• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklım Fikrim Darmadağın Farklı Bakış Açılarına İhtiyacım Var :(

Basından ıkı evlılık gecmıs bır adama es olmayı sorgulamaktan once, 23 yasında ıkı cocuga anne olabılme vasfını kendıne gore tartmalısın.. Oncelıkle hayatınızın bır parcası olacak.. Bunu tasımaya gucun yetecek mı? Önemli ve öncelikli olarak cevap bulman gereken soru bu..

Merhaba kızlar benim bi iliskim var o 29 ben 22 yasindayim sevgilim daha önce iki evlilik yapmış ilki 19 yasında diğeride 26 ilkinde kaçmışlar ve o bayan hamile kaldıktan sonra değişmiş yani aileme yakin ev tutacaksin demiş sevgilimin babası yok o yani annesini bırakamaz 17 yaşından beri eve o bakıyormus neyse o bayan sevgilim ne kadar dön dese de dönmemiş ev tutmuş aileme yakin olacak demiş çocuk babasız mı büyüsün demiş sen büyüdün oda büyür demiş boşanma davasını sevgilim açmış boşanmışlar her neyse çocuk doğmuş bayan dönmek istemiş ama o boşanma süresinde sevgilim nezarete girmiş eve icra gelmiş dediği laflar affetmemis bayan çok uğraşmış ama en sonunda sevgilim 6 sene sonra ikinci evliliğini yapmış sevgilim evlenince o bauan da evlenmis oda bir yıl sürmüş duyduğumda sok oldum sevgilim dustayken sevgilimin telefonundan bi erkeği aramış o bayan yani aldatmış onun kendi teli yokmuş yaşı da küçükmus zaten resmi nikahları dahi yokmuş erkek sesi duyunca telefonu almış o numarayı defalarca aramış açmamış ve bayana şiddet uygulamış o da itiraf etmiş ailesini aramış gelmişler almışlar kızlarını basta ben onu bekar sanıyordum bunları sevgili olduktan sonra öğrendim defalarca ayrılmak istedim ayrıldım ama olmadı her seferinde barıştık affettim bana tektaş aldi ev eşyası alıyor bir sürü borca girdi ama kaygıların var ailem istemiyor kacmam gerek kacsam bizde bosanirsak diye korkuyorum sevgisinden eminim güvenimde tam ona ama korkuyorum size sorum ikisi kötü oldu diye bizde öyle olmak zorunda değiliz demi

perşembe açılmış. benziyor gerçekten

Kadına doymuş adamın adamlığına doyum olmaz mı?
Valla bu kendinizi inandırmak için söylediğiniz bir söz olsa gerek
2 evlilik 2 çocuk. Sizcede fazla değil mi?
Hadi evlendiniz diyelim sizinde çocuğunuz olunca diğer çocuklara çöp alınsa size dokunacak
Çünkü onlar SİZİN değil. şimdiki duygunuzda merhamet yer alabilir fakat zamanla o yok olacak
Eski eşleriyle ÇOCUKLAR olduğu için görüşmek zorunda kalacak
Siz bunu kaldırabilecek misiniz?
Sevgiye güvenip yaparım demeyin lütfen. O sonsuz sevgi ışık hızıyla bitiyor

Yok yok o arkadaşın erkek arkadasının babası yokmuş bizimkinin hala hayatta..
İlk esi bosandıktan 1 sene sonra evlenmiş bizimkinin.
2.esininde yası benden de buyuk gayet resmi nikahlı evlenmişler yani ortak tanıdıklar var o yüzden bu durumlardan da eminim :)

Nereden biliyorsun ki aynı yalanı söyleyeceğini? Belki hikayeleri az değiştirerek oynuyor. Ortak tanıdıklar var demişsin. Ortak tanıdıklar kim acaba? Ne kadar güvenilir? Valla babana bile güvenmemen gereken bu devirde, bir insan için "eminim" diye konuşman şaşırtıcı geldi.

