• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aklım karışıkk...

PES YANI bence sakın susma cunku yan yana gormussun bunun bence yok baska ı acıklaması .... madem aralarında bısey yok sana acıkca telefonda dıyeblırdı arabasını falan tamır edıyosa bıle ama kocan yalan soylemeyı tercıh etmıs sende gıdıp gormussun yazık yaa acıyorum bole erkeklere demekkı yapan tatlanıyor gercı oda bı kadın ne yapıp edıp kocanı agına almıs demekkı bence sakın bos bırakma ve evı ayaga kaldır yoksa ılerde cok farklı boyutlarda gorebılırsın esınle o kadını allah yardımcın olsun ole bu durum benım basıma gelse kafayı yerdım heralde..

banada eşiniz masum gibi gelmedi. ben olsam delirirdim heralde. siz yine şüphe duyun eşinizi izleyin derim. çünkü eşiniz sizin şüphelerinizi anlarsa tedbirini alır. böyle devam ederse sessiz kalmayın derim.

"zamanında seni aldatmış biri ile aynı iş yerinde bile görüşmen hatta arabasının bozulma bahanesine kanıp beni eve yalnız göndermeye çalışman ne kadar ayıp" falan de, iyice şaşırsın nerden bildiğin konusunda.

Aralarında bir ilişki var ise uyarmanız ya da kıyameti koparmanız sadece onların ilişkisine resmiyet kazandırır...
Uyarsanız ne olacak hem yapmayacak mı?
Eskiyi hiç karıştırmayın bence...
O eski sevgilindi biliyorum falan gerek yok...
Gerçeği sizin bilmeniz yeterli...
Sadece o gün arabadaki arkadaşın kimdi, neden yanınıza gelmemi istemedin diyebilirsiniz?
Ben herşeyin farkındayımın alt yazısıdır bu...
Ben olsam gider tanışırdım neden suçlu gibi kenara çekildiniz onu da anlayamadım...

Son düzenleme:
valla ben olsam sanırım baya olay çıkartırdım..ben de çok kıskanç biri değilimdir ama burda ne önemli biliyor musun aynı hastenede çalıştıkları ve konuştukları halde bunu seninle paylaşmaması...sana deseydi mesela aynı hastanedeyiz sinir oluyorum mecbur kaldıkça konuşuyorum filan bu şüphelere mahal vermezdi...neden anlatmıyor ki..bence güzelce uyarın bi daha olursa bu kadar nazik olmayacağınızı belirtin ve empati yapmasını söyleyin

Ortalığı birden yıkmamanız iyi olmuş. Kadın kendini fazla önemsemesin. Ancaaaak... Bundan sonrası için eşinizi ciddi ciddi boş bırakmamanız, sürekli gözünüzün üstünde olduğunu belli etmeniz, aksi bir durum olduğunda gününü göstereceğinizi sık sık belli etmeniz lazım. Hem kendini aldatan birine selam vermesi bile abes.Bu arada dengesiz bir durum var ki bahçeye gelmemenizi istemiş. He aklı kaldıysa da kendini aldatan o kadınla evlenseydi geniş geniş...

Önce takipe alıp olay koparacak birşey var mı, yok mu diye bakmak gerek...
Daha sonra duruma göre tepkini belirtirsin....
Ama şimdi sakin ol ve durumu öğren bakalım..
Allah yardımcın olsun.....

Kafanı karıştırmak gibi olmasın da
ya ablama gidiyorum deyip onunla görüşecektiyse
.....

