Aklım karıştı...

hayalseverrr

yeni mezun fizyoterapist :)
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2013
8.612
2.463
178
Sözlüm sanırım delirdi... Sömestrda nişan yapalım yazın evlenelim diyor O haziranda mezun oluyor benim daha bir yılım var ... Bunları geçtim ben herşeyin çok özel olmasını istiyorum... Nişan için Sultan Sarnıcı yada Çubuklu hayal Kahvesini düşünmüştük.. Düğün içinde Kız Kulesi... Bu kadar kısa sürede bu mekanlarda uygun tarih var mıdır:44: Mekanlar bir yana hazırlıklar var!!! Çok güzel bir evimiz var ve içi bomboş Okulla evlilik bir arada nasıl olur onu hiç bilmiyorum bana fikir verir misiniz:95:

telefon ederek öğrenebilirsin tarihlerin müsaitliğini ama daha okulunuz bitmeden evlenmek ne derece uygun bilemedim ben daha askerlik iş kariyer derdiniz yok sanırım Allah mesut etsin

evleneceğiniz kişiden eminseniz, okul ve evliliğin, kpss ya da bunun gibi sınavlara hazırlanmadığınız sürece yürüdüğünü çok gözlemledim. olmayacak bir şey değil, ama tabi aceleye de getirmeyin, eminseniz verin bu kararı. aklıma öğrenciyken evlenenlerin yeni yasa gereği kredi borcunun silindiği geldi, 10.000 az para değil değerlendirin derim , şakayla karışık

Son düzenleme:
Kız Kulesinde herkes düğün yapamıyor diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum. Bir arkadaşımın arkadaşı yapmıştı. Orayı kiralayacak insanın tanıdığı mı olmak gerekiyormuş neymiş. Tabi bunlar 5 yıl öncesinin bilgileri.
Öğrenciyken evlenmek bence çok anlamlı değil. Hele hele özenmek istiyorsanız bir çalışn eliniz para görsün derim ben.

Kız Kulesinde herkes düğün yapamıyor diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum. Bir arkadaşımın arkadaşı yapmıştı. Orayı kiralayacak insanın tanıdığı mı olmak gerekiyormuş neymiş. Tabi bunlar 5 yıl öncesinin bilgileri.
Öğrenciyken evlenmek bence çok anlamlı değil. Hele hele özenmek istiyorsanız bir çalışn eliniz para görsün derim ben.

Öyle bir durumun söz konusu olduğu sanmıyorum ama illa tanıdık vasıtasıyla oluyorsa sevgilimin ailesinden eminim bulurlar
Zaten benim okulumun bitmesini planlıyorduk bu yaz nişan olur diye konuşmuştuk niye böyle demeye başladı inanın anlamadım:44:
Para konusuna gelince zaten hem okuyorum hem çalışıyorum

Bence siz şimdiden düğün yeri için gidin mekan sahibi ile anlaşma yapın derim..
Ne olur ne olmaz, yoğunluk olmaz derler birde olur falan..

evleneceğiniz kişiden eminseniz, okul ve evliliğin, kpss ya da bunun gibi sınavlara hazırlanmadığınız sürece yürüdüğünü çok gözlemledim. olmayacak bir şey değil, ama tabi aceleye de getirmeyin, eminseniz verin bu kararı. aklıma öğrenciyken evlenenlerin yeni yasa gereği kredi borcunun silindiği geldi, 10.000 az para değil değerlendirin derim , şakayla karışık

Kpss askerlik gibi bir sorunumuz yok Zaten borcumuzda yok Allah'a şükür benim kafamı karıştıran bu neyin acelesi zaten kara vermiştik noluyo anlamadım :26:

Bence siz şimdiden düğün yeri için gidin mekan sahibi ile anlaşma yapın derim..
Ne olur ne olmaz, yoğunluk olmaz derler birde olur falan..

İşte o zaman oturur ağlarım:84:

mezun olun bi herşeyin tadına vara vara evlenin ne bu acele :) aşk güzel şey evet de

Bende aynısını düşünüyorum herşey için uzun düşüncem kapris yapıcam karar degiştircem ne biliyim hazırlıklar böyle olmaz mı

Bu hayallere, çapınız yetmiyor bence daha.
Yeni mezun oluyor? Hemen işe girecek mi? Bulabilecek mi? Bulsa bile, daha dur birikim olmalı. Çalışmaya adapte olunmalı.
Bırakın evliliğii,üniversite hayatında sevgili bile bazen fazla.

