Aklım karıştı

Dur ben bunu bi de kocana anlatayim bakalim o ne diyecek derim. Neticede benim icin sikinti yok esim istememis seni ama baksana hala senin icine dert olmus acaba kocan bu duruma ne der deyin.
Zaten bir daha konuyu acarsa kesin kocasına soylicem Şakayla karışık çünkü artık benim canım çok sıkılıyor bu duruma hakediyor

Çok afedersiniz ama ağzını ortasına salincak kurup sallana sallana ..... gerizekalı yaaa içine oturmuş demekki

Size yapılan da büyük terbiyesizlik .. Birlik olup bunların ağzını gözünü kiralim :halay::halay::KK9:

Kiz cok mutsuz oldugu icin görmemezlikten geliyorum. Sonucta esim ona ilgi duysa onunla evlenirdi. Cünkü kac senelik arkadaslar. Annesinin ikinci istedigi damat adayi da escinsel cikti. Kizda aile kurmak istiyor tabi. Bende duymamazliktan geldim iste:KK64:

Kiz cok mutsuz oldugu icin görmemezlikten geliyorum. Sonucta esim ona ilgi duysa onunla evlenirdi. Cünkü kac senelik arkadaslar. Annesinin ikinci istedigi damat adayi da escinsel cikti. Kizda aile kurmak istiyor tabi. Bende duymamazliktan geldim iste:KK64:
Annenin istekleri biraz garip mis doğrusu demek ki doğru Damat adayı tutturamamis. Tutturdugunu da kacirmis :halay:ay onlar konussun niz mutlu huzurlu olalimm

Öyle böyle terslemedim kadın bana karşı çok iyi bu konu dışında ama surekli evliligim ile ilgili sorular soruyormus kv ye. Cevap vermesem de bi gün sonra tekrar soruyor diyo
Bunun içinde uhde kalmış eşin. Evliliğinizle ilgili sürekli sorular sorması falan da çok rahatsız edici. Kıskançlığından fesatlığından çatlasın inşallah da bence bu kadınla görüşmeyi kesin, gereksiz yere insanın sinirini bozan bir densiz.

Bunun içinde uhde kalmış eşin. Evliliğinizle ilgili sürekli sorular sorması falan da çok rahatsız edici. Kıskançlığından fesatlığından çatlasın inşallah da bence bu kadınla görüşmeyi kesin, gereksiz yere insanın sinirini bozan bir densiz.
Catlasinnn amiiin. Ben gorusmek istemiyorum ama ben nerdeysem kadın orda..

Kızlar Merhaba sizden akıl almak istediğim bişey var. Kaynanamin bi komşu kızı var evli barklı. Güya kaynanam onu esimle evlendirmek istemiş benden önce ama Eşim karşı çıkmış olmamış. Bende bu komşu kızı ile en fazla 5 kere karsilamisimdir. Her karşılaşma da bu durmadan bana bunu söyleyip duruyor. Hatta en sonunda evlenseydin madem bu kadar anlatıp duruyorsun içinde mi kaldı ama Eşim istememis konu kapanmış dedim ama hala bi ortamda karşılaşınca başkalarına anlatıyor. Siz olsanız ne yapardınız ben mi abartiyorum acaba ?
Hiç muhatap alma konuşma bile çatlasın bir köşede

Back
X