aklım cok karısıkk ne olurrr yardım :(

kelebekelf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
227
1
68
evlenmeme bı sene var acaba beyaz esyaları sımdı alıp magazada bekletsekmı magazlara guvenebılırmıyız ımzalı bır belge falanmı almak lazım. Ve bosch dusunuyorum uff ne zaman kampanyaya gırcek acaba

Evt ya tecrübeli birileri olsa da söylese bunu, bizde istiyoruz öyle yapmayı.

kızlar bende evlenmeden 3 ay önce hem beyaz eşyalarımızı , hem mobilyalarımızı almıştık kocişimle ayrı şehirlerde olmadığımızz için ben bakıp beğendim oda alıp evimiizi yerletirene kadar mağazalarda bejketi. hiçbir sorunda yaşamadık.

Son düzenleme:
bnim kuzenimde evlenmeden önce beyaz eşyalarını almıştı yaklaşık bir sene kadar mağazada kalmıştı bi problem olmadı
bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.. hem ne gibi bi problem yaşabilinirki ???

kızlar benim eşim beyaz eşya satıyor.öyle evlenmeden bi kaç yıl önce eşya alanlar oluyor sonra evlendiği zaman muhtemelen yeni modeller gelmiş oluyor fiyat farkı alarak eşyaları değiştiriyor.bu süre zarfında eşyalar bi depo var orda kalıyor eşim bi sözleşme hazırlayıp modelleri ve ne kadr fiyata aldıklarını hangi depoda kaldığını yazıp taraflarca imzalanıyor.umarım yardımcı olmuştur.

bnim kuzenimde evlenmeden önce beyaz eşyalarını almıştı yaklaşık bir sene kadar mağazada kalmıştı bi problem olmadı
bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.. hem ne gibi bi problem yaşabilinirki ???

hanı magaza kapanır zarardan falan kacar gıderler dıye korkuyorum :) ne yapayım dusundum valla bunları okadar para verınce sorun cıkmasın. Guvenebıldıgınız bayıler varsa yazarmısınız

kızlar bende evlenmeden 3 ay önce hem beyaz eşyalarımızı , hem mobilyalarımızı almıştık kocişimle ayrı şehirlerde olmadığımızz için ben bakıp beğendim oda alıp evimiizi yerletirene kadar mağazalarda bejketi. hiçbir sorunda yaşamadık.

kızlar benim eşim beyaz eşya satıyor.öyle evlenmeden bi kaç yıl önce eşya alanlar oluyor sonra evlendiği zaman muhtemelen yeni modeller gelmiş oluyor fiyat farkı alarak eşyaları değiştiriyor.bu süre zarfında eşyalar bi depo var orda kalıyor eşim bi sözleşme hazırlayıp modelleri ve ne kadr fiyata aldıklarını hangi depoda kaldığını yazıp taraflarca imzalanıyor.umarım yardımcı olmuştur.

tesekkur ederım kızlar ıcım rahatladı.lstanbul da alısverıs merkezlerınden almak daha mantıklı olur heralde

Ben böyle bir konu açmıştım.Gördüğünüz gibi fazlaca da yorum var. =) Sorduğunuz veya aklınıza gelmeyen bir çok şeyin yanıtlarını sağolsunlar arkadaşlar verdi.
Şimdi ne isteyip istemediğimi iyi biliyorum ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm ben önceden aldım bayide bekelettim arçelik aldım. bayiden yana bir sorun yasamadım ama keske önceden almasaydım dedim. lg nin beyaz esyalarını gördükten sonra

lg F1443KDS7 çamasır makinası çok iyiymiş gerçekten hafta sonu yakından görmek ıstıyorum acaba buzdolaplarıda ıyımıdır

evlenmeme bı sene var acaba beyaz esyaları sımdı alıp magazada bekletsekmı magazlara guvenebılırmıyız ımzalı bır belge falanmı almak lazım. Ve bosch dusunuyorum uff ne zaman kampanyaya gırcek acaba

1 yıl kısa bir zaman ama yerinde olsam almam onun yerine parayı biriktirir bir köşeye koyarım beyaz eşya parası diye. evlenmenize az zaman kalınca ve eviniz belli olunca ona göre alırsınız. Benim de beyaz eşyalarımı k vlidem almış biz nişanlanmadan önce ama ben buzdolabını beyaz degil inoks ve derin istedigim için çamaşır makinesini 5 kg luk degil en az 7 kg luk ; ocak ve fırını da ankastre istedigim için (kendi evimde oturacaktım) üstüne fark verdik ve değiştirdik bu süreçte bi sorun olmadı ama ben baya kasmıştım stres yapmştım ya sorun olursa diye.

Son düzenleme:
bosh a takılma ,önemli olan para ne zaman evleneceğinn kesinliği yoksa alma derim öncesinde çünkü sürekli daha iyisi çıkıyor

1 yıl kısa bir zaman ama yerinde olsam almam onun yerine parayı biriktirir bir köşeye koyarım beyaz eşya parası diye. evlenmenize az zaman kalınca ve eviniz belli olunca ona göre alırsınız. Benim de beyaz eşyalarımı k vlidem almış biz nişanlanmadan önce ama ben buzdolabını beyaz degil inoks ve derin istedigim için çamaşır makinesini 5 kg luk degil en az 7 kg luk ; ocak ve fırını da ankastre istedigim için (kendi evimde oturacaktım) üstüne fark verdik ve değiştirdik bu süreçte bi sorun olmadı ama ben baya kasmıştım stres yapmştım ya sorun olursa diye.

bosh a takılma ,önemli olan para ne zaman evleneceğinn kesinliği yoksa alma derim öncesinde çünkü sürekli daha iyisi çıkıyor

para biriktirmeyi başaramıyorum oyuzden devamlı taksıde gırmem gerek yoksa kendıme kıyafet alıyorum :) sımdı alsak en azından ozamana kadar borcu bıter sonrasında eve esya falan alırız.

bı akrabamız sımenste calısıyor asagıdakı urunlerın fıyatlarını sordurcam bıze yapılabılecek son ındırımlı halını... nasıllar sızce normal fiyatı toplamda 6.198 tl

$MCSA046895_KG57NP72NE_def.webp

$MCSA046536_KG57NP72NE_def.webp

$MCSA047137_SN26M882EU_def.webp çatal kaşık için 3. sepet

$MCSA048066_WM12S7X2TR_def.webp 8 kilo

bence 1 yıl zaman olarak kısa ama teknoloji zamanı olarak uzun. çünkü bir marka 1 yıl içinde 2 geliştirilmiş model çıkartabilir. sizin makine 2 sezon öncesinin modeli olup o zaman isteyeceğiniz özellikleri barındırmayabilir. bence biraz daha düşünün bu arada ben de lg ürünlerine bakmanızı öneririm.

Back
X