Aklım Eskide

Ecemnaz34

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2017
34
8
1
31
Güzel giden bir ilişkim var henüz yeni . Herşey hayalimdeki gibi . Huyu , tipi , mesleği herkesçe beğenilen bir adam ile beraberim . Ama eski görüştüğün kişiyi aklımdan atamıyorum kızlar . Onunla beraberlik yaşamıştım . Şu anki insandan her konuda daha düşük . Bana davranışı hep kötüydü , mesleği ve dış görünüşü de . Ama onu çok özlüyorum . Nasıl bu kadar bağlandım aklım almıyor . Arkasını dönüp gitti . Biri ile olmam umrumda değil . Yaklaşık 1.5 sene ilişki yaşadığı birine hiç alışmamış olmasını kabullenemiyorum .

İnsan böyledir zaten nerde üzen kıran zarar veren hep onu sever yanındakini sevmiyorsan bişey diyemem ama elindekinin kıymetini bil

Rahatlik batiyo bence :) biz kadinlar iyileri sever kotulere asik oluruz :) bu boyle o tutkuyu bu iliskide bulamadin demekki

Beraberlik olduğu için bağlanmış olabilirsiniz . Bence en büyük sorun aşık olarak başlamamanızda

şyan birlikte olduğun adam ilk terkettiği zaman daha çok bağlanacaksın emin ol, onsuz bi ol o zaman onun kıymetini anlarsın..

Mustafa sandalın bir şarkısı vardı
Gönlünü gün edeni sevmez sevda ister hep onu üzeni diye
Onun gibi olmuş :)
Seni süründürdüğü için takıntı olmuş bu kadar
Yenisi fazla kolay gelmiştir sana
Bir de iyi muameleye alışık değilsin zamanla adapte olursun merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…