üçüncü vaka olmak istemiyorsan hemen ilişkini bitir..artık moda oldu heralde erkekler kızları etkilemek için geçmişleri hakkında abartı biçimde dürüst oluyorlar..canım sen kanma sakın..daha çok küçüksün..2 tane kız çocuğuna annelerine sana yazık..diğerleri kaptırmış çamura bulanmış sen kurtar kendini..sevgi aşk senin hayatını kurtarmaz..

Herkese iyi akşamlar..
Öncelikle olabildiğince kısa yazmaya çalışacağım sorularınızı cevaplarım iyi kötü hakaret içermediği sürece her bakış açısına gerçekten ihtiyacım var..
23 yaşındayım.
O 28 yaşında.
Daha önce başından 2 evlilik geçmiş. 2 evliliğinden de birer kızı var.
İlk evliliği 19 yaşındayken kız arkadaşı hamile kaldığı için çocuğa kıyamadığından gerçekleşmiş evlenip 1 ay sonra boşanmışlar..
İkinci evliliğinde kız arkadaşıyla 1 yıl birlikte yaşamışlar sonrasında kız arkadaşının annesi çıkıp gelmiş evleniceksiniz demiş evlenmişler çocuk olmuş doğmadan boşanmışlar.
Ben gercekten çok hoşlanıyorum.. ikinci evliliği biteli 2,5 yıl olmuş.
Kızlarının sorumluluğunu alan bi adam. Her türlü ihtiyaçlarını gideriyor.
Biz tanıştığımız gün bana herşeyi en ince detayına kadar anlattı..
Doğru olduğunu biliyorum anlattıklarının.
Bana karşı davranışları ise bugüne kadar hiç kimseden görmediğim kadar mükemmel. Tavrı olaylara bakış açısı olaylara yaklaşımı ben ona zıt gittiğimde saatlerce sinirlenmeden sonsuz sabır göstererek bana herşeyi açıklaması anlatamam yani davranıslarının mükemmelliğini..
Ama korkuyorum geçmişine bakıyorum ya aynılarını yaşarsam diyorum.. Bilmiyorum ki onlara da davranışları böylemiydi..
Çok hızlı yaşamış hayatını çok fazla kadın girmiş çıkmış hayatına.. Ve benim hep inandığım şey 'kadına doymuş adamın adamlığına doyum olmaz' lafıdır.
Ama korkuyorum işte çok korkuyorum 'senin ne farkın var ki diğerlerinden' diyorum kendime.. O yüzden ne adım atabiliyorum ne geri çekilebiliyorum..
Yaşayan var mı böyle birşey?
Yaşamasanızda objektif fikirlerinizi öğrenmek istiyorum çünkü ben aşık olmama ramak kalmış durumdayken ne mantıklı ne de objektif bakamıyorum duruma :KK43:
Sorularınız olursa cevaplarım teşkkür ederim şimdiden tüm yorum yapanlara..

İnsanlar hata yaparlar. Evlenip boşanmış olması önemli değil bence. Yalnız hangi sebeplerle boşanmış?

İlk aşamada sevdiği bir kızı hamile bırakmış ardından onunla evlenmiş ve evlendikten bir ay sonra boşanmış. Bir ay önce sevdiği ve cinsel birliktelik yaşadığı bir kadına karşı duyguları bir ayda nasıl onu terk edecek kadar değişmiş? Ne olursa olsun bir kadının hayatını mahvetmiş maalesef...

İkinci evliliği de çocuk olayı işin içine girince bitmiş. Acaba sorumluluk almaktan mı korkuyor? Çünkü her iki ilişkisi de çocuk olayı devreye girince bitmiş.

Olaylara farklı açılardan bakabilmesi, sohbetinin sizi tatmin etmesi normal çünkü her bakımdan tecrübeli bir adam var karşınızda. İki evlilik geçmiş başından en azından bir kadına nasıl davranmaması gerektiğini iyi biliyordur.

Acaba ayran gönüllü mü? Yoksa gerçekten talihsiz bir insan mı?

