Aklim durdu bi bakiverseniz... :(

neffset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
192
60
Arkadaşlar merhaba.. yine eşimle ilgili çıkmazdayım.. bizim evliligimizin ilk donemleri zor gecti yani 2 gün iyi 5 gün kavgali.. son zamanlarda düzenlemiştik ama bi ara yine cok gerildik. Boyle ara sira olan tartismalar kavgalar bana gore normal çünki her evlilikte olur ama esim her tartışmayi eski kavgalra bağlıyor ve is icinden cikilmaz bir hal aliyor.. bu arada esim cok sinirli anlik parlayip sonrasinda cok pimanlik duyan biri ve cok bencil!!!! Kendiine müslüman yani kendiaine bekledigi anlayisi bana herzaman göstermez.. ama iyi yönleride cok fazla..
Neyse konuya donelim ben bikac gün ailemin yanina gittim onun işleri oldugundan gelmedi. Biz bu süreçte ufak tefek nedenlerden tartistik sonra düzelttik.. ben döndüm ve beni çok sicak karsilamadi o gün.. otogardan beni aldi ordan bi arkadasimiza gidecektik. Yolda onu bir konuda uyardim bu bana saydirmaya basladi cok cevap vermedim ama kalbim kirildi ve o anda otobusteyiz neyse aradan on dakika gecti pisman oldu tabi ve beni durtmeye falan basladi. Ben tepki vermedim çünki cok kirilmistim. Biz otobusten indik bana saydirmaya basladi,dengesizmisim,ailemin yanina gidince karakter degistiriyormusum,ben en gir hakaretleri hakediyormusum ama beni hakli cikarmamak icin susuyormus neyse benden tik yok çünki yol ortasi. Neyse bu beni durdurdu neden boyle yapiyosun cevap ver neden herseyimahvediyosun falan bana sorup duruyor ve bagirarak etraftakiler bize bakiyor ben utançtan yerin dibine girsem diye dua ediyorum.. diyorum ki sacmaliyosun ailevi sorunumuzu konuşmanin yeri burami hala soruyor gitmeye çalışıyorum kolumdan cekiyo soyle konuscaksin diye bağırıyor itiyo kakiyo ben en son dayanamadım cunki böyle seylere cok uzak bir insanim.. en son dedimki "çünki sevmiyorum,al sana cevap" dedm.. ama dusunerek falan degil yani düşünmeden cikti ağzımdan yani baskasindan.duyar gi i kendi agimdan cikinca duydum bende tuhaf oldu..sonra bu sustu iyi tamam dedi yürüdük arkadasimizin yanina gittikbizi almaya gelmisti.. o aksam orda numara yaptik sonra eve geldik hic konusmadik. Kızlar sizce ne yapmaliyim ben artik.bu sorunlardan.biktim,hele beni rezil.etmesini asla affedemiyorum bildigin rezil oldum herkese hemde bir hic yüzünden.. onu affedebilecegimi sanmıyorum,aklim durdu,yardim edin :KK43: bu arada telden yaziyorum karisikliklar için özür diliyorum..

neden boyle yapiyosun cevap ver neden herseyimahvediyosun falan bana sorup duruyor

bu cümlenizden sizinde hatalarınızın olduğu anlaşılıyor. yapman gereken aslında çok basit eşini karşına alıp neyi yanlış yapıyorum diye sormak. birde onu dinleyin sizden ne şikayeti varmış böylece sorunu bilirseniz çözümü bulmak kolay olur

bazen yuzgöz olmadan ayrilmak lazim
bu sorunlar gecsede izi kaliyor canim.
Kendini öfkene kaptirma ya kal ya git.
20 yillik evliyim ve sebepsiz bir bitiste ben yasiyorum suan.Fazla neden arama kendinde sonuca bak.Allah yardimcin yardimcim olsun.

Eşinizin dışarda tartışma yaratması doğru değil ama, eşiniz size "neden herşeyi mahvediyorsun" die sorduğuna göre daha önce de olmuş demek ki bir şeyler. Tek suçlu da o değil gibi.

Arkadaslar benimde hatalarimvar ama ondan.fazla degilemin olun.. onu soylemesinin nedeni de normal bir tartismayi sanki ben eski zor günlere geri dönüyor musum gibi algilamasi... ne yani hic mi tartismayacagiz? Her evlilikte olan şeyler ona da soyluyorum ama anlamiyor

sakin bir zamanda oturup kavga etmeden konuşmanız, içinizdeki tüm duyguları ve sebeplerini birbirinize anlatmanız gerekiyor..

sevgiler..

Ailevi sorunları evde konusalim dedigin halde uzerine geliyor. Sokakta bagırıp cagırma falan hiç sevmediğim şeyler..
Yani zorla söyletmiş

Boyle adamlara ne yapan olmaz..

Benim de sevgilim böyleydi. Sussam neden susuyorsun diye cildirir konussam söylediklerim yüzünden cildirirdi. Kisacasi amaclari mutsuzluk huzursuzluk cikarmak olunca sen ne yapan bos..

Ama artik sen haksiz duruma dusmussun. O lafi etmeseydin keske

Boyle adamlara ne yapan olmaz..

Benim de sevgilim böyleydi. Sussam neden susuyorsun diye cildirir konussam söylediklerim yüzünden cildirirdi. Kisacasi amaclari mutsuzluk huzursuzluk cikarmak olunca sen ne yapan bos..

Ama artik sen haksiz duruma dusmussun. O lafi etmeseydin keske
Ne yaptin peki? Haka birlikte misiniz? Eger oyleyse duzeldi mi :) benzer sorun yasiyorum da.