Hem sizin, hem de buradaki bazı arkadaşların sabrına hayran kaldım ne yalan söyleyim :31: Çünkü ben olsam şimdiye kadar coktan büyük çaplı bir kıyamet koparmış, esim de coktan yeni bir is aramaya başlamış olurdu :27:

bence kısa çaplı sakin ve kendinden emin bir konuşma yap.bence kzın hala seninkinde gönlü var kancayı takmaya çalışıyor.ateşle barut olmadan barutu ortamdan uzaklaştır. bir daha onunla görüşmesini istemediğini söyle.gözüne baka baka ayak üstü yalan söylemiş.demekki yanlış anlaşılabilecek bir durum .eşin de bunun farkında.ben bu durumdan rahatsızlık duyuyorum sana güveniyorum ama bu insan tabiatına aykırı gibi konuşmalar yap bir daha görürsen de canına oku.

Hem sizin, hem de buradaki bazı arkadaşların sabrına hayran kaldım ne yalan söyleyim :31: Çünkü ben olsam şimdiye kadar coktan büyük çaplı bir kıyamet koparmış, esim de coktan yeni bir is aramaya başlamış olurdu :27:

Yalnız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
Kafam karıştı,ne bu sakinlik,dinginlik,olgunluk böyle?
Doğru tartışılır,tıpkı ilişkiler gibi.
Ama bende bu duruma sessiz kalamazdım.
Çok da kıskanç biri değilimdir ama bu durum kıskançlık değil zaten.
Saçma ve gereksiz bir diyalog.
Üstelik aynı yerde çalışıyor olmanıza rağmen bu yapılıyor.
Çok cesurmuş eşin,her şeyi göze alarak konuşabildiğine göre.
Kavga et,bağır çağır,ortalığı birbirine kat demiyorum ama eşine geç de kalmış olsan bi göz dağı ver.
Hemşireye uyarıya ya da manidar bakışlara gerek yok.
Bilakis göz göze bile gelme.
Önemsemediğini hissettir ama eşine sağlam bi çıkış.
Tabi bu benim düşüncem.Genele bakarsak sessiz sessiz takip et,
olay çıkarma,gereksiz tartışma.

dün eşimin 10-11 arasıda halı sağ maçı var daha 8,30da ben gideyim dedi nereye dedim hastaneye bi dekont arıyrodu internet bankacılığında göremedi huzursuz oldum hastanede odaya bakayım dedi, bende o an dedim ki,

yok öyle geceleri hastaneye gitmek bence sen hastaneye gitmek için bahane uyduruyorsun hiç ses çıkartamadı neden bile diyemedi ,halı sağ maçına giderken kapıda uğruluyordum msn lafı açıldı dedi bende uzun zamandan beri girmiyorum gerçi sen benim yerime giriyorsundur dedi,bende evet geçmişte vaakaların oldu şimdide olmaya devam ediyor takibe almak lazım dedim ne dedi ne vukaatım oluyor hastanede bazı görüştüğün kişiler gibi dedim.

kızlar hiç sorgulamadı hiç ne yapmışım ben üstüne bile düşmedi normalde meraklıdır ama üstüne düşmedi.

Yine açık konuşmamışsın.Sadece ufak tefek imalarda bulunmuşsun.

Neden eski sevgili konusunu açmaktan çekiniyorsun ki ?

Dosdoğru sorabilirsin,o kızın orada olduğunu biliyorum ve rahatsız oluyorum, ne zamandan beri orada,neden hala konuşmaya devam ediyorsun gibi...

Sanırım eşin suçunu kabul etmiş canım:26: Bu kadar sessizlik hayra alamet değil.

Yine açık konuşmamışsın.Sadece ufak tefek imalarda bulunmuşsun.

Neden eski sevgili konusunu açmaktan çekiniyorsun ki ?

Dosdoğru sorabilirsin,o kızın orada olduğunu biliyorum ve rahatsız oluyorum, ne zamandan beri orada,neden hala konuşmaya devam ediyorsun gibi...

aynen öyle madem konuşmaya başladın o arabada gördüğün kızın eski sevgilis olduğunu bildiğini söylemeliydin.

Son düzenleme:
bencede eşini uyar ve talip et erkekler başıboş bırakmaya gelmez ama yine de yapacak adam her şekilde yapar o yüzden sen dikkatli ol

Back
X