Aklim hala gecmiste

mercy21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
45
0
36
İstanbul
Kizlar iyi aksamlar, ben cok degisik bi mod icindeyim neyin dogru neyin yanlis oldugunu goremiyorum nolur siz soyleyin. Biraz uzun olcak ama nolur okuyun.

Su an 22 yasinda universite son sjnif ogrencisi bir kizim. 16 yasimdan 20 yasima kadar suren bi birlikteligim oldu. O kadar sevdimki onu anlatamam her animiz birlikte gecti, hic sıkılmadık birbirimizden. Gencligimizin de etkisiyle surekli gezip durduk, gulup eglendik. He tartismalarimiz olmadi mi? Tabi oldu ama kucuk seyler. Hic ayrilik olmadi. 4.yilimiza girmek uzereyken beni aldattigini ogrendim. Basta inanamadim o da reddetti yeminler etti ama arkadasima guvendim ayrildim. Ki sonradan ogrendimki dogruymus. Ayriliktan sonra cok kotu oldum gercekten 55 kilodan 47 kiloya dustum 2 ayda :'( surekli agliyodum. O da bu 2-3 ay boyunca hic rahat birakmadi barismaya calisti boylece daha da zor oldu unutup atlatmam. Neyse daha sonra karsima biri cikti ayriliktan 9 ay sonra kadar bana inanilmaz ilgi gosterdi el ustunde tuttu ve derler ya onun benin sevmesini sevdim diye aynen oyle oldu ve biz cikmaya basladik. Guzel gitti her sey cidden gozumun icine bakti hep bir sey istiyo muyum keyfim yerinde mi diye. Ilk 5-6 ay gayet guzeldi ben de ondan hoslaniyodum kafam eskilere gitmiyodu. Fakat ondan sonra bir sey oldu anlamadigim bir sekilde 3-4 aydir kafam surekli eski sevgilimde. Gece yatmadan, sabah uyaninca o aklima geliyo her dakika whatsappina bakip ne zmaan online olmus diye dusuncelere daliyorum resimlerine bakiyorum( telefondan silmistim ayrilinca, bilgisaydan tekrar indirdim ) yaptigim cok ayip biliyorum sevgilim varken ama isteyerek olmuyo onu cok ozluyorum. Ama su anki sevgilim cidden hayatimda beni en coj seven insan, eski sevgilimden de cok bagli bana. Ama o bana mesaj atinca icimde bi heycan olmuyo, bulusunca sacma sacma seylerden kavga cikariyorum. Hatta daha kotusunu soyliyim simdiki sevgilim bana hep evlilik hayallerinden gelecej hayallerinden bahsettikce ben aynilarini eski sevgilimle kuruyorum

Napmam gerekiyo kizlar nolur yardim edin asil istedigim eskiyi tamamen silip su anki sevgilimle mutku olmak ama bu olmuyo 3-4 aydir. Sizce su ankinden ayrilmalimiyim sanki onu kandiriyomusum gibi hissediyorum artik :'( onu seviyo gibi hissediyorum beni mutlu ediyo ama o zaman niye eskiyi ozluyorum nolur yardim edin :'(((

İhanetin sadece buluşmakla ya da başka birinle aynı anda cıkmakla olduğunu düşünmüyorum . Bu kişi senle hayal kurarken aynı hayali senin baskasınla kurmanda bence ihanettir.. Aklın kalbin tamamen eskisinde. ilk başlarda unutmaya calısmıssın ilgi görünce unuturum sanmışsın ama belli ki yapamamışsın. 4 yıllık bi ilişkini hmen unutmanı beklemiyorum tabi ama keşke öncekini tamamen silmeden bu kişiyle bi ilişkiye başlamasaydın. Uzun lafın kısası daha fazla karsındaki insanı kandırma. Bence ayrıl ,sevmeden ne kadar yürür ? Karşındaki insan sana gün geçtikce daha cok bağlanacak yazık değil mi ona . Daha fazla ümit verme bence.

