Aslinda bu konuyu acip acmamak arasinda gel-gitler yasadim, ama sizlerin fikirlerini duymak istedim.
Esimin yaninda hayattan hic keyif alamiyorum, sürekli sevdigi bir dizi var onu izliyor , yoksa mac izliyor
disari hep benim zorlamamla cikiyor ve paylastigimiz pek birsey yok.
Kendisine haksizlik etmek istemiyorum, iyi bir insan, bir cok güzel özelligi var ama hayattan zevk alma anlayisimiz
cok farkli. Son günlerde kendimi mutsuz hissediyorum.
Ikimizde calisiyoruz, gün icinde sadece bir kere ariyor ve o bilindik kisa konusmamizi yapiyoruz ve
eve gidinceye kadar birbirimizden haber alamiyoruz.
Eve gidincede o kadar yorgun oluyorum ki yemekten sonra hemen uyuyorum.
Hafta sonlari ise malum kanepenin üzerinde tv izliyoruz.
Bu durumdan öyle bunaldim ki, aklima geldikce üzülüyorum.
Evlenmeden önce sosyal bir yasamim vardi, simdi ise sadece isimde mutluyum, esimle iyi anlassakta
aramizdaki o heyecan biteli cok oldu.
Cook uzun zaman oldu romantik bir hediye, romantik bir mail almayali ve ben artik beklentilerimi dogru bir dillede olsa
anlatmaktan yoruldum.
Kizlar aklim cok karisik, ben bu adamdan cocuk sahibi olmak istemiyorum.
Cok sıkılıyorum, ben hep böyle dört duvar arasinda hayati sadece esimden ibaret mi yasayacagim.
Esimin yaninda hayattan hic keyif alamiyorum, sürekli sevdigi bir dizi var onu izliyor , yoksa mac izliyor
disari hep benim zorlamamla cikiyor ve paylastigimiz pek birsey yok.
Kendisine haksizlik etmek istemiyorum, iyi bir insan, bir cok güzel özelligi var ama hayattan zevk alma anlayisimiz
cok farkli. Son günlerde kendimi mutsuz hissediyorum.
Ikimizde calisiyoruz, gün icinde sadece bir kere ariyor ve o bilindik kisa konusmamizi yapiyoruz ve
eve gidinceye kadar birbirimizden haber alamiyoruz.
Eve gidincede o kadar yorgun oluyorum ki yemekten sonra hemen uyuyorum.
Hafta sonlari ise malum kanepenin üzerinde tv izliyoruz.
Bu durumdan öyle bunaldim ki, aklima geldikce üzülüyorum.
Evlenmeden önce sosyal bir yasamim vardi, simdi ise sadece isimde mutluyum, esimle iyi anlassakta
aramizdaki o heyecan biteli cok oldu.
Cook uzun zaman oldu romantik bir hediye, romantik bir mail almayali ve ben artik beklentilerimi dogru bir dillede olsa
anlatmaktan yoruldum.
Kizlar aklim cok karisik, ben bu adamdan cocuk sahibi olmak istemiyorum.
Cok sıkılıyorum, ben hep böyle dört duvar arasinda hayati sadece esimden ibaret mi yasayacagim.