• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklım Eskide

Ecemnaz34

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2017
34
8
1
31
Güzel giden bir ilişkim var henüz yeni . Herşey hayalimdeki gibi . Huyu , tipi , mesleği herkesçe beğenilen bir adam ile beraberim . Ama eski görüştüğün kişiyi aklımdan atamıyorum kızlar . Onunla beraberlik yaşamıştım . Şu anki insandan her konuda daha düşük . Bana davranışı hep kötüydü , mesleği ve dış görünüşü de . Ama onu çok özlüyorum . Nasıl bu kadar bağlandım aklım almıyor . Arkasını dönüp gitti . Biri ile olmam umrumda değil . Yaklaşık 1.5 sene ilişki yaşadığı birine hiç alışmamış olmasını kabullenemiyorum .

Güzel giden bir ilişkim var henüz yeni . Herşey hayalimdeki gibi . Huyu , tipi , mesleği herkesçe beğenilen bir adam ile beraberim . Ama eski görüştüğün kişiyi aklımdan atamıyorum kızlar . Onunla beraberlik yaşamıştım . Şu anki insandan her konuda daha düşük . Bana davranışı hep kötüydü , mesleği ve dış görünüşü de . Ama onu çok özlüyorum . Nasıl bu kadar bağlandım aklım almıyor . Arkasını dönüp gitti . Biri ile olmam umrumda değil . Yaklaşık 1.5 sene ilişki yaşadığı birine hiç alışmamış olmasını kabullenemiyorum .
İnsan böyledir zaten nerde üzen kıran zarar veren hep onu sever yanındakini sevmiyorsan bişey diyemem ama elindekinin kıymetini bil

Rahatlik batiyo bence :) biz kadinlar iyileri sever kotulere asik oluruz :) bu boyle o tutkuyu bu iliskide bulamadin demekki

Beraberlik olduğu için bağlanmış olabilirsiniz . Bence en büyük sorun aşık olarak başlamamanızda

şyan birlikte olduğun adam ilk terkettiği zaman daha çok bağlanacaksın emin ol, onsuz bi ol o zaman onun kıymetini anlarsın..

Mustafa sandalın bir şarkısı vardı
Gönlünü gün edeni sevmez sevda ister hep onu üzeni diye
Onun gibi olmuş :)
Seni süründürdüğü için takıntı olmuş bu kadar
Yenisi fazla kolay gelmiştir sana
Bir de iyi muameleye alışık değilsin zamanla adapte olursun merak etme

Back
X