Aklim karisik, banada bi yol gösterin...

Öyle gibi görünüyor. Gecen sene haklisin doktora gidicem demisti ama öyle kaldi.
Ben senin yerinde olsam suclamadan konusurum ama cozum odakli olurum soyle ki ben bir kadinim ihtiyaclarim var sevdigim adamla her arzumu tatmin etmek istiyorum ayrica bebek de dusunuyorum yillardir bu konuda emek vermemen beni uzuyor. 6 ay icinde bu konuda tibbi ve psikolojik destek alarak bir seyler yapmaya baslamazsan ben de yoluma bakmak zorunda kalacagim. Kadinim ve dogurganligimi kaybetmeden once kendi beklentilerimin pesinden gitmek isterim. Derim ve cidden 6 ayda hic bi sey yapmazsa yoluma bakarim. Ama cabalarsa yaninda olurum

Aslinda bu yazdiklarin gecen haftadan beri aklimda ama kiyamiyorum öyle tavir koymaya. Ama haklisin eninde sonunda cok acik bi sekilde böyle konusmam gerek.

Aslinda bu yazdiklarin gecen haftadan beri aklimda ama kiyamiyorum öyle tavir koymaya. Ama haklisin eninde sonunda cok acik bi sekilde böyle konusmam gerek.
Yani bosanmayi dusunmuyosan soyleme tabi. Cunku zaman verirsin yapmaz bi sey, bosanmazsin o zaman sana saygisi hic kalmaz. Bosamayacaksan rest cekme. O zaman "cok uzuluyorum lutfen bu konuda bir seyler yap ben de sana destek olacagim" de sadece.

Ben olsam bu sebepten adam bosar miyim? Sanmiyorum. Ama herkesin tercihi farklidir hassas bi konu

Bu güne kadar ayrilik lafini agzima bile almazdim ve cokta dikkat ederdim öyle ayrilikti bosanmaydi lafi gecmesin diye. Bugün artik dayanamadim dedim eger biri varsa ayrilalim diye. Seninde yazdigin gibi istegim bosanmak degil bilakis beraber bi aile olmak. Ama bazen cok gücsüz hissediyorum kendimi. Nasil davranmam gerektigini sasiriyorum.

Bu da aklima gelmedi degil aslinda. Belki dedim bi rahatsizligi vardir söyleyemiyodur. Onuda tatli bi dille anlatmaya calistim. En son gecen sene tamam doktora gidicem dedi ama sözde kaldi tabi. Hic umrunda degilmis.gibi davraniyor su an.
doktora gitmeyi kabul ettiyse o da bir şeylerin normal olmadıgını görüyor bu önemli ikna etmişsiniz büyük bir başarı erkekler partnerini memnun edemiyor sorunu var eksik vs gibi sorunların doktora gidince daha da bir tescilleneceğini belki çevrenin duyacağını vs düşünüp kendine bahaneler üretip onlara inanıp erteliyor ama tedavi olsa eminim keşke daha önce gitseydim diyecektir. bu süreçte size büyük görev düşüyor malesef haklı olmanıza ragmen alttan alıp güven vermeli tatlı dille ikna etmelisiniz zaten doktora gidince utanmaz oraya götürmek mesele . kendinizden olumsuz örnek verebilirsiniz ya da çevrede varsa yalnız olmadığını ve çözümü olan ve çözülünce çok daha mutlu olacağınıza ikna olmalı bence kesinlikle bir rahatsızlığı var çocuk dşünürseniz "kendini ispatlamış" moduna bürünür ikna etmek imkansız olur bu sorunu çözmeden çocuk düşünmeseniz belki daha faydalı olur

Işte bende onu diyorum,
Sizinle ilişki başlatmasına engel bir sıkıntımı yaşadı ki, rüya görmesi cinselliği bastırdığını düşündürüyor.
bence eşi kendisini engelliyor istemediği için değil ama onu memnun edemeceği psikolojisi onu engelliyor ve isteğini bastırdığı için rüyada falan görüyor isteksiz de değilmiş halbuki çözümü doktor.
ama eşi konu sahbinden çok kendine daha da zarar veriyor çözümü zorlaştırıyor gün geçtikçe bana böyle geldi

Zaten bu durumda bebek düsünmek cok uzak bi fikir. Dediginiz gibi doktora götürmek mesele zaten. Umarin en yakin zamanda basaririm.

Sorunu kendinde araman bi yere kadar tamam ama burada sorun elinde canım sende değil gördüğüm kadarıyla evet rüyaların erkekler ama bunu yaparken sana saldırması garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…