Aklım çok karışık...

Bilmiyor zaten bana soruyor sonra gitmiş imama sormuş evlenmek olur mu aleviyle diye..

Yol verin kesinlikle yol verin buna. Hayatınızın hatası olur bununla evlenmek falan. Ki zaten bu kafayla o ailesinin falan dolduruşuna gelir sizi terk eder, çok üzülürsünüz. Ondan önce siz bu cahil yobazı terk edin, geriye dönüp de bakmayın. Hala güzel, mantıklı, yakışıklı erkekler var. Onlardan biriyle ilişkiniz olur. Yaşınız daha genç.

Bilmiyor zaten bana soruyor sonra gitmiş imama sormuş evlenmek olur mu aleviyle diye..

Bura sıkıntı bence. Yani fikir edinmek istiyorsan ben açar okurum ya da google yaparım. Kaldı ki bu ülkede alevi sünni çatışmasına neler neler oldu, ne zulümler yaşandı. Bu çocuk hiç mi duymamış, uzayda mı yaşıyor, haber kanalında da mı görmemiş, insan hiç mi merak edip açıp okumaz bu iş nedir diye?

Bu çocukta 2 problem var, kendi aklına güvenmektense kendi kararını vermektense, öteye beriye sorup ona göre bir şeyler yapmaya çalışması. Diğeri dediğim gibi kültür edinmek istememesi, okuma alışkanlığı olmaması kulaktan dolma takılması ki bence büyük bir falso. Bu noktadan sonra karar senin ister alır, ister almazsın.

Katılıyorum, hiç mi yakın tarih okumamış yani? Meraksız insan benim hiç ilgimi çekmezdi, baştan sona falsolu resmen.

Aynen öyle kuzu kuzu derin derin nefesler alarak cevapladım.. yani ilişkinin başında da söylemiştim o zaman sorun yoktu iş ciddiye binmeye başlayınca böyle oldu

işte yanlış yapmışsın.
def et gitsin bu terbiyesizi. sen onu olduğun gibi kabul etmişsin de onun derdi ne?
alevi insanlara yapılan bu terbiyesizlik çok rahatsız edici.

Bu cevapla sizin şu adamdan ne farkınız kaldı????

bu etkiye tepkidir. bana karşı banyoma kadar sorguya girişen adama saygı duymam.

Bunlar kişiseldir dedim kimse kimseye ispatlamak zorunda değil falan dedim ama öyle olmuyormuş işte
Anasinida dahil etmiş ne olsa istemezler sizi artik yazık olmuş verdiğin emeğe ve zamana. Hadi alevi olmaz belki ama daha anlayışlı insanlar olur bunlar boşuna bukadar deli gibi sordurmamislar

Erkek arkadasin tam bir mal. Araci kurum gibi oradan oraya laf goturuyor. Bu adamin kendine ait beyni yok ki dusunsun. Bana kalirsa senden ayrilmayi dusunuyor ve bunun yolunu yapiyor bir yerde.

yani ayrılmak istiyorsa da ayrılsın ben öyle kendimi yerlere atacak bir insan değilim. Ama dürüstçe olsun neyse o

Ayrılmak en doğrusu sanıyorum. Yani ortada böyle bi durum varken riske atamam. Hep hayırlısıysa olsun demiştim böylesi daha doğru demekki

Ya ne tuhaf insanlar var. Benim amcamın eşi aleviymiş, biz bunu evlendiklerinden 18 yıl sonra şans eseri öğrendik. Babası vefat etmişti cenaze cem evinden çıkınca herkes şoke oldu. Babamın ailedeki hanımlara söylediği tek cümle şuydu. X bizim gelinimiz, onun kalbini kıracak bir ima dahi yapan olursa karşısında beni bulur!
Yani amcam bile bunu o kadar önemsiz görmüş ki anlatma gereği duymamış. Yada önemsediyse bile eşini kimseye ispiklememiş. Erkek arkadaşınızın beyni kendi bedeninde değil anlaşılan. Insanlık mezheple ölçülen bir kriter değildir. Daha şimdiden ortalığı böyle karıştıran erdemsiz bir sevgiliye boşuna emek harcamayın derim

Ayrıca yengemizi de çok severiz, evimizin kızı gibidir. Değil alevi, gayrimüslim bile olsa o bizim canimiz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…