Aklım almıyor. Kaynana sorunsalı

Hele

Ben orda yemeyim bı onları begenmez mısım falan bı suru laf ediyor

Bende size gelince yemiycem haberiniz olsun sonra alınmaca kırılmaca yok o zaman filan diyin eşiniz varken şakayla karışık hatta evden peynir zeytin bi somun da ekmek getirip onu yerim haha deyin :)
 
Birşey deme zaten amacı seni sinir etmek :)
Yok say bosver
Off ay valla delirecem yaa benım annemın adı cıkmıs temızlık hastasına bende onun yetıstırdıgı biriyim yaptıgı yenmez bırı degılım ılk defa boyle bıse oluyo cinnetlık
 
Bende size gelince yemiycem haberiniz olsun sonra alınmaca kırılmaca yok o zaman filan diyin eşiniz varken şakayla karışık hatta evden peynir zeytin bi somun da ekmek getirip onu yerim haha deyin :)
Evet bende oyle bıseler desem mı dıyorum yada dıyım sen hazırla bızde yiyelim :)
 

ee tamam işte çok şey kaçırıyor yememekle. kendi bilir isterseniz ona teklif edin, anne canının istediği bir şey varsa bugün sıcakları sen yap, malzemesini alalım vs diye.
ne istiyorsa yapsın yesin. siz de düşünmezsiniz.
 
Kimseyi zorlamayın kendı haline bırakın. Bır iki kere teklif edip sız yemenıze devam edin. Belki yaşları geregı belki kaynanalık taslama huylarından vazgecemedıklerınden bu tavırlar.
 
benim strese bağlı yeme bozukluğum var. su an bı sıkıntım yok çok şükür. ama hic bisey yiyemez icemezdim eskiden. kv kp dövecek gibi bakarlardi.

ben yemiyorum diye kaynanam da yemez mesela benim evimde. ozellikle herkesin sevdiği begendigi bisey varsa asla yemez. kasitli yapıyo. hic düşünmedim gelin ac birakti yemeği kötüydü der laf eder mi diye.

kötü de olabilir. herkesin damak tadi baska. yemezse peynir zeytin yer. hiç ağzınizin tadini bozmayin. ayyy ne kadar güzel olmuş degil mi hayatim, biraz daha yer misin baba bak cok güzel olmus diye diye yiyin sofrada. onu da yok sayin.
 
MAALESF BAZI İNSANLAR ÖLE YAPICAK BİŞİ YOK.TAKMAYIN BENCE YEMESSE YEMSİN BENİMDE ANNEM ÖLEDİR HER YERDE YEMEK YEMEZ.HATTA KENDİ YEMEĞİNİ ALIR GELİR BİZE GELİRKEN HUYU BU YAPICAK BİŞİ YOK
 
Zaten aksam yemegının cogusunu o yapıyor benım yaptıgıma bahane bulur. Neymıs mantarı tavuklu yapıyomusum oyle olmazmıs sadece sarımsak sogan koyacakmıs o tamam dedım sen nasıl istersen oyle yapalım
 
Şaka usulüyle nasıl olmuş anne sevdin mi derdim. Ama kayınvalidenizin karakteri nasıl onu da bilemem. Hiç bi şey olmamış gibi davranın insanlar ne derlerse desinler ne düşünürlerse düşünsünler
 
Kimseyi zorlamayın kendı haline bırakın. Bır iki kere teklif edip sız yemenıze devam edin. Belki yaşları geregı belki kaynanalık taslama huylarından vazgecemedıklerınden bu tavırlar.
Yok zorlamıyorum daha ye bıle demedım koyarım ortaya kım ne yerse yesin ama kaynanalık mı ne bılmem artık yaptıgı zoruma gidiyor. Ben onlara gıdınce yumurta kırıyorlar sureklı burda yemeyız dıyor bıde
 
Ahaha haklısınız gercekten yanı bı haslama yumurta ne kadar kotu olur. Ben onlarda yerım işte bende yemesem sorun etmem ama benım yasım bıraz kucuk okudum falan o yuzden ıs bılmem sanıyor sallamıyot benı nasılsın yıllık evlıyım bı kahvaltı da hazırlarım yanı okuduk dıye sus bebegı degıl ız
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…