde. ozellikle herkesin sevdiği begendigi bisey varsa asla yemez. kasitli yapıyo. hic düşünmedim gelin ac birakti yemeği kötüydü der laf eder mi diye.
kötü de olabilir. herkesin damak tadi baska. yemezse peynir zeytin yer. hiç ağzınizin tadini bozmayin. ayyy ne kadar güzel olmuş degil mi hayatim, biraz daha yer misin baba bak cok güzel olmus diye diye yiyin sofrada. onu da yok sayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?