Benim eşimde sizin esiniz gibi ne zaman evde tartışsak işyerinde de surduruyordu herkese rezil oluyorduk bende böyle bi tartışma esnasında seni sevmiyorum demiştim çok alındı kırıldı ama bende bir ortalık durulduktan sonra karşıma aldım konuştum bana şöyle dedin böyle yaptın gibisinden bütün sikayetlerimi söyledim sonunda sevmiyorum dediğim için özür Diledim o günden sonra biraz düzelme oldu en azından başkalarının yanında tartismiyoruz

Ne yaptin peki? Haka birlikte misiniz? Eger oyleyse duzeldi mi :) benzer sorun yasiyorum da.

Her türlü yolu demedim ve yine ayni bir kavga aninda ayrildim..

Üstesinden geliyordum hep fakat ben de zor günler yasamaya baslamistim huzura sakinlige ihtiyacim vardi.. iste bu süreçte benim icin inanilmaz çekilmez oldu bu tavirlar... Resmen cilgina dönüyordum daha fazla zarar vermemek adına bitirdim..

Bütün suç sizde de olsa çok aksi de olsanız ne bileyim her ne olursa olsun, yol ortasında karısına bağırmak kolundan cekistirmek aklı başında bir adamın yapacağı davranış değil. Düpedüz rezillik haksız bile olsanız o tartışmada, o hareketle büyük ayıp etmiş eşiniz

keske o lafi kullanmasaydin. bence ozur dile cunku agir konusmusssun buyukluk sende kalsin. diger konular icinde esini yanina al konus sorunlarini esinle konusarak halledersin sessiz kalirsaniz hersey daha kotu olur sogursunuz

Kesinlikle hatalar tek taraflı değildir. Ama 2 tarafta karşılıklı hataları duzeltmeli.. tek taraflı sabretmek, susmak, düzeltmeye çalışmak olmaz.. Mutlaka bir sonu olur bu gidişin. . İnsanız sonuçta. . Çok üzüldüm. . Allah yardımcınız olsun..

Rezillik falan bir durum yok herkesin basina gelebilir.tartismak cok normal ama surekli bir hal alirsa cekilmez gercekten.ozur dile o cumleyi soyledigin icin o ne derse desin alttan al derim ben.cok zor tabiki ama sabir..birlikte psikologa gidebilrsnz ama muhtemelen esiniz reddeder.sen git en azindan daha saglikli karar verebilir ve rahatlarsin

Arkadaşlar merhaba.. yine eşimle ilgili çıkmazdayım.. bizim evliligimizin ilk donemleri zor gecti yani 2 gün iyi 5 gün kavgali.. son zamanlarda düzenlemiştik ama bi ara yine cok gerildik. Boyle ara sira olan tartismalar kavgalar bana gore normal çünki her evlilikte olur ama esim her tartışmayi eski kavgalra bağlıyor ve is icinden cikilmaz bir hal aliyor.. bu arada esim cok sinirli anlik parlayip sonrasinda cok pimanlik duyan biri ve cok bencil!!!! Kendiine müslüman yani kendiaine bekledigi anlayisi bana herzaman göstermez.. ama iyi yönleride cok fazla..
Neyse konuya donelim ben bikac gün ailemin yanina gittim onun işleri oldugundan gelmedi. Biz bu süreçte ufak tefek nedenlerden tartistik sonra düzelttik.. ben döndüm ve beni çok sicak karsilamadi o gün.. otogardan beni aldi ordan bi arkadasimiza gidecektik. Yolda onu bir konuda uyardim bu bana saydirmaya basladi cok cevap vermedim ama kalbim kirildi ve o anda otobusteyiz neyse aradan on dakika gecti pisman oldu tabi ve beni durtmeye falan basladi. Ben tepki vermedim çünki cok kirilmistim. Biz otobusten indik bana saydirmaya basladi,dengesizmisim,ailemin yanina gidince karakter degistiriyormusum,ben en gir hakaretleri hakediyormusum ama beni hakli cikarmamak icin susuyormus neyse benden tik yok çünki yol ortasi. Neyse bu beni durdurdu neden boyle yapiyosun cevap ver neden herseyimahvediyosun falan bana sorup duruyor ve bagirarak etraftakiler bize bakiyor ben utançtan yerin dibine girsem diye dua ediyorum.. diyorum ki sacmaliyosun ailevi sorunumuzu konuşmanin yeri burami hala soruyor gitmeye çalışıyorum kolumdan cekiyo soyle konuscaksin diye bağırıyor itiyo kakiyo ben en son dayanamadım cunki böyle seylere cok uzak bir insanim.. en son dedimki "çünki sevmiyorum,al sana cevap" dedm.. ama dusunerek falan degil yani düşünmeden cikti ağzımdan yani baskasindan.duyar gi i kendi agimdan cikinca duydum bende tuhaf oldu..sonra bu sustu iyi tamam dedi yürüdük arkadasimizin yanina gittikbizi almaya gelmisti.. o aksam orda numara yaptik sonra eve geldik hic konusmadik. Kızlar sizce ne yapmaliyim ben artik.bu sorunlardan.biktim,hele beni rezil.etmesini asla affedemiyorum bildigin rezil oldum herkese hemde bir hic yüzünden.. onu affedebilecegimi sanmıyorum,aklim durdu,yardim edin :KK43: bu arada telden yaziyorum karisikliklar için özür diliyorum..
kac senelik evlisin canım inan evlilk oturması 7 ile 10 sene arası tabi uyum saygalayn ilk yıllardada saglar bizde esimle 7 senelk evliyiz ama ilk 3 4 5 yıl oooo ne kavgalar ikimizde kendimizi düsünürdük umursamazdık esim simdi biraz daha ılımlı oldu tabıkı kavga ediyrouz cok esya kırdık ne tavak ne kapılar ne sehpalar oooo herseyi fazla kafana takma zaman gercekten herseyin ilacı

X