Kadına doymuşluktan kastınız dilediğince cinsellik yaşamış olması sanırım. Bilemiyorum belki dediğiniz gibi adamlar vardır ama bence onlar kadına doyduklarından değil yaşları geçtiğinden adam oluyorlar aslına bakarsanız adam olmak zorunda kalıyorlar çünkü hayatlarının kalanında onlara bakacak bir kadın arıyorlar onca çapkınlığın ardından.

Ayrıca hayatına bir çok kadın girmiş olması bence riskli. Sizi hayatına girmiş olan diğer kadınlarla kıyaslamayacağından emin olabilir misiniz? Dediğim gibi bilemiyorum gerçekten.

Bence boşanmış olmasından ziyade boşanma sebeplerinin üstünde durun. Sohbet sırasında ufak ufak girişler yapabilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı...

Ben olsam uzak dururdum, unuturdum. 1 gün üzülürsünüz 2 gün üzülürsünüz 3. gün unutursunuz hem yaşınız da genç.
Hadi 1 evlilik neyse de genç yaşta 2 evlilik yapmış, orta da 2 de çocuk var. Siz onun her şeyini kabul ettiğinizde şuan ki gibi sizi hep el üstünde tutacağını düşünmeyin. Evlenince her şey farklı oluyor. Kendinize yazık etmeyin.

Herkese iyi akşamlar..
Öncelikle olabildiğince kısa yazmaya çalışacağım sorularınızı cevaplarım iyi kötü hakaret içermediği sürece her bakış açısına gerçekten ihtiyacım var..
23 yaşındayım.
O 28 yaşında.
İlk evliliği 19 yaşındayken kız arkadaşı hamile kaldığı için çocuğa kıyamadığından gerçekleşmiş evlenip 1 ay sonra boşanmışlar..
İkinci evliliğinde kız arkadaşıyla 1 yıl birlikte yaşamışlar sonrasında kız arkadaşının annesi çıkıp gelmiş evleniceksiniz demiş evlenmişler çocuk olmuş doğmadan boşanmışlar.
Bana karşı davranışları ise bugüne kadar hiç kimseden görmediğim kadar mükemmel. Tavrı olaylara bakış açısı olaylara yaklaşımı ben ona zıt gittiğimde saatlerce sinirlenmeden sonsuz sabır göstererek bana herşeyi açıklaması anlatamam yani davranıslarının mükemmelliğini..
Ama korkuyorum geçmişine bakıyorum ya aynılarını yaşarsam diyorum.. Bilmiyorum ki onlara da davranışları böylemiydi..
Çok hızlı yaşamış hayatını çok fazla kadın girmiş çıkmış hayatına.. Ve benim hep inandığım şey 'kadına doymuş adamın adamlığına doyum olmaz' lafıdır.
Ama korkuyorum işte çok korkuyorum 'senin ne farkın var ki diğerlerinden' diyorum kendime.. O yüzden ne adım atabiliyorum ne geri çekilebiliyorum..
Yaşamasanızda objektif fikirlerinizi öğrenmek istiyorum çünkü ben aşık olmama ramak kalmış durumdayken ne mantıklı ne de objektif bakamıyorum duruma :KK43:
"Kadına doymuş adamın adamlığına doyulmaz"Hayatımda duyduğum en saçma,en cahilce koca karı lafı.
Bu erkeklerin kadına doyma oranı nedir.Kaç kadın hayatına girince doymuş oluyorlar.Mesela 28 yaşında bir erkek,hangi ara kadına doymuş oluyor.Doyduysa çekilsin köşesine tesbih çeksin.Senle ne işi var.

Bak güzelim,adam her evliliğini bir kızla birliktelik yaşadım hamile bıraktım diye sorumluluk alarakj evlenmemiş.Ya biri hamile kalmış mecburn evlnemiş,ya öbürünün anası zorlamış mecburen evlenmiş.

Sana şu an mükemmel gelebilir,sabrı çok engindir falan falan....Başka nasıl olumlu gösterecek kendini.Tutulur bir tarafı mı var.Yaş daha 28 2 çocuk.

