- 6 Mayıs 2016
- 9.188
- 9.090
- 198
Benim kaynanada yapar hep bunu kendi evinde herşeyi yiyo benim evimde kendi getirdiği menemeni zeytini falan yiyo bazen hiç yemiyor başta ısrar ediyodum ama artık bıraktım banane beğenmiyosa yemesin valla çekemem hiç, bence özellikle yapıyorlar kötü hissettirmek için temizlik konusuyla ilgili bir takıntısı yok bizimkinin titiz biri değildir zaten canım istemiyo kilo aldım falan diyoSelam arkadaslar. Kayınvalidem ve kayınbabam bize geldiler 2 haftalığına. Kahvaltıya falan ne hazırlasam yemıyor kadın burun kıvırıyor. Mesela yumurta haslıyorum en basiti ben bunu yemem ıcıne yesıllık dogranmazsa dıyor.. Yaga kırıyorum onada bıse dıyo patates kızartması yemez, borek yemez, kuymak yaptım bugun yıne yemedı. Ozellikle takip edıyorum bı catal alıp bırakıyor kendı getirdıgı koy peynırı ve zeytını yıyor. Cıldırcam. Pis biri degılım asla aksıne kendılerı cok pıs ama ben onlara gıdınce yıyorum zorlada olsa.. Bana bı fıkır verın derdın ne dıye sorayım mı yoksa yemezse yemesın deyıp keyfime mı bakayım
Çerez yiyodum ağzımdan düştüBu insanlar mutfak legenıne su koyup eskı bı kılotla halı silen insanlar gelip burda boyle yapması zoruma gidiyor ya
Amannnn.... zaten kalıcı değillermiş.... sen hazırla keyfine göre yiyen yer yemeyen yemez.... ballandırarak ye kalk topla bitince ... takma kafanaaa amannnnSelam arkadaslar. Kayınvalidem ve kayınbabam bize geldiler 2 haftalığına. Kahvaltıya falan ne hazırlasam yemıyor kadın burun kıvırıyor. Mesela yumurta haslıyorum en basiti ben bunu yemem ıcıne yesıllık dogranmazsa dıyor.. Yaga kırıyorum onada bıse dıyo patates kızartması yemez, borek yemez, kuymak yaptım bugun yıne yemedı. Ozellikle takip edıyorum bı catal alıp bırakıyor kendı getirdıgı koy peynırı ve zeytını yıyor. Cıldırcam. Pis biri degılım asla aksıne kendılerı cok pıs ama ben onlara gıdınce yıyorum zorlada olsa.. Bana bı fıkır verın derdın ne dıye sorayım mı yoksa yemezse yemesın deyıp keyfime mı bakayım
Anne yaptığım hiç birşeyi yemediğin dikkatimi çekiyor neden yemiyosun ? İstersen sen yap bana göster bende o şekilde yapim de baktın kötü yapmış etmiş ben daha güzel yapıyorum anne ama alışılmış huylar değişmiyo sanırım ondan böyle davranıyorsun de gülümse kapat konuyu daha da yerse yer yemezse yemez 2 haftalığına gelmişler sen iyi kalKızlar bu aksam cupra aldık yaptım fırında. Esım ben kayın baba bayıldı. Kaynanamın dedıgı bu ne hep kılcık ugrastıgıma degmez bunu alacağına hamsı alsaydın.. Söylendi durdu. Eşimde dedı yıceksen ye yemıceksen konusma. Sonra sustu. Hayret ediyorum ya hayret
Bi hastalığı var mı? Şeker tansiyon ne bilim başka bişey?Selam arkadaslar. Kayınvalidem ve kayınbabam bize geldiler 2 haftalığına. Kahvaltıya falan ne hazırlasam yemıyor kadın burun kıvırıyor. Mesela yumurta haslıyorum en basiti ben bunu yemem ıcıne yesıllık dogranmazsa dıyor.. Yaga kırıyorum onada bıse dıyo patates kızartması yemez, borek yemez, kuymak yaptım bugun yıne yemedı. Ozellikle takip edıyorum bı catal alıp bırakıyor kendı getirdıgı koy peynırı ve zeytını yıyor. Cıldırcam. Pis biri degılım asla aksıne kendılerı cok pıs ama ben onlara gıdınce yıyorum zorlada olsa.. Bana bı fıkır verın derdın ne dıye sorayım mı yoksa yemezse yemesın deyıp keyfime mı bakayım
Yok canım evde yaptıgı recelı bı kase yer otururBi hastalığı var mı? Şeker tansiyon ne bilim başka bişey?
Yapmaya yapar da karısmıyo elıde lezzetlı guzel yapar zaten ondan bu cesaret :)Kalksın kendisi yapsın hatta siz teklif edin yapıversin bir gün de hazır kahvaltıya uyanırsınız. :)
Sinir etmek için yapıyor. Amacına da ulaşmış. Sende onun evine gidince ya da senin evinde bir yemek yaptığında yeme. Çatalla ucundan bak burnunu kıvır.misafirlige giderkenden de yemeğini götür.o da hissetsin bakalım güzel oluyor muymus
[/QUOT
Damak tadı farklı olabilir. Ya da kahvaltı menünüz tekdüze olabilir. Kuymak ve patates kızartması ağır şeyler ve evet yeşillik fena olmazdı. Yaşlı insanlar kendilerinde söz söyleme hakkını buluyolar fazlasıyla. Üzerine düşmeyin.Yok canım evde yaptıgı recelı bı kase yer oturur
Bir tane daha var ama o çok çok gıcık olunca yap.belki tartışma falan olur. Yemekten ona koyma.tabagini boş bırak sorarsada sen yemiyorsun diye koymadım anne dersin.bu biraz ağırSonuna kadar sinir etti sagolsun. İnsana kendını yetersiz hissettiriyor.
Sor niye yemiyorsun diye. Sende onda yeme ve boşver.Selam arkadaslar. Kayınvalidem ve kayınbabam bize geldiler 2 haftalığına. Kahvaltıya falan ne hazırlasam yemıyor kadın burun kıvırıyor. Mesela yumurta haslıyorum en basiti ben bunu yemem ıcıne yesıllık dogranmazsa dıyor.. Yaga kırıyorum onada bıse dıyo patates kızartması yemez, borek yemez, kuymak yaptım bugun yıne yemedı. Ozellikle takip edıyorum bı catal alıp bırakıyor kendı getirdıgı koy peynırı ve zeytını yıyor. Cıldırcam. Pis biri degılım asla aksıne kendılerı cok pıs ama ben onlara gıdınce yıyorum zorlada olsa.. Bana bı fıkır verın derdın ne dıye sorayım mı yoksa yemezse yemesın deyıp keyfime mı bakayım
Evet yaslı agır olabilir ama onlar agır bilmez herseyı yer bogazlılar yanı kendı evlerinde yerler çemen yiyen onu yemez mıDamak tadı farklı olabilir. Ya da kahvaltı menünüz tekdüze olabilir. Kuymak ve patates kızartması ağır şeyler ve evet yeşillik fena olmazdı. Yaşlı insanlar kendilerinde söz söyleme hakkını buluyolar fazlasıyla. Üzerine düşmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?