canım öncelikle söylemem gerekir ki durumun cok zor ama seni senden cok sevenle mutlu olacagını sakın unutma anladığım kadarıyla senı gercekten cok cok seviyor ama eski sevgilin sana karsı sadakat göstermemiş . fakat diyorsan ki '' ben mutlu deilim dayanamıyorum onunla birlikte olmak istemiyorum'' ozaman cocuga yazık etme ayrıl, icinde ufacıkta olsa ona karşı sevgi varsa ozaman devam et emin ol seven bir erkek o içindeki kıvılcımı kocaman bir ateşe cevirebilir ama na fırsat vermemn lazım... bu arada eskı sevgilinin watsapp ını falan da silmeni tavsiye ederim :)

eski sevgilinle ne yaparsın bilemem ama..

şimdi ki sevgilinden ayrılman gerekir..

eski sevgilinin sana yaptığını şuan sen ona yapıyorsun..

sevgilinden ayrıldıktan sonra kendini dinleyip daha sağlıklı kararlar verebilirsin..

Kizlar cok sagolun yorumlariniz icin biliyorum ben de kendimi ihanet ediyomus gibi hissediyorum ama su an aklimda olan kisiyle bi gelecegim olamicagi icin en azindan beni cok seven benim de bir seyler hissettigim biriyle olmam gercekten yanlis mi? Eskisine olan hislerim takinti mi aliskanlik mi ask mi anlayamiyorum. Bir de bunlar niye ayrildiktan 1.5 yil sonra ortaya cikti onu unutmustum gercek anlamda

Durumun ne kadar zor olsada, sende suan ki sevgiline ihanet ediyosun. Ihanet sadece biriyle sarilio iliski yasamak degildir. Ihanet hayal kurmakla baslar. Sana ihanet eden birinide neden halla dusunuyosun anlamadim. Bosver sil herseyini kendi hayatina bak seni seven erkege deger ver. Sana yalan soylemis ihanet eden birine degil....:26:

Şuan hayatında ki insan doğru insan olabilir ama yanlış zaman da karşına çıkmış

Ben olsam bu durumda o insandan ayrılır kafamı toparlardım

Eskiyi tamamen unuttuktan sonra yeni bir ilişkiye başlardım
(unuturdum çünkü beni aldatmış)

İnan böylesi daha doğru olur her gün vicdanınla savaşmak yerine yalnız da olsan için rahat olur

Her gün acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünmek zorunda kalmazsın

seni çok iyi anlıyorum. fakat eskiyi silip atamamışsın hala.. seviyosun belli.. Fakat şimdi ki sevgiline ihanet ediyosun, çok yanlış yapıyosun. empati kur senin çok sevdiğin bir erkek arkadaşın seninle birlikteyken eski sevgilisini hayal ediyo, onu düşünüyo, resimlerine bakıyo... duyarsa o da hayal kırıklığına uğrar emin ol. bence yol yakınken ayrıl.. böyle bi hayat geçmez ...

Eski sevgilinle ilgili nasıl bir çözüm bulabilirsin bilmiyorum

sanırım daha fazla zamana ihtiyacın var..

ama bir nevi sende şuan ki sevgilini aldatıyor sayılıyorsun

onun hislerinede yazık, o seninde onu sevdiğini sanıyor ve gün geçtikçe sana daha çok bağlanıyor

bence bir an önce ondan ayrıl ki onun için daha kötü olmasın çünkü şu an ki sevgilinin hiç bir suçu yok...

Kendimi biraz yanlis anlattim su anki sevgilimle ilk cikmaya basladigimiz zamanlarda eskiyi tamamen silip atmistim ve ondan gercekten hoslaniyodum 5-6 ay guzel giden bi iliski oldu ama daha sonra durup dururken kafam eski anilara yasanmisliklara gitti ilk askimdi sonucta. Ama bu yanlis bunu istemiyorum. Belki onu kafamdan tamamen atinca su anki sevgilimle eskisi gibi olabilcem yani. Yine de ayrilmali miyim ondan?

