Aklım almıyor. Kaynana sorunsalı

Aman o da gurme değil heralde beğenmezse yemeğini lezzetli yapmadığın anlamına gelmez herkesin damak tadı farklıdır

Kendi canın ne istiyorsa onu yap istemiyorsa peynir zeytin vs koy onları yiyin, takma kafana. Onlar için ekstra bir çaba harcama.

Benim kaynanada yapar hep bunu kendi evinde herşeyi yiyo benim evimde kendi getirdiği menemeni zeytini falan yiyo bazen hiç yemiyor başta ısrar ediyodum ama artık bıraktım banane beğenmiyosa yemesin valla çekemem hiç, bence özellikle yapıyorlar kötü hissettirmek için temizlik konusuyla ilgili bir takıntısı yok bizimkinin titiz biri değildir zaten canım istemiyo kilo aldım falan diyo

Bende cok sınır oluyorum herseye bır bahane buluyorlar kı guzel yaptıgımı dusunuyorum. Bır daha geldıgınızde kendı yıyecegınızı getırın dedım ben nımete asla saygısızlık yapmam her gottıgımde elıne saglık cok guzel olmus anne derım dıgerlerı begenmesede. Bana saygın yoksa nımete olsun. Ben aılemden oyle gordum.bır daha gelınce kayınvalıdeme kendı yapmasını teklıf etcem.

Amannnn.... zaten kalıcı değillermiş.... sen hazırla keyfine göre yiyen yer yemeyen yemez.... ballandırarak ye kalk topla bitince ... takma kafanaaa amannnn

Kızlar bu aksam cupra aldık yaptım fırında. Esım ben kayın baba bayıldı. Kaynanamın dedıgı bu ne hep kılcık ugrastıgıma degmez bunu alacağına hamsı alsaydın.. Söylendi durdu. Eşimde dedı yıceksen ye yemıceksen konusma. Sonra sustu. Hayret ediyorum ya hayret

Kıızm sakıza aglıyor 2 yasında verıyorum dıyor sakız verme dişini söker. Dıyorum o kadar cıgneyemıyo zaten. Bu seferde dıyo hee araya verıyon ıste sakızı. Babası almıs kızına sanane ya araya vermısım napmıs ım

Kalksın kendisi yapsın hatta siz teklif edin yapıversin bir gün de hazır kahvaltıya uyanırsınız. :)

Anne yaptığım hiç birşeyi yemediğin dikkatimi çekiyor neden yemiyosun ? İstersen sen yap bana göster bende o şekilde yapim de baktın kötü yapmış etmiş ben daha güzel yapıyorum anne ama alışılmış huylar değişmiyo sanırım ondan böyle davranıyorsun de gülümse kapat konuyu daha da yerse yer yemezse yemez 2 haftalığına gelmişler sen iyi kal

Sinir etmek için yapıyor. Amacına da ulaşmış. Sende onun evine gidince ya da senin evinde bir yemek yaptığında yeme. Çatalla ucundan bak burnunu kıvır.misafirlige giderkenden de yemeğini götür.o da hissetsin bakalım güzel oluyor muymus

Bi hastalığı var mı? Şeker tansiyon ne bilim başka bişey?

Sonuna kadar sinir etti sagolsun. İnsana kendını yetersiz hissettiriyor.

Yok canım evde yaptıgı recelı bı kase yer oturur
Damak tadı farklı olabilir. Ya da kahvaltı menünüz tekdüze olabilir. Kuymak ve patates kızartması ağır şeyler ve evet yeşillik fena olmazdı. Yaşlı insanlar kendilerinde söz söyleme hakkını buluyolar fazlasıyla. Üzerine düşmeyin.

Sonuna kadar sinir etti sagolsun. İnsana kendını yetersiz hissettiriyor.
Bir tane daha var ama o çok çok gıcık olunca yap.belki tartışma falan olur. Yemekten ona koyma.tabagini boş bırak sorarsada sen yemiyorsun diye koymadım anne dersin.bu biraz ağır

Sor niye yemiyorsun diye. Sende onda yeme ve boşver.

Evet yaslı agır olabilir ama onlar agır bilmez herseyı yer bogazlılar yanı kendı evlerinde yerler çemen yiyen onu yemez mı

Yahu derdin mi yok? Bırak yemesin, beğenmesin. Kendisi gurme mi? Herkes yerken o oturuyorsa sorun onda belli ki. Gidip istediği kişiye istediğini anlatsın, ben olsam takılmam. Sonuçta kaynana, gelinini çekiştirmesi çok da ciddiye alınacak birşey olmaz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…