• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aklım karışıkk...

Eşin bence teşebbüs aşamasında kalmış. Vicdan olarak da çok rahatsız olmuş ki üste çıkıp sorgulayacağına inkar edeceğine suçunu kabullenip susmuş. Bence iyi bir şey bu. Yine de gözlemlemeyi ihmal etme

Sevgili arkadaşım bu durumu önce iyice bir değerlendir. İnsanlar bir zamanlar ilişki yaşadıkları biriyle sonra dost olabilirler. İnan bana bu çok normal. Ben 7 yıllık evliyim. Eşim lise arkadaşım. İkimizde birbirimizin herşeyini biliyoruz. Birbirimizi hiç kıskanmıyoruz. Ben çok sosyal biriyim. Çevremde işim gereğide yığınla insan var. Ancak eşime şunu hep söyledim. Bana asla yalan söyleme. Aldatsan bile.. Bence eşinle bir akşam yemek yerken önce havadan sudan konuşmaya bak. Konuyu insanların eski ilişkilerine getir. Bakalım bu konuda o ne düşünüyor. Eski nisanlıyla, flörtle görüşülmesi konusunda ne diyor. Sen bunun doğal olduğunu söyle. Bakalım bir fikrini al. Sonrasına göre hareket et. Hemen kıskanma... Tapu sende canım sakın unutma.

ortalığı yıkmak evet ilk başta benim de aklıma gelen ve yapacağım şey bu olur ama sonra pişman olabilirsiniz.. belki kızı tanıdığınızı anlamıştır ve üzülmeyin diye söylememiştir konuştuğunu. ben de eski erkek arkadaşımla hala konuşurum fakat içimde gram duygu olmadan. sakin sakin konuşup aklınızdaki her şeyi sormayı deneyin derim

Ama siz bekarsınız. O evli.
Hoş bir durum değil.
Üstü kapatılacak bir şey değil.
Takipte kalın bence.

Ama siz bekarsınız. O evli.
Hoş bir durum değil.
Üstü kapatılacak bir şey değil.
Takipte kalın bence.

evet bekarken mailine bir kızdan mail yakalamıştımm onu zindan etmiştim ayrılmıştım ,ama bu olayda nasıl bu kadar sakin olabiliyorum bende kendime şaşırıyorum.

hislerimde diyor ki takipte ol ama oda hisettiğimi bildiğimi bilsin ama açık açık ta gördüğümü o kızın eski sevgilisi olduğunu söylücem

evet bekarken mailine bir kızdan mail yakalamıştımm onu zindan etmiştim ayrılmıştım ,ama bu olayda nasıl bu kadar sakin olabiliyorum bende kendime şaşırıyorum.

hislerimde diyor ki takipte ol ama oda hisettiğimi bildiğimi bilsin ama açık açık ta gördüğümü o kızın eski sevgilisi olduğunu söylücem

Ne zaman?Kızla kantin de falan çay içerken gördüğünde mi?
Ya kızma ama sen çok tutak davranıyosun bu konu da.
Açık açık söyle,hatta sesini yükselt,bir iki gözdağı ver.
Bi sars eşini ya,artık evli olduğunu,
onu başka bir erkekle aldatmış eski kız arkadaşıyla konuşmaması gerektiğini anlat O'na.
o konu da ayrı bir mesele olmalı.
Adam aldatılıyor,aradan yıllar geçiyor bir başkasıyla evleniyor.
Ve kendisini aldatan kişiyle konuşup arabasını tamir ediyor.
''keşke daha iyi aldatsaydın,servise bile götürürdüm''
Tövbe yarabbim,ödül verir gibi.
Sesinizi çıkarın arkadaşım.Sinmeyin.
Ertelemeyin konuşacaklarınızı da.
Zaten yeterince gecikmişsiniz.

