- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir süre daha ilişkini devam ettir hatta çıkabiliyorsanız 1 haftalık bir tatile çıkın ve aynı alanı paylaştığınız zaman ne gibi durumlarla karşılaşıyorsunuz bunu gözlemleyin. Olamaz diye bir şey yok olur fakat o iki çocuk geldiği zaman bakabilecek misiniz ? Çocuklara daha kibar ve daha yumuşak olmak zorundasınız ki babasına ters bir şey söylemeye hakkı olamasın. Ben tezinize inanıyorum çünkü adam yaşayacağını yaşamış zaten, daha artık gözü dışarda olmaz. Hadi ilki hata o yüzden ikincisi kızın ailesi baskı kurduğu için daha yeni oturttukları bir ilişkiyi ciddileştirmişler. Bu sefer ki kendi kararı, kendi doğrusu ve kendi isteği. Hiç bir zorunluluğu yok. Zorunluluk olmayan bir şey inana daha güzel gelir kimseye boyun eğmek zorunda değilsin başkası istediği için yapmıyorsun. Bu yüzden olabilir. Tek sıkıntı çocuklarla anlaşma durumun tatlım :)
Iki cocugu var sadece iki tane adam oldurmuslugu yok sonucta katil degil hirsiz degil o sekilde bakamiyorum o yuzden olaya..Memlekette adam mi kalmadı?
Riske girmeye degermi kisminda takilip kaliyorum bende zaten.çok temkinli yaklaşılması gereken biri.
yani yaşı henüz 30 olmamış, 2 evlilik,2 çocuk...
ve de sırf çocuk için yapılmış evlilikler yani severek evlenmiş ama anlaşamamış gibi bir durum söz konusu değil.
sanırım uzak dururdum o kişiden.
geleceğini riske atmaya değer mi sence??![]()
Yorumlar iyi oluyor aslinda bakis acilari iyi oluyor ama hep kotu tarafindan bakiliyor malesef durumlara.. o yuzden zaman gosterecek birazda hayirlisi neyse o olsun insallah :)canım benim iyi bir baba olabilir iyi bir evlat olabilir bi erkek. sen iyi bir eş olabilir mi diye bak diğerlerine iyi eş olmamasına değil kendi ilişkinize bak. herkesten yorum alıp kafanı iyice karıştırma hakkında hayırlısı...
Kendi cocugum olana kadar benim icin sıkınti olmaz ama kendi cocugum oldugunda bencillesirmiyim diye dusunuyorum ya da ne kadar bencillesecegimi kestiremiyorum diyeyim..Basından ıkı evlılık gecmıs bır adama es olmayı sorgulamaktan once, 23 yasında ıkı cocuga anne olabılme vasfını kendıne gore tartmalısın.. Oncelıkle hayatınızın bır parcası olacak.. Bunu tasımaya gucun yetecek mı? Önemli ve öncelikli olarak cevap bulman gereken soru bu..
Iste eski es durumu, ve kendi cocugum oldugunda hissedeceklrim ve ask bittiginde hissedebileceklerimi kestiremiyorum zaten malesef..Kadına doymuş adamın adamlığına doyum olmaz mı?
Valla bu kendinizi inandırmak için söylediğiniz bir söz olsa gerek
2 evlilik 2 çocuk. Sizcede fazla değil mi?
Hadi evlendiniz diyelim sizinde çocuğunuz olunca diğer çocuklara çöp alınsa size dokunacak
Çünkü onlar SİZİN değil. şimdiki duygunuzda merhamet yer alabilir fakat zamanla o yok olacak
Eski eşleriyle ÇOCUKLAR olduğu için görüşmek zorunda kalacak
Siz bunu kaldırabilecek misiniz?
Sevgiye güvenip yaparım demeyin lütfen. O sonsuz sevgi ışık hızıyla bitiyor
ne mide bulandırıcı bir laf bu yaVe benim hep inandığım şey 'kadına doymuş adamın adamlığına doyum olmaz' lafıdır.
Canım benim bizde erkek arkadaşımla ilk günden her şeyi anlatmıştık birbirimize o yüzden az çok anlıyorum seni. Burada tabii ki belli bir yere kadar anlatabilirsin zaten :) Canım benim eminim sende anne olunca zaten o çocuklara istesen de kötü davranamazsın ki unutma onların kan bağı var ablaları olacak onlar :) bir şey alırken mesela onlara da al he yeri geldiğinde uygun dille de eşini uyar çocukları değil. Eşinle paylaş durumu hatta gözlemlemesini rica et eminim o da fark edecektir farklı bir şeyler olduğunu. Ama inşallah böyle bir problemle karşılaştırmaz rabbim seni :) kendi yiğenlerin gibi düşün onları da :) ne zararı olabilir ki :)benim bakış açıma en yakın olanı aslında bu oldu :)
zorunluluk yok kesinlikle dedigin gibi o da aynisini soyluyor seninle olucaksa dugunlu dernekli hersey kuralina uygun olarak olur diyor..
ki yasanan bazi olaylari da biliyorum eski esleriyle burda her ne kadar detaya inip anlatamasamda su andada eski esleriyle durumlari biliyorum vs. Benden hic bisey saklamamasi en cok hosuma giden kismi zaten.
