Zaten saldım artıkk yıyen yıyor yemeyen bakıyor :)Yahu derdin mi yok? Bırak yemesin, beğenmesin. Kendisi gurme mi? Herkes yerken o oturuyorsa sorun onda belli ki. Gidip istediği kişiye istediğini anlatsın, ben olsam takılmam. Sonuçta kaynana, gelinini çekiştirmesi çok da ciddiye alınacak birşey olmaz bence.
Evet bende oyle yapayım dıyorumda yapamam guzel olanı yerim onun gbı yapamam zaten kahvaltı yanı ne kadar farklı seyler olabılır kı.Niye bu kadar taktınız ki?
Yemezse yemesin keyfi bilir.
Ben sizin yerinizde olsam, siz de onlara gittiğinizde hiç bir şey yemeyin.
Aynı tavrı onun evinde gösterin, belki anlar.
Pek anlayacağını da sanmam bu tip insanların ama, boşverin, kafanıza taktığınıza değmez.
Temızlık takmaz onlar baska bı derdı var ama ne :) demekkı bazıları boyle. Benım ananem falanda keske yapsalar da yesek dıye beklerbenim kayıvalidem de aynı
temizlik konusunda ona bin kat fark atarım
elinden gelse suyunu, çayını da memleketten getirir
önceden üzülüyordum
şimdi aldırış bile etmiyorum
ister yer ister aç oturur kendi bileceği şey
oğlunun evi kalksın istediğini yapsın yesin
ben artık yormuyorum kendimi
bence sıcak , ılımlı yaklaşmakta fayda var. anne neden yemiyorsun, istediğin başka birşey varsa söyle onu yapayım diyebilirsiniz. yada hazırlamadan önce kahvaltıyı yada yemeği nasıl seversin anne , söyle ona göre yapayım diyebilrisiniz. yememesine de gelince yine güzellikle beğnmedin mi anne senin için yaptım da diyebilir siniz. şöyle de olabilir huyu alışkanlığı da o olabilir kendi getirdiği köy peyniri zeytini yiyorsa. bazılar öyle yapıyor mesela ben dedemden örnek vereyim bir sürü yemek pişer evde, ama kendisi 3 öğün yağ bal yada çorba tüketir. bazıları öyle olabiliyor. bu demek değildir ki beğenmiyor sizin yaptıklarınızı. sonuçta her kesin farklı tarzları var. kayınvalide söz konusu olunca alışmışız kulp takmaya, o yüzden üstümüze alınıyoruz her şeyi. en azından ben böyle düşünüyorum.Selam arkadaslar. Kayınvalidem ve kayınbabam bize geldiler 2 haftalığına. Kahvaltıya falan ne hazırlasam yemıyor kadın burun kıvırıyor. Mesela yumurta haslıyorum en basiti ben bunu yemem ıcıne yesıllık dogranmazsa dıyor.. Yaga kırıyorum onada bıse dıyo patates kızartması yemez, borek yemez, kuymak yaptım bugun yıne yemedı. Ozellikle takip edıyorum bı catal alıp bırakıyor kendı getirdıgı koy peynırı ve zeytını yıyor. Cıldırcam. Pis biri degılım asla aksıne kendılerı cok pıs ama ben onlara gıdınce yıyorum zorlada olsa.. Bana bı fıkır verın derdın ne dıye sorayım mı yoksa yemezse yemesın deyıp keyfime mı bakayım
'aaa ben çok severim, sen yemiyorsan seninkini de alıyorum o zaman, olur di mi?' diyip onunkini de afiyetle yiyin.Selam arkadaslar. Kayınvalidem ve kayınbabam bize geldiler 2 haftalığına. Kahvaltıya falan ne hazırlasam yemıyor kadın burun kıvırıyor. Mesela yumurta haslıyorum en basiti ben bunu yemem ıcıne yesıllık dogranmazsa dıyor.. Yaga kırıyorum onada bıse dıyo patates kızartması yemez, borek yemez, kuymak yaptım bugun yıne yemedı. Ozellikle takip edıyorum bı catal alıp bırakıyor kendı getirdıgı koy peynırı ve zeytını yıyor. Cıldırcam. Pis biri degılım asla aksıne kendılerı cok pıs ama ben onlara gıdınce yıyorum zorlada olsa.. Bana bı fıkır verın derdın ne dıye sorayım mı yoksa yemezse yemesın deyıp keyfime mı bakayım
Keyfine bak. Ben de artık onun hazırladiklarini yemiyorum. Kendimce denge kurdum :))Selam arkadaslar. Kayınvalidem ve kayınbabam bize geldiler 2 haftalığına. Kahvaltıya falan ne hazırlasam yemıyor kadın burun kıvırıyor. Mesela yumurta haslıyorum en basiti ben bunu yemem ıcıne yesıllık dogranmazsa dıyor.. Yaga kırıyorum onada bıse dıyo patates kızartması yemez, borek yemez, kuymak yaptım bugun yıne yemedı. Ozellikle takip edıyorum bı catal alıp bırakıyor kendı getirdıgı koy peynırı ve zeytını yıyor. Cıldırcam. Pis biri degılım asla aksıne kendılerı cok pıs ama ben onlara gıdınce yıyorum zorlada olsa.. Bana bı fıkır verın derdın ne dıye sorayım mı yoksa yemezse yemesın deyıp keyfime mı bakayım
işte dertleri bu bizi sinir etmekTemızlık takmaz onlar baska bı derdı var ama ne :) demekkı bazıları boyle. Benım ananem falanda keske yapsalar da yesek dıye bekler
Yemezse yemesin cok da tınSelam arkadaslar. Kayınvalidem ve kayınbabam bize geldiler 2 haftalığına. Kahvaltıya falan ne hazırlasam yemıyor kadın burun kıvırıyor. Mesela yumurta haslıyorum en basiti ben bunu yemem ıcıne yesıllık dogranmazsa dıyor.. Yaga kırıyorum onada bıse dıyo patates kızartması yemez, borek yemez, kuymak yaptım bugun yıne yemedı. Ozellikle takip edıyorum bı catal alıp bırakıyor kendı getirdıgı koy peynırı ve zeytını yıyor. Cıldırcam. Pis biri degılım asla aksıne kendılerı cok pıs ama ben onlara gıdınce yıyorum zorlada olsa.. Bana bı fıkır verın derdın ne dıye sorayım mı yoksa yemezse yemesın deyıp keyfime mı bakayım
Keske benımkı de hıjyen takıntılı olsaydı ne guzel bıse :)))Hahaha hiç yabancı gelmedi. Benim kayinvalidemin de gıda alerjisi ve hijyen takıntısı var onda yemiyor. Kendi yiyeceğini getiriyor. Valla başta yadırgadım sonra açıkladı yanlış anlama kırılma dedi sıkıntı yok dedim o gün bundan umrumda degil hatta gelirken yemeğini getirirsin diyorum hshshdhd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?