arkadaşım bu kadar sabır yeter bi silkelen kendine gel kapıda uğurlarken bile sen beni aldatabilirsin o yüzden seni takibe almam lazım gibi bi izlenim vermişsin kısa ve net konuş hatta tehdit et nasıl dayanıyorsun bunlara nasıl o kızla konuşturursun eşini ya bi düşün eşini aldatıp başkasına giden bi kız kesinlikle seninle evli olmasına rağmen eşinide ağına düşürür eğer çok severek ayrılmışsa eşin ona ulaşamadığı için ulaşamak için ona uyabilir diye düşünüyorum ben benim en arkadaşım severek evlendi eşime güveniyorum bişey yapmaz oda sağlıkçı gece nöbetim var diye onu aldatıyormuş benim eşim de gece çalışıyo ama ben aylık listesini kontrol ediyorum yani sen olayı çözmek için ve şüpheni atmak için kolları sıvazla derim................

Daha önce de yazdım ben sizin bu sakinliğinizi, aslında her şeyin farkında olmanıza,
ve gerçeklerle yüzleşmemek adına bir şeyden kaçtıgınıza veriyorum....

dün eşimin 10-11 arasıda halı sağ maçı var daha 8,30da ben gideyim dedi nereye dedim hastaneye bi dekont arıyrodu internet bankacılığında göremedi huzursuz oldum hastanede odaya bakayım dedi, bende o an dedim ki,

yok öyle geceleri hastaneye gitmek bence sen hastaneye gitmek için bahane uyduruyorsun hiç ses çıkartamadı neden bile diyemedi ,halı sağ maçına giderken kapıda uğruluyordum msn lafı açıldı dedi bende uzun zamandan beri girmiyorum gerçi sen benim yerime giriyorsundur dedi,bende evet geçmişte vaakaların oldu şimdide olmaya devam ediyor takibe almak lazım dedim ne dedi ne vukaatım oluyor hastanede bazı görüştüğün kişiler gibi dedim.

kızlar hiç sorgulamadı hiç ne yapmışım ben üstüne bile düşmedi normalde meraklıdır ama üstüne düşmedi.

Halı saha maçı olduğundan emin misiniz ????

Öyle takip etmekle, imalı laflarla falan hiç uğraşma. Al karşına güzelce konuş. Burada başka arkadaşlar da söylemiş, niyetin her ne olursa olsun görüşmeyeceksin de olsun bitsin. Belki gerçekten arkadaşça konuşuyordur ama bu seni rahatsız ediyorsa konuşmasın. Eski sevgilisiyle arkadaş olmasa da olur herhalde.

Masum suçsuz kendinden emin adam kendini savunmazmı sorgulamazmı ne demek istiyorsun sen bu imalarda ne demek oluyor oturup konuşalım neyse derdin açık açık konuşalım demez mi:26: dün konunuzu okuduğumda zaten soğuk kanlı sessiz ve sabırlı tavrınıza şaşırmıştım üstüne düşme kafaya takacak bir şey yok diyen arkadaşlarada ayrı bir şaşırdım doğrusu:50: eşinizle telefonda konuşuyorsunuz ablama köye gideceğim sen git eve minibüsle diyor arkasından hemen tekrardan siz arıyorsunuz telefon açılmıyor ve 4.cü kez aradığınızda telefonu açıyor bahçeye inme bekle diyor ...neden görmesinizde korktuğu bişiler var gibi davranıyor çok şüpheli bir durum eşiniz açıkça bir bayan arkadaşımın arabası bozuldu yardımcı olmaya çalışıyorum demiyor size... o bayan hemşire sizi görünce neden rahatsız olup hemen ordan kaçar gibi uzaklaşıyor belliki orada bişiler konuşuluyordu:26:kırılmayın sizi üzmek istemem ama ben bu mevzuya hiçte masum bakamıyorum ben olsam kıyametleri koparırdım delirirdim soğuk kanlı ve sabırlı davranamam:31: çünkü olayları sıcağı sıcağına çözmek anlamak bence daha mantıklı:31: ben olsam onları orda gördüğümde hemen yanlarına gidip sorardım bir durum mu var diye ve eşimi sorgulardım gerekirse o bayanla konuşurdum ufacık sinek mide bulandırır:26:

Son düzenleme:
Değil konuşmak selam bile vermemesi lazım bu saatten sonra eski sevgilisine..