Aklını başına al,sabırlı olmak mükemmel gör
nmek bir evlilik için yeterli değil.Her ne kadar annelerinde dahi olsa,sadece adamla değil ömür boyu 2 çocukla aevleniyorsun.Senin de çocuğun olacak.Fabrikatör mü bu adam.Hepsinin ihtiyaçları ayrı.
Adam sorumsuz bir hayat yaşamış.Yapma kendine bu kötülüğü.Yaşın çocuklu başından birşeyler geçmiş adamı kaldırman gerekecek bir yaş değil.

simdi, her iki kere evlenen erkek kotu degildir tabi ki, sanssiz olabilir, basindan kotu seyler gecmis olabilir.
Ama sen bu adamla evlenirsen, evlilik hayatin boyunca her tokezlemenizde bu eski yasanmisliklar aklina gelecek.
Ah ben ne yaptim diyeceksin.
Cocuksuz, dertsiz, yakisikli, zengin, vs vs adamlar icin bile gun geliyor, ben niye boyle bir adamla evlendim diye soruyoruz kendimize. Sence, sen iki cocuklu, boyle gecmisi olan bir adam icin hic sormaz misin ileride kendine?

"Kadına doymuş adamın adamlığına doyulmaz"Hayatımda duyduğum en saçma,en cahilce koca karı lafı.
Bu erkeklerin kadına doyma oranı nedir.Kaç kadın hayatına girince doymuş oluyorlar.Mesela 28 yaşında bir erkek,hangi ara kadına doymuş oluyor.Doyduysa çekilsin köşesine tesbih çeksin.Senle ne işi var.

Bak güzelim,adam her evliliğini bir kızla birliktelik yaşadım hamile bıraktım diye sorumluluk alarakj evlenmemiş.Ya biri hamile kalmış mecburn evlnemiş,ya öbürünün anası zorlamış mecburen evlenmiş.

Sana şu an mükemmel gelebilir,sabrı çok engindir falan falan....Başka nasıl olumlu gösterecek kendini.Tutulur bir tarafı mı var.Yaş daha 28 2 çocuk.

Aklını başına al,sabırlı olmak mükemmel gör
nmek bir evlilik için yeterli değil.Her ne kadar annelerinde dahi olsa,sadece adamla değil ömür boyu 2 çocukla aevleniyorsun.Senin de çocuğun olacak.Fabrikatör mü bu adam.Hepsinin ihtiyaçları ayrı.
Adam sorumsuz bir hayat yaşamış.Yapma kendine bu kötülüğü.Yaşın çocuklu başından birşeyler geçmiş adamı kaldırman gerekecek bir yaş değil.
Bence de...

Bıri 19 yasinda olmus biriylede anne baskisiyla evlenmis akillim bu adam iki kadinada asik olmamis belki sana olcak belki farkli olacak

«kadına doymuş bir adamın adamlığına doyulmaz» fikrinden uzaklaşmalısın öncellikle, böyle bişey yok!
Ne zamandır sevgilisiniz,belirtmemişsiniz.
Sevgiliniz bence olgun, anlayışlı bir beymiş.sizde ona aşıksınız, kabul edin.geçmişte yaşananlar onun tecrübesizliğinden, yokluğundan

Bu böyle olmak zorunda değil ki.

Yani gayet karşılıklı rıza ile bir sürü kişi ile beraber olmuş olabilir, kimsenin ciddi bir beklentisi olmayabilir, kişinin ilişki veya beraberlik sayısı bir şey ifade etmez tek başına.

Yalnız lafın çirkinliğine katılıyorum çünkü kadına doymuş erkek tanımlaması çok itici.
yani evet teoride öyle olmak zorunda değil
ama size bir şey soyleyeyim mi ben türkiyede aksini hiç görmedim
karşılıklı rizayla ciddi olmayan ilişkiye başlayanlar Nerede yaşıyor çok merak ediyorum
hiç ama hiccccc görmedim.

