Aklım almıyor. Kaynana sorunsalı

Şaka usulüyle nasıl olmuş anne sevdin mi derdim. Ama kayınvalidenizin karakteri nasıl onu da bilemem. Hiç bi şey olmamış gibi davranın insanlar ne derlerse desinler ne düşünürlerse düşünsünler
Ya yemıyor kı sorayım da zaten hazır peynır zeytın recel asla yemezler ev yapımı yıyolar onuda getiriyorlar ben nerden bulayım onların evde yapılmısını

Ne istiyorsa yesin. Yaşlıların öyle huyları var. Benim annem de patates kızartması yağda yumurta yemez. Alıştığı şeyleri sever. Takılmayın. İnsanların alışkanlıkları farklı. Eşimin ailesi kaymaklı biber yer kahvaltıda ben yemem. Ne var ki bunda?

Ama kendı evınde yiyorsa o patatesı yumurtayı o zaman sorgulamaz mısınız

Boşver sen üzerine düştükçe naza çekecek kendini,yerse yer yemezse yemez.Sakın ola bir laf deme tartışma yapmak için bahane arıyor bence. Hiççç takılma "Ben bunu yemek istemiyorum" derse de "Sen bilirsin annecim keyfin bilir"de

yanlış düşünüyorsunuz. yapabildiğiniz için gıcık etmeye yemiyo. sindiremiyodur yaptığınız seylerin yenebilir ve güzel olmasini. esinize sorun annen kahvaltıda ne sever diye. hic yorum yapmayın imada bulunmayın. o yaptığınızı da yemezse esinize bisey derse sizlik bi durum olmaz ortada.

şimdi bisey deseniz evine sigdirmadi moralimi bozdu vs vs der. koz vermeyin eline. sakin sakin devam. yerse yer yemezse mutfak orda onu da yapmazsa dışardan söylenir.

yarın kir pidesi simit poğaça tarzı alın koyun sofraya. ciddiye de almayin kv yi

Hiç de bişey deme canım getirdiklerini yesinler kahvaltılık birşeyler pişirme yorma kendini hazır zeytin peynir koy .sende gidince orda yeme yanında birşeyler götür aynısını yap

Ama kendı evınde yiyorsa o patatesı yumurtayı o zaman sorgulamaz mısınız
Aaa kendi evinde yiyor mu? O zaman takıntılı. Az pişmiş çok pişmiş falan diye yemiyor. Bence siz malzeme hazırlayın anne senin sevdiğin gibi yapalım deyin ya da boşverin.

Zaten seslenmıyor yedıgını yıyor kalkıyor arada bı yorum yapar bende bıse demem seslenmem. Hayırlısı sayılı gun cabuk gecer ınsallah ya

Eşime dedım annen yemıyor ne yapsam senın annen ne yer falan bılmıyorum bosver yemezse yemesın dedı bende bise demedım ondan sonra.. Poğaca yaparım mesela kabarıyor kafam kadar olmus bu ne diyor bense kabarık severım puf puf

Hiç de bişey deme canım getirdiklerini yesinler kahvaltılık birşeyler pişirme yorma kendini hazır zeytin peynir koy .sende gidince orda yeme yanında birşeyler götür aynısını yap
Kahvaltılıgı kendimize zaten yapıyorum kuzum ama onlar var dıye insan daha cok ozenıyor. Kayınbabam yıyo sagolsun zaten ben herseyı yerimm dıyor o

yenimi evlisin ilk defamı geliyo evinize
3 bıttı evlılıgımızde. Oncedende gelırdı ama yardım ederdı kahvaltıya bıle bu sene kahvaltıya karısmaz aksam yemegıne gelır soyle yap boyle yap der yada kendi yapar bende yardımcı ıste

esiniz huzursuzluk cikacak diye korkmuş belli ki. siz kendi duzeninizden sasmayin. kabul eden yer etmeyen peynir ekmek yer. uzerinize de alinmayin. kendiyle kiyaslayip gelin de iyi yapıyo der mi. ya da benden de iyi yapiyo der mi.

benim kv benim evimde ne yese aynisini yapar hemen bizi cagirir yemeğe benimki daha güzel olmus demi derdi. bide kimse begenmezse oturur üç tabak yerdi bayila bayila. annemde de ne yemek yense aynısını yapar çağırır kıyaslar.

takiyo muyum yoooo oturup izliyorum kimse de ciddiye almiyo onu.

Hayatınızı bir kaynana yüzünden karartmaya değmez. O düşünceli olsaydı yerdi sizde düşünmeyin

yahu niye bukadar taktiniz- yazdiginiz seylerin 99% bende yemiyorum (kasarli mantar haric- oda eger organik kasar ve mantardan yipilmissa)
Birakin yemesin. insanlarin damak tadina niye bukadar taktiniz?
kac yasinda kadin cani isterse yer. ac kalicak degil. o ekmek, peynir, zeytinle doyuyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…