Aklım çok karışık...

Bende Aleviyim kardeşim...

Ama ne olduğumuz önemli değil... hepimiz insanız.

Aslında hepimizin insan olduğunu kabullensek bu sorunlar ortadan kalkar..

Sana tavsiyem, seni bu kadar küçük düşüren ve inancını sorgulayan insanlardan uzak dur...

one demekmis oyle musluman olsun. bende esimle mezhep farkiyla evlendim ama hic sorun yasamadim. bence kafana takma sevgilin kafasinda soru isaretleri varsa arastirsun. kendine kendi gibi musluman kiz bulsun. o halde

Kamera sakasi degil bu gercek. Ne yapman gerekiyor acilen ayrilman gerekiyor. Kimseye inancini ispatlamak zorunda degilsin. Daha simdiden boyle yapan bir aileden ileride kat be kat daha kotusu gelir.

Musluman olmaya gelince onlar bi mezhepleri ogrensin de oyle gelsin.

Edit:

Bunlar oruc tutarken sigara icenlere dayak atan zihniyetler... Bana gore ne yapmaliyim diye sorman bile gereksiz.

Son düzenleme:

bu ne rezilliktir bu ne terbiyesizliktir?
onlar kim oluyor da sizi sorgulama hakkını kendilerinde görüyorlar?
bir de kuzu kuzu cevap mı verdin saçma sorularına...

yol yakınken geri dön.
bu aileyle çekeceğin var.
en baştan sanane be benim banyomdan deyip çekip gidecektin. yüz verdikçe üste çıkıyorlar işte.

ben hiç diri diri insan yakan alevi görmedim ama tam tersini çok gördük maalesef... seni banyona kadar sorgulayacak aileyle ne işin var ya?

İyi de din sorgulamıyorum ya da kimsenin görüşüne bişey demiyorum böyle bi durum var tavsiye istiyorum sadece
Tamam da kuralları ben koymuyorum bu sitenin bölüm kuralı bu ... Ben tavsiyemi verdim zaten. İyi düşünün boyle düşünen bir ailede yapabilir misiniz ? Bence çok zor...

Onu bunu bilmem de alevilik de Sünnilik de Müslümanlıktir.

Hz. Ali müslüman değil miymiş, camii de namaz kılıp ümmete imamlık yapmamış mi da siz kendinizi kanıtlamaya çalışıyorsunuz?

O da gusül alıyordu ben de deyip çekip gitmeliydiniz.

Kendinizi ne duruma soktuğunuzun farkında mısınız acaba? Şoklar içinde okudum resmen, kendinize azıcık değer veriyorsanız kaçın.

Aynen öyle kuzu kuzu derin derin nefesler alarak cevapladım.. yani ilişkinin başında da söylemiştim o zaman sorun yoktu iş ciddiye binmeye başlayınca böyle oldu

Ben Hristiyanım, eski erkek arkadaşım Müslüman Aleviydi. Bir kere bile aramızda dinimizin lafı geçmedi, o konusunu açtı hatta "Senin için sorun olur mu?" diye zamanında ne çektiyse garibim. Ben de dedim asıl benim durumum böyle böyle senin için sorun olur mu diye. Ondan sonra bir kere bile konusu açılmadı bunun. Ne olur böyle yobaz pislik insanlardan uzak durun. Bu adam sizi sevmiyor. Kendinizi bu kadar basitleştirmeyin, değersizleştirmeyin.

Şahsen beni bu kadar aşağılamış biriyle asla olmazdım ayrılırdım.

Sevgili konu sahibesi daha çok genç olduğun için bazı şeylerin önemini bilmiyorsun bence. Yani sana şu ya da bu sebepten tepeden bakan, aşağılayan insanlarla işin olmamalı. Kaldı ki sevgilinin tavrı iğrenç yaptığın banyoya kadar sorup ailesine rapor edip onların olurunu beklemesi cücükbeyinlilik sanki pazardan elma seçiyor.

Sevgilin için affına sığınarak tekrar gerizekalı yazmak istiyorum, sen neydin şimdi ona göre evlenelim ayrılalım yeaaa şeklindeki cümlesinden yola çıkarak. Artık pazarlık mı, dediğim gibi pazardan elma seçme midir nedir yani bu nasıl bir tavır nasıl bir cümle?!? Sen boşver bu zırtoyu bence yol ver gitsin.

Ailesi zaten çok cahil ne demek müslüman olsun aleviler müslüman değil miymiş??? Madımak oteline saldıran kraldan çok kralcı Arap yalakası çomarlar var ya aynı kafa bu işte, bir bitmediler.

Vereceğin cevap
ben zaten müslümanım siz insan olun öyle gelin cahil çomarlar

olmalı. Net.

Son düzenleme:

O an gidemedim çünkü bu konu dışında sıkıntı olan bi ilişki değildi bi gün içinde böyle bi konuşma oldu. Artık şok mu oldum o an bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…