Aklım çok karıştı yardım edin..

Balikcikurdu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2011
897
75
118
Kızlar bu elbiseyi daha yeni aldım nişanlımın kuzeni evleniyor orda giymek için ama alıp eve geldikten sonra kararsız kaldım zaten hep kararsızımdır bu konularda.Sizce nasıl durmuş?
$fotoğraf0224_001-horz-horz.webp

Kızlar bu elbiseyi daha yeni aldım nişanlımın kuzeni evleniyor orda giymek için ama alıp eve geldikten sonra kararsız kaldım zaten hep kararsızımdır bu konularda.Sizce nasıl durmuş?
Eki Görüntüle 507766

ayy ben de aynıyım bu konularda.. fotoğraflar biraz bulanık ama bence elbise güzel, kolye ise fazla sarı geldi bana

Son düzenleme:
bence elbiseniz güzel ama kolye olmamış.
kolyeyi çıkarıp yerine minik taşlı pırıltılı bir küpe, bileğinize de ince şık bir bileklik daha hoş gösterir elbisenizi ve sizi diye düşünüyorum.

ayy ben de aynıyım bu konularda.. fotoğraflar biraz bulanık ama bence elbise güzel, kolye ise fazla sarı geldi bana

bence elbiseniz güzel ama kolye olmamış.
kolyeyi çıkarıp yerine minik taşlı pırıltılı bir küpe, bileğinize de ince şık bir bileklik daha hoş gösterir elbisenizi ve sizi diye düşünüyorum.

Bende sadelikten yanayım ama malesef birde takmak zorunda olduğum bilezikler var.Kolye elbisenin kendi kolyesi bende takmakta çok kararsızım.Gören herkes yakıştığını sölüyor hatta mağazada denerken başka müşteriler vardı onlarda çok yakışmış bunu al falan dediler ama nişanlımın tüm ailesi orda olucağı için stres yapıyorum sanırım:18:

Kolyeyi çıkarır, hafif krepe ile arkadan toplatırsanız ve bilezik takacaksanız eğer onlarla uyumlu renkte muhtemelen altın renkte orta uzunlukta bir küpe çok daha modern ve şık olur kanaatimce.

Kolyeyi çıkarır, hafif krepe ile arkadan toplatırsanız ve bilezik takacaksanız eğer onlarla uyumlu renkte muhtemelen altın renkte orta uzunlukta bir küpe çok daha modern ve şık olur kanaatimce.

Elbise güzel, ama kolyeyi takmayın, madem nişan bileziklerini filan da takmak zorundasınız. Çok çok fazla olur sarı üzerinizde.

çok sağolun kızlar.femalengineer küpe fikri güzelmiş hiç aklıma gelmemişti.:28:

Ya ben süetin rugandan daha iyi durduğunu düşünüyorum ayakta, ama bu elbiseyle bilemem

elbisen güzel ama o kolye hiç olmamış canım :50:

cevap ne kadar geç vermişim.. :D yazınca tarihe baktım nasıl giydin bari canım :D

Son düzenleme:
Back
X