kızlar dün akşam konuştum açık açık söyledim dedim sen niye halen eski sevgilin ve seni aldatan sevgilinle görüşüyorsun,o da aynı hastanedeyiz illaki karşılaşıyoruz kordidorda falan karşılaştığımızda slm verip geçiyoruz dedi,bende tamam canım ozaman bende eski sevgililerimle görüşeyim,slm vereyim oda saçmalama dedi .
sen asıl şu araba meselesini anlat dedim sizi gördüm dedim,oda dediki ben tam çıkıyordum hastaneden oda giriyordu park ederken arabayı çarptı bizde baktık dedi, biz dediğin kim dedim x abi de var dı dedi, ben sizi tek gördüm dedim o x abi yoktu yanınızda dedim.o an tamam ara x abiyi hemen ara ama dedi yarın sorarsan tembilehmiş dersin dedi sen ara ben neden sorayım dedim, yanımda aradı sordu x abi ilk önce hatırlamadı tabia radan geçti 2,3 ay sonra evet dedi bir bayandı sanırım hemşireydi sağ tarafını çarpmıştı dedi hatta söylenmişti bağırmıştı dedi.
ikimizde evlenmişiz barklanmışız ki bende kinli bir insanımdır mecbur kalmadığım sürece muhatap olmuyorum x ablalarala hallediyorum onun çalıştığı servise gitmiyorum,bir korkum olsa senle aynı hastanede çalışırmıydım dedi.
gayet rahat tavırlar içindeydi ama genede takipbi elden bırakmamak lazım.