Herkese iyi akşamlar..
23 yaşındayım.
O 28 yaşında.

Öncelikle çok iyi tanıman lazım
Bu adam bu işleri yaparken ailesi neredeydi, ağaç kovuğundan mı çıktı bu adam, ikide bir çocuk yaparken aile neredeydi, ne yapıda insanlar ? İnsan bir hatayı bir kez yapar, aynı hata iki kez olmuşsa çok iyi düşünmek lazım. Bu arada adamın kadına doymuş ya da doymamış olması bir şeyi değiştirmez, adamın karakteridir mühim olan ve ben nedense bu adamın karakterinde bir zayıflık hissettim, iki kadını ve iki çocuğu o kadar sürede harcayabilen insan bana çok güven vermiyor, şu an çocuklarının ihtiyaçlarını karşılıyor olması onun iyi bir baba olduğu anlamını taşımıyor. Tüm bunları geçtim ; sen çocuk sahibi değilsin, iki evladı olan bir adamla hayat öyle kolay değil, yaşayan biri olarak söylüyorum bunu üstelik ben bunu 23 değil 37 yaşımda yaptım. Evlenmek için yaşın zaten çok genç, bir de böyle bir hengamenin içine güvenilmeyecek bir adamla girmek büyük bir risk. Başta adam için sorduğum soruyu senin içinde yineleyeceğim; ailen bu konuda ne düşünüyor ??

Kadına doymuş adamın adamlığına doyulmaz ne demek ya. Kadın bile kadını ne kadar aşalıyor. O kadar mükemmel birine iki kadın nası tahammül edemeyip ayrılmış.

Mesajım yarım kaldı canım.son olarak dediğim gibi sevgilinin başından geçmişte geçenler onun tecrübesizliğinden, toyluğundan olmuş.belliki olgun ve anlayışlı biri.sende ona aşıksın galiba.
Eğer aşıksan bütün bu yazdıklarımız bir kulağından girer diğer kulağından çıkar.eğer henüz aşık değilsen, şunu bilmelisin ki bu ilişkinin sorumluluğu büyük.ve sen henüz 23 yaşında genceciksin.bu sorumluluğu üstlenebileceğine inanıyorsan allah yolunu açık etsin derim.
Bir de kıskançlık faktörü var tabiii.kıskanç birimisin? çocuklarıyla görüşecek, zaman zaman eski eşleriyle görüşmesi gerekecek bunları bil canım.
Ben olsam kabul edemezdim.çünkü nikah heyecanını, çocuk sahibi olma heyecanını, güzelliğini ilk benle yaşasın isterim.ama o bunları daha önceden yaşamış görmüş.
Bak canım karar verme aşamasındasın sana bizzat uyguladığım bir yöntem tavsiye edeyim.
Eğer henüz AŞIK değilsen, kararsızsan çok işe yarayacak bu.bir kağıdın bir tarafına artıları diğer tarafa eksileri yaz.hangi taraf ağır basarsa o yönde karar ver.allah utandırmasın canım.
Bu arı_eksi olayını yapmadan önce iyice düşün, duygularını da kat işin içine.sonra sakin kafayla bu yöntemi uygulamanı tavsiye ederim.
Unutma söz uçar yazı kalır !

Merhaba canım lütfen söylemiş olduklarını yanlış anlaşılmasın suan duygusal anlamda boş olmadığın ve bekar olduğun için erkek arkadaşının lehine düşünebilirsiniz..başından iki evlilik geçmiş ve varolan iki çocuk allah uzun ömür versin evlatlarına..benim düşüncem senin dengin değil nekadar iyi dusunsen ilerde arkadaşının geçmişi inan sorun olacaktır sebep olmak istemem ama düşün evlendin eşinin iki Hanımdan birer çocuk e seninde çocuğun olacaktır çok karışık yani dersin başına dert alma ayrıca istisnalar olabilir lafım yok lakin erkekler bekar ken çok farklı evliykençok farklı iyi olduğuna aldanma

Back
X