Hala kıyameti koparman gerektiğini düşünüyorum :27: Yanlış anlama, amacım seni gaza getirmek degil. Eşinin seni aldattigini da düşünmüyorum zaten, ama yaptıgı hareket son derece yanlış, ve hatta o gün farketmesin ve bahçeye çıkmasan daha da yanlış hareketlere dogru yonelecekti belki de. Erkekler öyle sakinlikten falan anlamaz canım bence, ortalığı ayağa kaldıracaksın ki, en ufak yanlısında basına gelecekleri görebilsin ve yanlış yapacagı varsa da cesaret edemesin :47:

Sen esine eski sevgilini anlatsaydin ,
ve gidip yillar sonra eski sevgilinle bulussaydin,
esinde seni görseydi,
ne derdi ???

aa yok canim yoktur bisey deyip gecerdi dimi, hImmm.. :26:

kızlar benim konumda eşim ve eski sevgilisi biz eşimle 3 yıl flört ettik ve 1 yıldır evliyiz memlektlerimizde farklı ben başka bir bölgeyede evlendim durum şu ki;

eşimle biz tanışmadan 1 yıl önce bir beraberliği sonlandırmış hemşire bir kızla, kız bunu aldatmış ve eşimde çok zor günler geçirmiş hatta kimseye güvenemem evlenemem diyormuş ki nasip kısmet karşısına ben çıkmışım ve bir yuva kurduk bana geçmişini anlatmıştı ama çok konuşmadık sadece hemşire olduğunu ve aralarında çok yaş farkı olduğunu türbanlı ve aldattığını biliyorum çok yüzeysel ben ozaman kızı merakımdan faceye de eklemiştim sahte hesap açıp kızın resimlerine bakmıştım hatta ozamanlar kız nişanlanmış nişan fotosu vardı içim bi nebze rahatlamıştı hep bir şüphem oldu çünkü ya onu unutamadıysa diye,

gel zaman git zaman aradan seneler geçti ben eşimle evlendim memleketine geldim düzen oturttuk çok şükür bi sıkıntımız da yok eşimde devlet hastanesinde çalışıyor bende evlenince onun memlektine gelince hastanede işe başladım yemekhanede falan o eski sevgilisne benzeyen kız görüyordum acaba diyorudm o da mı bu hastanede çalışıyor üstüne çok düşmedim olabilir kız hemşire sonuçta dedim.

ama bir gün eşim aradı beni mesai bitiminde dediki canım sen dolmuşla eve git ben ablama köye gidicem annemler ekmek yapmış onları alıcam bende tamam dedim kapattım teli,ama saniye sonra kapatır kapatmaz aradım bakmadı 4. aramamda baktı nerdesin ya şimdi konuştuk niye bakmıyorsun dedim bahçedeyim bir arkadaşın arabasına bakıyorum dedi,bende tamam beni eve bırak öle arka yoldan çıkarsın ablana daha kolay hem dedim aaa neden düşünemedim ben bunu dedi ,tamam bahçeye geliyorum dedim dur gelme bekle sen içerde dedi bende şaşaırdım bi heycanlı tavırlı neden gitmicem ki dedim bahçeye gittim o benim eski sevgilisimi diye şüphelendiğim hemşire ile beraber arabaya ben onları görünce şaşırdım hemen karşıdaki banka oturdum beni gördüler kızda rahatsız oldu hemen ayrıldılar eşim geldi yanıma ben olayın şokundaydım bişey diyip hemen yargılamak ta istemedim sadece şüpheydi çünkü,

ama aradan geçti 2 ay ve ben hastanenin mutemetlikte çalışıyorum yani hastane personelin bodro işlemleri kızın evlenmiş olabilir soyadı değişmiş olabilir dedim kişisel bilgilerini araştırdım gerçekten şüphem doğru çıktı ve o hemşire bayan eşimin eski sevgilisi ve sanırım halen görüşüyorlar ki arabasında arıza olduğunda eşim bakacak kadar samimi yada konuşuyorlardı bana arabaya bakıyorum diye uydurdu bilemiyorum ben bunu geçen hafta öğrendim ve daha eşime soramadım bana akıl verin ortalığı yıkmam mı gerekir yoksa sakinliğimi susukunluğumu koruyup takipe mi alayım?

