Çocuk Hastalıkları aklıma takılan bir soru...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nurervanur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
16
2
34
Merhaba kızlar benim günlerdir aklıma takılan bir şey var. Belki duymuşsunuzdur geçen günlerde. Demet akalının kızında tümör varmış ve açıklama yaparken beyaz tenli bebeklerin % 80 inde olurmuş dedi.Benimde 21 aylık bi kızım var ve baya bi beyaz tenli. Belki size saçma gelebilir de benim duyduğumdan beri aklımda. Öyle bişey olsa doğduğunda belli olurdu değilmi ? Ben yinede bir doktora götürsemmi ?

Merhaba kızlar benim günlerdir aklıma takılan bir şey var. Belki duymuşsunuzdur geçen günlerde. Demet akalının kızında tümör varmış ve açıklama yaparken beyaz tenli bebeklerin % 80 inde olurmuş dedi.Benimde 21 aylık bi kızım var ve baya bi beyaz tenli. Belki size saçma gelebilir de benim duyduğumdan beri aklımda. Öyle bişey olsa doğduğunda belli olurdu değilmi ? Ben yinede bir doktora götürsemmi ?
leke mi var kızınızda?

Bacağının iç tarafında bi leke var ama büyüme olmadı hiç. İnternetten de araştırdım pek birşey bulamadım.

ayrıca canım bebek ilk doğduğunda rutin kontrolü oluyor demek ki doğduğunda yok leke ya da olsa bile tümör değil. sonradan çıksa da ( ki beyaz tenlilerde dediğinize göre hemanjiomu kastettiniz.o doğumda var ama görünmesi haftalar içinde olabiliyor.21 aylık kızınızda yoksa leke yoktur yani)farkedip zaten götürürsünüz doktora. ben de doktorum. demet akalını bilmiyorum anlattığınız kısımdan yazıyorum yorumumu. evham yapmayın :)

Bacağının iç tarafında bi leke var ama büyüme olmadı hiç. İnternetten de araştırdım pek birşey bulamadım.
hemanjiom pek o bölgede olmaz bir de ilk evresinde çok hızlı büyür. 1 yaşa kadar olan evreyi kastediyorum. sizinki değil gibi duruyor . isterseniz doktora götürün içiniz rahat etsin.

X