AKLIM KARIŞIK

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hiskolikk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2016
1.302
2.007
133
Arkadaşlar öncelikle herkese Merhaba. 3 gündür üye olmaya çalışıyorum fakat Gmail gelmiyor O yüzden şuan 15 gün birlikte yaşacağım kuzenimin evimdeyim onun üyeliği varmış ama iki senedir hiç kullanmamış.. Benim üyeliğim aktif olana kadar dayanamadım burdan sormak istedim Benim durumum çok farklı. istambulda Bi kahve dükkanında elemanım aslında Abimin elemanıyım diyebilirim birlikte bu ise giriştik. Abimin en yakın arkadaşı Samet var Samet çok efendi çekingen Bi çocuk onunda 3 yıldır Bi kız arkdadşı var ama araları pek iyi değil ne ayrılıyorlar nede çok mutlular.. Kız arkadaşı ile arkadaş olduk ama öyle samimi değiliz fazla. Sürekli bizim mekana geliyorlar Kız arkadaşı bana sürekli Samet gelmek istiyor diyor hafta sonu tatilimiz olduğunda kız beni arıyor beraber gezelim mi Samet istiyor diyor. Sürekli birlikte vakit geçiriyoruz Ama Samet başını kaldırıp benimle konuşmuyor ben soru sormadıkca muhatap olmuyor Fakat Samet sürekli bizimle vakit geçirmek istiyor. Bi gün kız arkadaşına dedim ki. Sevgilisiniz ayrı gezin bbence konuşacağınız şeyler olur.. Oda Bende öyle istiyorum ama sürekli Samet istiyor sizle gezmeyi veya bu kafeye gelmeyi dedi. Ama haftada bir falan değil en az haftanın 3 günü.. Asıl sorum şu size ben sametin bana karşı Bi şeyler hissettiğini düşünmeye başladım. Hiç benle konuşmaması bile tuhaf geliyor artık . Konuşmuyor san arkadaşlık sarmıyor demektir Arkadaşlık sarmıyorsa Niye sürekli bizimle vakit geçirmek istiyorsun.. Ben mi evham yapıyorum.. Siz ne düşünüyorsunuz Aklıselim kişilerden cevap bekliyorum

Bence asıl siz Samet'ten hoşlanıyorsunuz. Buradan ayrılmalarını bekliyorsunuz gibi görünüyor

Hayır öyle Bi hissim olsa Buraya onu da eklerdim. bu durumun içine çekilmekten korkuyorum zaten... Başta normal geldi abim le ben. Sametle kız 4 lü takılıyor duk ama Bi süre sonra bu kadar sık olması anlamsızlaştı. Çünkü abimde çok aşırı düşkün değil samete. Abim geçen kızdı bu neya hergün hergün burdalar dedi

Üyeliği başkasına kullandırmak ve içerik silmek yasaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…