neyi bekliyorsun?*

eşinin seni iyice aldatmasın mı*:95:

konu sahibi düşündüğün şeyin gerçek olmasından korktuğun için yüzleşmek istemiyorsun eşinle bence,ama yapmalısın açık açık konuşmalısın...

kızlar dün akşam konuştum açık açık söyledim dedim sen niye halen eski sevgilin ve seni aldatan sevgilinle görüşüyorsun,o da aynı hastanedeyiz illaki karşılaşıyoruz kordidorda falan karşılaştığımızda slm verip geçiyoruz dedi,bende tamam canım ozaman bende eski sevgililerimle görüşeyim,slm vereyim oda saçmalama dedi .

sen asıl şu araba meselesini anlat dedim sizi gördüm dedim,oda dediki ben tam çıkıyordum hastaneden oda giriyordu park ederken arabayı çarptı bizde baktık dedi, biz dediğin kim dedim x abi de var dı dedi, ben sizi tek gördüm dedim o x abi yoktu yanınızda dedim.o an tamam ara x abiyi hemen ara ama dedi yarın sorarsan tembilehmiş dersin dedi sen ara ben neden sorayım dedim, yanımda aradı sordu x abi ilk önce hatırlamadı tabia radan geçti 2,3 ay sonra evet dedi bir bayandı sanırım hemşireydi sağ tarafını çarpmıştı dedi hatta söylenmişti bağırmıştı dedi.

ikimizde evlenmişiz barklanmışız ki bende kinli bir insanımdır mecbur kalmadığım sürece muhatap olmuyorum x ablalarala hallediyorum onun çalıştığı servise gitmiyorum,bir korkum olsa senle aynı hastanede çalışırmıydım dedi.

gayet rahat tavırlar içindeydi ama genede takipbi elden bırakmamak lazım.

kızlar dün akşam konuştum açık açık söyledim dedim sen niye halen eski sevgilin ve seni aldatan sevgilinle görüşüyorsun,o da aynı hastanedeyiz illaki karşılaşıyoruz kordidorda falan karşılaştığımızda slm verip geçiyoruz dedi,bende tamam canım ozaman bende eski sevgililerimle görüşeyim,slm vereyim oda saçmalama dedi .

sen asıl şu araba meselesini anlat dedim sizi gördüm dedim,oda dediki ben tam çıkıyordum hastaneden oda giriyordu park ederken arabayı çarptı bizde baktık dedi, biz dediğin kim dedim x abi de var dı dedi, ben sizi tek gördüm dedim o x abi yoktu yanınızda dedim.o an tamam ara x abiyi hemen ara ama dedi yarın sorarsan tembilehmiş dersin dedi sen ara ben neden sorayım dedim, yanımda aradı sordu x abi ilk önce hatırlamadı tabia radan geçti 2,3 ay sonra evet dedi bir bayandı sanırım hemşireydi sağ tarafını çarpmıştı dedi hatta söylenmişti bağırmıştı dedi.

ikimizde evlenmişiz barklanmışız ki bende kinli bir insanımdır mecbur kalmadığım sürece muhatap olmuyorum x ablalarala hallediyorum onun çalıştığı servise gitmiyorum,bir korkum olsa senle aynı hastanede çalışırmıydım dedi.

Peki verdiği cevaplar sizi tatmin etti mi?

Önemli olan bu.
Eşinizi tanıyan sizsiniz, dogru söyleyip, söylemediğini anlamışsınızdır...

iyi güzel tamam da
sadece arabaya mı bakıyorlardı acaba
yoksa ablama deyip beraber mi gideceklerdi

Back
X