aklım karışık:(

cfs

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
240
9
296
Eskişehir
Merhaba kızlar,
bir derdim var benim kızlık zarımı bundan 2 sene önce özel bir hastanede esnek olduğunu öğrendim.
Şimdi yakın zamanda evleneceğim biri yok ama ilerde öyle biri olursa bu durumu ona söylersem beni
anlar mı?bir de bir arkadaşım evlendiği zaman kan gelmediği için doktora götürülmüş ve esnek demiş
ama kocası inanmamış kan gelmedi diye aynı şey benim başıma da gelirse diye korkuyorum.
Ne yapmam lazım?tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba kızlar,
bir derdim var benim kızlık zarımı bundan 2 sene önce özel bir hastanede esnek olduğunu öğrendim.
Şimdi yakın zamanda evleneceğim biri yok ama ilerde öyle biri olursa bu durumu ona söylersem beni
anlar mı?bir de bir arkadaşım evlendiği zaman kan gelmediği için doktora götürülmüş ve esnek demiş
ama kocası inanmamış kan gelmedi diye aynı şey benim başıma da gelirse diye korkuyorum.
Ne yapmam lazım?tavsiyelerinizi bekliyorum.

Neden kontrol yaptırdın ki ? Karşındaki kişi seni seviyor ve güveniyorsa hiç bir problem yaşanmaz. Hele ki seni seviyorsa bakireliği umursamayan erkekler de var. Oldu ya,birlikte olduğunuzda kan gelmedi,tutar kolundan doktora götürürsün. Tabi ki bu doğru değil, sana güvenmeyenle işin olmasın ama ispatın var sonuçta. Vicdanın rahat :34: Ayrıca esnek bile olsa ilk birleşmede yırtılmasa bile zamanla yırtılıyormuş zaten.

Son düzenleme:
Neden kontrol yaptırdın ki ? Karşındaki kişi seni seviyor ve güveniyorsa hiç bir problem yaşanmaz. Hele ki seni seviyorsa bakireliği umursamayan erkekler de var. Oldu ya,birlikte olduğunuzda kan gelmedi,tutar kolundan doktora götürürsün. Tabi ki bu doğru değil, sana güvenmeyenle işin olmasın ama ispatın var sonuçta. Vicdanın rahat :34: Ayrıca esnek bile olsa ilk birleşmede yırtılmasa bile zamanla yırtılıyormuş zaten.

doktor senin ki ya çok sert bi ilşkide ya da çocuk doğunca yırtılır diyip şeklini çizdi kağıda bana

doktor senin ki ya çok sert bi ilşkide ya da çocuk doğunca yırtılır diyip şeklini çizdi kağıda bana

Merak etmenin bir sebebi yoksa ve eşin sana güveniyorsa aranızda bunun sorun olacağını sanmıyorum.

Son düzenleme:
arkadaşım evelndikten sonra bu olay gelince başına ben de gittim baktırdım. eşi sen doktoru ayarlamışsındır demiş.
zayıflıkla alaksı var mı bilmiyorum ama ben de arkadaşımda baya zayıfız.

Evleneceğin adama hastaneye gidip kızlık zarının anatomisi hakkında bilgi aldığını söylersen adam senden koşarak uzaklaşabilir.
Hiç kimse hayatında takıntılı birini istemez.
Hele ki cinsel organına takmış biri pek sağlıklı değil bence.

arkadaşım evelndikten sonra bu olay gelince başına ben de gittim baktırdım. eşi sen doktoru ayarlamışsındır demiş.

Başka doktora götürseymiş eşini o zaman. Ayarlamışsın ne demek !

Zayıflıkla alakası olacağını sanmıyorum. Bence eşin sana güveniyorsa sorun olmaz. Senin için rahatsa,evlenene kadar kimseye açma bu konuyu. Evlendin,baktın ki kan gelmedi.
Evlenmeden önce bir rapor al aklında bulunsun. Hem raporu gösterirsin hem doktora gidersiniz.

Tabi ki bence eşine güvenen ve seven biri için bunlar bence çok saçma ve onur kırıcı.

Zayıflıkla ilgisi olduğunu kim söylemişse kandırmışlar seni,haberin olsun..:9:

Hee umarım arkadaşın da o adamla evli değildir artık.:ssz:

Evlendiğinde sana inanmayan adam zaten defolup gitsin.. Rahat ol,seni seven kişi bunu takmaz..

Siz de biraz sert olursunuz canım.. :27: :27: :27:

Son düzenleme:
Kızlık zarınızı durduk yere kontrol ettirmediğinizi varsayarak uyarmak isterim.
Zar esnek dahi olsa bir jinekolog daha önce cinsel ilişki yaşayıp yaşamadığınızı anlar.

doktorun şekil çizerek sana söylediklerini söylersin eşine.
adam baya bi gaza gelir yani merak etme ilk gece de halledersiniz sorunu:1:

Ya iyi de doktora gidip esnek olduğunu öğrenmişsin.E diyelimki kanaman olmadı nedeni de belli...Eşin sana inanmasa bile kimin umurunda ki....Sen gerçeği bildikten sonra...Yalan falan söylemiyorsun ki...

Neye nasıl inandıracaksın:)

madem merak edip gittin keşke rapor alsaydın ozaman hiç sorun olmazdı ama geç değil yine gıdıp alabılırsın

Arkadasiminki esnekmis bi de ben gidip baktirayim dedin aaaaa bi baktin seninki de esnekmis .

Valla bravo icine dogmus sanki.

Back
X