Ama iste tek dusundugum kendi cocugum oldugunda ne kadar bencillesecegimi kestiremiyorum o konuda kendime guvenemiyorum..
Sevgili degilim ve bu iliski ne olursa olsun bir sure daha boyle devam edicek..«kadına doymuş bir adamın adamlığına doyulmaz» fikrinden uzaklaşmalısın öncellikle, böyle bişey yok!
Ne zamandır sevgilisiniz,belirtmemişsiniz.
Sevgiliniz bence olgun, anlayışlı bir beymiş.sizde ona aşıksınız, kabul edin.geçmişte yaşananlar onun tecrübesizliğinden, yokluğundan
Henüz tam anlamiyla asigim diyemem zaten basladigim bi iliskide degil ama cekim alanindayim etki alanindayim.Mesajım yarım kaldı canım.son olarak dediğim gibi sevgilinin başından geçmişte geçenler onun tecrübesizliğinden, toyluğundan olmuş.belliki olgun ve anlayışlı biri.sende ona aşıksın galiba.
Eğer aşıksan bütün bu yazdıklarımız bir kulağından girer diğer kulağından çıkar.eğer henüz aşık değilsen, şunu bilmelisin ki bu ilişkinin sorumluluğu büyük.ve sen henüz 23 yaşında genceciksin.bu sorumluluğu üstlenebileceğine inanıyorsan allah yolunu açık etsin derim.
Bir de kıskançlık faktörü var tabiii.kıskanç birimisin? çocuklarıyla görüşecek, zaman zaman eski eşleriyle görüşmesi gerekecek bunları bil canım.
Ben olsam kabul edemezdim.çünkü nikah heyecanını, çocuk sahibi olma heyecanını, güzelliğini ilk benle yaşasın isterim.ama o bunları daha önceden yaşamış görmüş.
Bak canım karar verme aşamasındasın sana bizzat uyguladığım bir yöntem tavsiye edeyim.
Eğer henüz AŞIK değilsen, kararsızsan çok işe yarayacak bu.bir kağıdın bir tarafına artıları diğer tarafa eksileri yaz.hangi taraf ağır basarsa o yönde karar ver.allah utandırmasın canım.
Bu arı_eksi olayını yapmadan önce iyice düşün, duygularını da kat işin içine.sonra sakin kafayla bu yöntemi uygulamanı tavsiye ederim.
Unutma söz uçar yazı kalır !
2 evlilik yaşamış. İlk evliliğinde çocuğa kıyamayıp evlenmiş ama 1 ay sonra boşanmış bu ne saçma şey. 1 ay sonra çocuk yok mu olmuş ? İkinci evliliğindede karısını hamileyken bırakan bir adam var. Ve ne hikmetse iki evliliğide birşeylerin zoruyla başlamış. Aktarıma göre mecbur bırakıldım havası verilmeye çalışılmış. Fazlasıyla saçma geldi. Şayet bu saçma hikayeler gerçekse bu adamdan kaçarak uzaklaş bu ne saçma hayat bu ne uçkur bu ne mantıksız kararlar, bu saçma hikayyeler gerçek değilse de kaç adam deli demektir.Herkese iyi akşamlar..
Öncelikle olabildiğince kısa yazmaya çalışacağım sorularınızı cevaplarım iyi kötü hakaret içermediği sürece her bakış açısına gerçekten ihtiyacım var..
23 yaşındayım.
O 28 yaşında.
Daha önce başından 2 evlilik geçmiş. 2 evliliğinden de birer kızı var.
İlk evliliği 19 yaşındayken kız arkadaşı hamile kaldığı için çocuğa kıyamadığından gerçekleşmiş evlenip 1 ay sonra boşanmışlar..
İkinci evliliğinde kız arkadaşıyla 1 yıl birlikte yaşamışlar sonrasında kız arkadaşının annesi çıkıp gelmiş evleniceksiniz demiş evlenmişler çocuk olmuş doğmadan boşanmışlar.
Ben gercekten çok hoşlanıyorum.. ikinci evliliği biteli 2,5 yıl olmuş.
Kızlarının sorumluluğunu alan bi adam. Her türlü ihtiyaçlarını gideriyor.
Biz tanıştığımız gün bana herşeyi en ince detayına kadar anlattı..
Doğru olduğunu biliyorum anlattıklarının.
Bana karşı davranışları ise bugüne kadar hiç kimseden görmediğim kadar mükemmel. Tavrı olaylara bakış açısı olaylara yaklaşımı ben ona zıt gittiğimde saatlerce sinirlenmeden sonsuz sabır göstererek bana herşeyi açıklaması anlatamam yani davranıslarının mükemmelliğini..
