Yengeç bende eximle tinderdan tanıştım hatta evliliğe giden bir ilişkimiz vardı. Ama bu süreç içinde başkalarıyla takılmadık hiçbir zaman, ilk görüşte başlayan bir etkilenmeydi. Evliliği zaten hemen düşünmüyorum ama bundan sonraki ilişkimin bir nihayete ermesini istiyorum.
Bir öneri de ben bulunayım madem, internetten tanışmak isteyenlere.
Couchsurfing uygulaması var, ben yıllardır aktif olarak kullanıyorum. Esas amacı başka ülkeye tatile gittiğinde otele para verme,bu sitede gezginlere evini açan insanların evinde kal/ya da senin evinde kalsınlar. Ya da 'hangout' bölümünü seç , bugün musaitsen şehrinden bir turist gezdir / sen x ülkesine gittiginde birileri seni gezdirsin.
Gerçekten harika bir site. (Eski) sevgilimle de her zaman yaptigim gibi turist gezdirirken tanışmıştım. sonra elektriklenme ,aşk , salak bir uzun mesafe ilişkisi,masraflar, vizeler falan filan... (bana göre internetten tanışma değil. Neticede numara yazip buluşma noktası belirliyorsun öncesinde. Ha sultanahmette bulmuşum ha couchsurfingde. Aynı şey bence)
Ama bu siteyi- her site gibi- amacı dışında kullananlar var. Ben ne zaman hangout açsam bir sürü turkten mesaj geliyor. Profillerine bakiyorum, tip on numara, kimi mühendis,kimi pilot, resimlere bakiyroum yirmi ayrı ülkeye gitmiş. Referanslara bakiyroum herkes yazmış 'cok iyi çocuk,çok nazik' vs vs.
Ben prensip olarak uyuz oluyorum Türk olup Türk'e yazana. Çünkü site böyle bir site değil, turistlere yardım amaçlı -harika bir site. Aynı şehirde yaşadığın birine yazılması bir kere uygulamanin ruhuna aykırı. O yüzden asla konuşmuyorum herhangi bir türk ile
Aamaaaa yine de tavsiye ederim. Böyle prensipleriniz yoksa taş gibi çocuklar var :)