Bu cevapla sizin şu adamdan ne farkınız kaldı????ben hiç diri diri insan yakan alevi görmedim ama tam tersini çok gördük
Bilmiyor zaten bana soruyor sonra gitmiş imama sormuş evlenmek olur mu aleviyle diye..
İnşallah herşey gönlünce olur. ayrılınca üzülsün bile ondan sonra hep mutlu olursun inşallahHaklısınız.. şu an aklıma ayrılık girdi zaten bundan sonra da devam ettirmek kendimi kandırmak olacak
Bilmiyor zaten bana soruyor sonra gitmiş imama sormuş evlenmek olur mu aleviyle diye..
Yalan değil ki ama.Bu cevapla sizin şu adamdan ne farkınız kaldı????
Aleviler müslüman değilmiymiş ilkkez duydum. Tuttuğun oruclarin kıldığın namazların sevabı aileyemi dağıtılacakmis onlara ne :S bunla olmaz :S banyona kadar sormuş manyak :S
Istatistikmi yapalım şimdi kaç alevi kaç sunniye veya tersini yapmış diye çok sacma. Ozaman bu kafayla herkes birbirine düşman olsun.Yalan değil ki ama.
Katılıyorum, hiç mi yakın tarih okumamış yani? Meraksız insan benim hiç ilgimi çekmezdi, baştan sona falsolu resmen.Bura sıkıntı bence. Yani fikir edinmek istiyorsan ben açar okurum ya da google yaparım. Kaldı ki bu ülkede alevi sünni çatışmasına neler neler oldu, ne zulümler yaşandı. Bu çocuk hiç mi duymamış, uzayda mı yaşıyor, haber kanalında da mı görmemiş, insan hiç mi merak edip açıp okumaz bu iş nedir diye?
Aynen öyle kuzu kuzu derin derin nefesler alarak cevapladım.. yani ilişkinin başında da söylemiştim o zaman sorun yoktu iş ciddiye binmeye başlayınca böyle oldu
Bu cevapla sizin şu adamdan ne farkınız kaldı????
Anasinida dahil etmiş ne olsa istemezler sizi artik yazık olmuş verdiğin emeğe ve zamana. Hadi alevi olmaz belki ama daha anlayışlı insanlar olur bunlar boşuna bukadar deli gibi sordurmamislarBunlar kişiseldir dedim kimse kimseye ispatlamak zorunda değil falan dedim ama öyle olmuyormuş işte
Erkek arkadasin tam bir mal. Araci kurum gibi oradan oraya laf goturuyor. Bu adamin kendine ait beyni yok ki dusunsun. Bana kalirsa senden ayrilmayi dusunuyor ve bunun yolunu yapiyor bir yerde.
yani ayrılmak istiyorsa da ayrılsın ben öyle kendimi yerlere atacak bir insan değilim. Ama dürüstçe olsun neyse o
birde çocuk eğitecek bunlar vay beBunu diyen öğretmen bi de
Hahaha kusura bakmayın densizlikleri cidden komik. Kirkladik, duasını da siz yapiverin dedelermiş:))Yikanmiyorum ben deseydiniz.
Esimin ailesine de densizin biri benim için "kirkladiniz mi" diye sormuştu.
Densizligiyle kaldı, görüşmüyorlar su an.
Yikanmiyorum ben deseydiniz.
Esimin ailesine de densizin biri benim için "kirkladiniz mi" diye sormuştu.
Densizligiyle kaldı, görüşmüyorlar su an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?