Son düzenleme:

haklısın ilk aşkını hatırlayabilirsin ama tamamen unutmuş olsan bence 5-6 ay geçmişken birde güzel giden bir ilişkin varken hatırlamazdın bence,

eğer onu kafandan atıp,şimdiki sevgilinle mutlu olmak istiyorsan onu düşünmeyi bırakmak için önce sanal ortamlardan takip etmeyi bırakmalısın zaten,

ayrıca eğer istediğin onu unutup, yeni sevgilinle mutlu olmaksa;o zaman sevgilinin seni aldattığı fikrini aklından çıkarma ve şimdki sevgilinin iyi yönlerini düşünmeye çalış..

eğer hala olmuyorsa şimdikinden ayrılıp eski sevgilini unutmak içinde kendine zaman tanı.

Yorumlara katılıyorum kesinlikle ayrılman gerekir sevgilinle.
Ve kafanda iyice bitirmeden katiyyen yeni bir ilişkiye başlama.
Unutmak istiyorsan da sil numarasını resimlerini tut kendini ilgini başka tarafa çek.
Unutmazsan çok daha acı çekersin,çektirirsin.

bende senin gibi bir durum yasiyorum sayilirim. ne istedigini bilmez oluyorsun. ilk ciktigim ilk askimi unutamiyorum bende. 5 sene oldu ayrilali. arada cikiyor geliyor aklima. suanki sevgilim oyle hayaler ediyor benimle evlilik falan. ben ikide bir kavga ederim onunla. mutsuz etmeye calisirim ikimizi bile bile nedensiz.
beni seven insanlada ayrilamiyorum.. belki bunun degerini bilmezsem. diger baskasi degerimi bilmez pisman olurum diye korkuyorum bazen..
kavga ederekte surmez.. bilmiyorum. biraz zaman versen kendine ayrilmadan iyice dusunsen? sorun oglanda dgl bizde..

Kizlar bilmiyorum off of asil istegim su anki sevgilimi kaybetmemek eskiyi silmek. Su an ayrilsam bosu bosuna eskiye daha da baglanicam hem de beni seven heo mutlu etmeye calisan birini kaybetmis olucam. Cozum bu mu bilmiyorum

Ya ne yazikki ben de boyleyim son zamanlarda mesela mesgul olmasam bile mesgulum gibi seyler soyluyorum konusmamak icin. Ama sonra kendime yakistiramiyorum duzeltiyorum 2-3 gun sonra yine ayni sey

Cnm eskiyi unutmak hele ki ilk aşksa kolay değildr çok zordur,o yüzden sevgilinden ayrılmanın gereği yok bence zamanla bunu aşabilirsin çünkü güzel bir ilişkin var şuan ve <yrılırsn seni bu kadr düşünen bir adamı bulamayabilirsin sonra bunu mumla ararsın.Zamanla daha umursamaz,unutkan bir hal alıcksn emin ol,köklü aşklar kolay kolay unutlmz dolayısıylada olmadık zamanlarda aklına gelir ve gitmez ama bunlar nöbet şeklinde gelir geçer bir süre sonra sen üstünde durmazsan yok olurlar...Tecrübeyle sabittir

Canim cok sagol yorumun icin. Evet ilk askimdi ama ayriligimizin ustunden nerdeyse 2 yil gecti sence de simdiye asmis olmam gerekmiyo muydu hayir sonradan karsilasma gibi bir sey de olmadi internet sosyal medya vs haric nerden aklima gelip kafami karistirdi bu cocuk benim

Bencee şimdikii sewgilini daha fazla kandırma, ayrıl ondan yazıkk çocuğa..
Bence siz buldunda bunuyorsunuzz !!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…