Kizlar iyi aksamlar, ben cok degisik bi mod icindeyim neyin dogru neyin yanlis oldugunu goremiyorum nolur siz soyleyin. Biraz uzun olcak ama nolur okuyun.
Su an 22 yasinda universite son sjnif ogrencisi bir kizim. 16 yasimdan 20 yasima kadar suren bi birlikteligim oldu. O kadar sevdimki onu anlatamam her animiz birlikte gecti, hic sıkılmadık birbirimizden. Gencligimizin de etkisiyle surekli gezip durduk, gulup eglendik. He tartismalarimiz olmadi mi? Tabi oldu ama kucuk seyler. Hic ayrilik olmadi. 4.yilimiza girmek uzereyken beni aldattigini ogrendim. Basta inanamadim o da reddetti yeminler etti ama arkadasima guvendim ayrildim. Ki sonradan ogrendimki dogruymus. Ayriliktan sonra cok kotu oldum gercekten 55 kilodan 47 kiloya dustum 2 ayda :'( surekli agliyodum. O da bu 2-3 ay boyunca hic rahat birakmadi barismaya calisti boylece daha da zor oldu unutup atlatmam. Neyse daha sonra karsima biri cikti ayriliktan 9 ay sonra kadar bana inanilmaz ilgi gosterdi el ustunde tuttu ve derler ya onun benin sevmesini sevdim diye aynen oyle oldu ve biz cikmaya basladik. Guzel gitti her sey cidden gozumun icine bakti hep bir sey istiyo muyum keyfim yerinde mi diye. Ilk 5-6 ay gayet guzeldi ben de ondan hoslaniyodum kafam eskilere gitmiyodu. Fakat ondan sonra bir sey oldu anlamadigim bir sekilde 3-4 aydir kafam surekli eski sevgilimde. Gece yatmadan, sabah uyaninca o aklima geliyo her dakika whatsappina bakip ne zmaan online olmus diye dusuncelere daliyorum resimlerine bakiyorum( telefondan silmistim ayrilinca, bilgisaydan tekrar indirdim
) yaptigim cok ayip biliyorum sevgilim varken ama isteyerek olmuyo onu cok ozluyorum. Ama su anki sevgilim cidden hayatimda beni en coj seven insan, eski sevgilimden de cok bagli bana. Ama o bana mesaj atinca icimde bi heycan olmuyo, bulusunca sacma sacma seylerden kavga cikariyorum. Hatta daha kotusunu soyliyim simdiki sevgilim bana hep evlilik hayallerinden gelecej hayallerinden bahsettikce ben aynilarini eski sevgilimle kuruyorum
Napmam gerekiyo kizlar nolur yardim edin asil istedigim eskiyi tamamen silip su anki sevgilimle mutku olmak ama bu olmuyo 3-4 aydir. Sizce su ankinden ayrilmalimiyim sanki onu kandiriyomusum gibi hissediyorum artik :'( onu seviyo gibi hissediyorum beni mutlu ediyo ama o zaman niye eskiyi ozluyorum nolur yardim edin :'(((