Aklıma eskiler geliyor

Pink_blue_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2018
3.534
4.331
133
10 yıllık evliyim evliliğimin 9. Ayında hamile kaldım fakat evliliğimin ilk günlerinde görümcem hep sorardı adet oldun mu diye o zamanlar niçin soruyor onu bile düşünemezdim oldum olmadım diye cevap verir geçerdim şimdi düşünüyorum ne safmışım bi keresinde olmadım demiştim ve beni alıp tıp merkezine test vermeye götürmüşlerdi negatif çıkmıştı ah şimdiki aklım olsa o durumlara düşer miydim gerçekten nefret ediyorum ondan ama annesini dolduruyor benim hakkımda ve annesi de tabiki kızına hak veriyor o yüzden ayda 1-2 kez görüşürüm havadan sudan konuşur geçer giderim bizi kıskandığından da eminim evimde yeni bi şey görse hemen fiyatını sorar güle güle kullan bile demez çok şükür ki evli kendi derdine düşüyor mesafeliyiz ama ister istemez görüştüğüm oluyor idare ediyorum işte hayatta dört dörtlük olmuyor

10 yıllık evliyim evliliğimin 9. Ayında hamile kaldım fakat evliliğimin ilk günlerinde görümcem hep sorardı adet oldun mu diye o zamanlar niçin soruyor onu bile düşünemezdim oldum olmadım diye cevap verir geçerdim şimdi düşünüyorum ne safmışım bi keresinde olmadım demiştim ve beni alıp tıp merkezine test vermeye götürmüşlerdi negatif çıkmıştı ah şimdiki aklım olsa o durumlara düşer miydim gerçekten nefret ediyorum ondan ama annesini dolduruyor benim hakkımda ve annesi de tabiki kızına hak veriyor o yüzden ayda 1-2 kez görüşürüm havadan sudan konuşur geçer giderim bizi kıskandığından da eminim evimde yeni bi şey görse hemen fiyatını sorar güle güle kullan bile demez çok şükür ki evli kendi derdine düşüyor mesafeliyiz ama ister istemez görüştüğüm oluyor idare ediyorum işte hayatta dört dörtlük olmuyor
10 yıllık mevzu. Bunlar hep size yük bu kadar düşünmeyin

10 sene önceki şeyleri hatırlamak, dert etmek çok gereksiz. Travmatik ya da hayatın akışını değiştiren bir olay olsa anlayacağım ama bunu hiç anlamadım.

Onların suçu yokmuş ki. Siz vermişsiniz insanlara o cüreti. Ne münasebet benim adet günümden görümceye ne? İyi gelin olacağım diye sesinizi çıkarmazsanız, sana ne demezseniz onlar da sizi çocuk gibi kolunuzdan tutup test yapmaya götürürler.

Hepimizin geçmişinde böyle nasıl yaptım bunu nasılmdediği anlar vardır. Bu anlar zaten bizi bugünkü aklımıza ulaştırır. Bu hatanızı düşünmek yerine aldığınız dersi ve şu an olduğunuz kadını düşünün. Bir de bu elti görümce vs hayatınızda neden bu kadar önemli. Onların lafları benim zihnimde yer bile edinmiyor iyi-kötü

Ee ne var ki bunda? Hamile misin diye merak etmiş sormuş. Şimdi boyle konulara herkes dikkat ediyor ama 10 yil once bunu sormak cok normaldi.

Back
X