Bu hayallere, çapınız yetmiyor bence daha.
Yeni mezun oluyor? Hemen işe girecek mi? Bulabilecek mi? Bulsa bile, daha dur birikim olmalı. Çalışmaya adapte olunmalı.
Bırakın evliliğii,üniversite hayatında sevgili bile bazen fazla.

Bunlar çok genel tabirler olmuş sanki ama çapımız yetmediği bir durum yok kendi şirketleri var yönetim kurulunda altından kalkamayacağımız hayaller peşinde degiliz bende çalışıyorum aynı zamanda

Arkadaşım kopyalamak yerine alıntı yapsan da uyarı gitse böyle cevap versen de göremiyoruz bildirim gelmiyo çünkü...

Kaç yaşındasınız siz?

Merhaba yeni oldugunuz icin altintilama yapamiyorsunuz, herkesin söylediklerini kopyala yapistir mi yapiyorsunuz?
Her kisinin yazisinin altinda sag alt kösede alintila var ona tiklayarak yanit verirseniz daha iyi olur.
Böyle kimin ne dedigi karisiyor. :)

Sorununuza gelince, ekonomik durumunuzun bir hayli iyi oldugu ortada. Okulun bitmesine de bir seneniz kalmis.
Ekonomik sorunlar olmadiktan sonra geriye baska bir telas kalmiyor zaten.
Hem evli olup hem de okulu son sene icin yürütebilirsiniz. Ben yüksek yapiyorum mesela ve evliyim.

Son senenize girmeden yaz tatili de olacak, ilk aylarinizi birlikte dolu dolu gecirirsiniz, sonra zaten okul da hallolur, arada
feragat edip biraz size destek oldu mu tamamdir. Zor birsey degil.

Ama özellikle dügün yapmak istediginiz mekanlar varsa, biraz gec kalmis olabilirsiniz. Erkenden doluyor cünkü güzel mekanlar.

Arkadaşım kopyalamak yerine alıntı yapsan da uyarı gitse böyle cevap versen de göremiyoruz bildirim gelmiyo çünkü...

Kaç yaşındasınız siz?[/FONT][/B]

ben 21 sevgilim 24

Merhaba yeni oldugunuz icin altintilama yapamiyorsunuz, herkesin söylediklerini kopyala yapistir mi yapiyorsunuz?
Her kisinin yazisinin altinda sag alt kösede alintila var ona tiklayarak yanit verirseniz daha iyi olur.
Böyle kimin ne dedigi karisiyor. :)

Sorununuza gelince, ekonomik durumunuzun bir hayli iyi oldugu ortada. Okulun bitmesine de bir seneniz kalmis.
Ekonomik sorunlar olmadiktan sonra geriye baska bir telas kalmiyor zaten.
Hem evli olup hem de okulu son sene icin yürütebilirsiniz. Ben yüksek yapiyorum mesela ve evliyim.

Son senenize girmeden yaz tatili de olacak, ilk aylarinizi birlikte dolu dolu gecirirsiniz, sonra zaten okul da hallolur, arada
feragat edip biraz size destek oldu mu tamamdir. Zor birsey degil.

Ama özellikle dügün yapmak istediginiz mekanlar varsa, biraz gec kalmis olabilirsiniz. Erkenden doluyor cünkü güzel mekanlar.

Sanırım bu durumu şimdi çözdüm teşekkür ederim
Hem mekanlar açısından telaşlayım hemde zaten planımızı yapmıştık niye değiştirmeye çalışıyor anlamadım

Okurken evlenilir mi? pek tercih edilmese de evet, evlenenler var. Ama bence burda önemli konu; onu ne kadar zamandır tanıyorsunuz? 1 yılı bile devirmemiş bir ilişkiyse bu, ben cesaret edemezdim açıkçası.

21 yaşındasın ve okul bitmeden evlilik lafları geçiyo aileniz cidden durumlar nasılsa iyi diye onaylar mı?

Benimkiler ne bu acele der direk, çok küçüksün:44:

Öncelikle aceleniz nedir merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…