Ama korkuyorum geçmişine bakıyorum ya aynılarını yaşarsam diyorum.. Bilmiyorum ki onlara da davranışları böylemiydi..
Çok hızlı yaşamış hayatını çok fazla kadın girmiş çıkmış hayatına.. Ve benim hep inandığım şey 'kadına doymuş adamın adamlığına doyum olmaz' lafıdır.
Ama korkuyorum işte çok korkuyorum 'senin ne farkın var ki diğerlerinden' diyorum kendime.. O yüzden ne adım atabiliyorum ne geri çekilebiliyorum..
Yaşayan var mı böyle birşey?
Yaşamasanızda objektif fikirlerinizi öğrenmek istiyorum çünkü ben aşık olmama ramak kalmış durumdayken ne mantıklı ne de objektif bakamıyorum duruma![]()
Sorularınız olursa cevaplarım teşkkür ederim şimdiden tüm yorum yapanlara..
Ya ben sokaktaki kediye kopege kiyamayan insanim..Canım benim bizde erkek arkadaşımla ilk günden her şeyi anlatmıştık birbirimize o yüzden az çok anlıyorum seni. Burada tabii ki belli bir yere kadar anlatabilirsin zaten :) Canım benim eminim sende anne olunca zaten o çocuklara istesen de kötü davranamazsın ki unutma onların kan bağı var ablaları olacak onlar :) bir şey alırken mesela onlara da al he yeri geldiğinde uygun dille de eşini uyar çocukları değil. Eşinle paylaş durumu hatta gözlemlemesini rica et eminim o da fark edecektir farklı bir şeyler olduğunu. Ama inşallah böyle bir problemle karşılaştırmaz rabbim seni :) kendi yiğenlerin gibi düşün onları da :) ne zararı olabilir ki :)
Iste gunluk olarak evet cok mutluyum ama gelecek icin endise duymamak elde degil..simdi, her iki kere evlenen erkek kotu degildir tabi ki, sanssiz olabilir, basindan kotu seyler gecmis olabilir.
Ama sen bu adamla evlenirsen, evlilik hayatin boyunca her tokezlemenizde bu eski yasanmisliklar aklina gelecek.
Ah ben ne yaptim diyeceksin.
Cocuksuz, dertsiz, yakisikli, zengin, vs vs adamlar icin bile gun geliyor, ben niye boyle bir adamla evlendim diye soruyoruz kendimize. Sence, sen iki cocuklu, boyle gecmisi olan bir adam icin hic sormaz misin ileride kendine?
Henuz ailesiyle tanisacak kadar ilerlemis bi arkadaslik degil..ailesi nasıl insanlar
bu adam çocuklar sebebiyle eşleriylede görüşüyordur
Ailemin henuz haberi yok fakat sayet ki bu iliski baslarsa ailem benim her sartta her durumda arkamda dururlar..Öncelikle çok iyi tanıman lazım
Bu adam bu işleri yaparken ailesi neredeydi, ağaç kovuğundan mı çıktı bu adam, ikide bir çocuk yaparken aile neredeydi, ne yapıda insanlar ? İnsan bir hatayı bir kez yapar, aynı hata iki kez olmuşsa çok iyi düşünmek lazım. Bu arada adamın kadına doymuş ya da doymamış olması bir şeyi değiştirmez, adamın karakteridir mühim olan ve ben nedense bu adamın karakterinde bir zayıflık hissettim, iki kadını ve iki çocuğu o kadar sürede harcayabilen insan bana çok güven vermiyor, şu an çocuklarının ihtiyaçlarını karşılıyor olması onun iyi bir baba olduğu anlamını taşımıyor. Tüm bunları geçtim ; sen çocuk sahibi değilsin, iki evladı olan bir adamla hayat öyle kolay değil, yaşayan biri olarak söylüyorum bunu üstelik ben bunu 23 değil 37 yaşımda yaptım. Evlenmek için yaşın zaten çok genç, bir de böyle bir hengamenin içine güvenilmeyecek bir adamla girmek büyük bir risk. Başta adam için sorduğum soruyu senin içinde yineleyeceğim; ailen bu konuda ne düşünüyor ??
Kesinlikle bak bu kadar iyi düşünmen güzel :) istersen özelden de konuşuruz canım benim ama benim fikrim senden yana :) bence iyi güzel olur :)Ya ben sokaktaki kediye kopege kiyamayan insanim..
Hasta yarali buldugum hayvani kendim yeri geldiginde yemeyip tedavi ettiren insanim bu acidan baktigimda evet vicdanim zaten o cocuklarin herhangi kotu birsey yasamalarina musade etmez..
Ayni sekilde benim cocugumun ablalari olucaklar yarin bir gun belki hepimiz olucez onlqr kardesler olarak kalicaklar bu hayatta oyle bir durum olursada cocugumun ablalariyla mutlaka gorusmesini arasinin cok iyi olmasini isterim..