aldatılmak kotu bısey.. uzuldum adına. bende aldatılmıs bı adama asık oldum. yapamadık ıstemedı ve bıttı. suandada onun acısı cekıyorum...Canm ben aldatildigimi yeni öğrendim kendimi hic bi sosyal medyadan cekmedim bu onu daha çok kudurtuyor zaten hic acıma derim. Tabi neden ayrildiginizda onemli
Aldatilmayi ben de tadicakmisim hic beklemezdim.. Biri hayatima girse mutlu edebilir miyim hic sanmiyorum.. Su an o adamin duygularini cok iyi anlayabiliyorum..aldatılmak kotu bısey.. uzuldum adına. bende aldatılmıs bı adama asık oldum. yapamadık ıstemedı ve bıttı. suandada onun acısı cekıyorum...
ne guzell :) ben sılememıstım basta. takıı 2gun oncesıne kadar.. telefonun suya dustu. ve telefon kendısını formatladı, yenıden kurdu. tum numaralarım, onun mesjları ve fotolar falan hersey sılındı. basta uzuldum ama sımdı dıyorumkı vardır bundada bı hayır. ben olsam gunlerce sılemezdım msjlarını. ama sılındı :)Valla hiçbir şey yapmadım
Boşadım öyle bıraktım
Telefon numarasını bile silmişim hafızamdan
Çok da mutluyum
en ıyısı sanırım buu :)Ben Evliyim 10 Yıldır birlikteyiz eşimle Başıma böyle bişey gelmedi ama gelirse kesinlikle kendimi çekmem. Ülke ülke gezer keyfime bakar ve fotolarımı gözüne sokarım
ne guzell :) ben sılememıstım basta. takıı 2gun oncesıne kadar.. telefonun suya dustu. ve telefon kendısını formatladı, yenıden kurdu. tum numaralarım, onun mesjları ve fotolar falan hersey sılındı. basta uzuldum ama sımdı dıyorumkı vardır bundada bı hayır. ben olsam gunlerce sılemezdım msjlarını. ama sılındı :)
bende oyle yapayım mademsevgilimden değilde sevdiğim hayatımdan çıknca umursamadım br süre laylaylom takıldım baktm 2 ay sonra ekledi bni
Seni cok seviyorum ama[QUOTçok sevjustholdmetight, post: 38627273, member: 459681"]Valla hiçbir şey yapmadım
Boşadım öyle bıraktım
Telefon numarasını bile silmişim hafızamdan
Çok da mutluyum
umarm aynı etkiyi görürsün :)bende oyle yapayım madem
valla ıyı oldu cok akıllıdır telefonumbence gereği yok saklamanın nasılsa dönmeyeceksiniz birbirinize bir daha diye düşün
Ben terkettiğim gibi sildim
boşuna acı çektirir sana onlar
hem bak telefonun senin yerine yapmış bunu akıllı bir telefonmuş zaar
ben sılememıstım basta. takıı 2gun oncesıne kadar.. telefonun suya dustu. ve telefon kendısını formatladı, yenıden kurdu. tum numaralarım, onun mesjları ve fotolar falan hersey sılındı. basta uzuldum ama sımdı dıyorumkı vardır bundada bı hayır. ben olsam gunlerce sılemezdım msjlarını. ama sılındı :)Ben de silemiyorum hiçbir şeyi.Mazoşistlik böyle bir şey.
sevgılınızden ayrıldıgınızda sessız kalıp, butun face ınstagram whatsap gıbı seylerı kapatmak mı ?
yoksa onsuzda hayatına devam edeıp, eskısınden dahada mutlu gorunmeye calısmak mı ?
hangısını yaptınız ve mutlu oldunuz ? tabıkı 2.yı yapmak daha mantıklı... ama onunda uzulmesını ıstemek varsa ıcınızzde ne yaparsınız ?? ne yapıp sonunda kazanan sız oldunuz ?
Akılli telefonlara şöyle bir özellik eklesek iştee,ayrıldıktan sonra kendini formatlama..ben sılememıstım basta. takıı 2gun oncesıne kadar.. telefonun suya dustu. ve telefon kendısını formatladı, yenıden kurdu. tum numaralarım, onun mesjları ve fotolar falan hersey sılındı. basta uzuldum ama sımdı dıyorumkı vardır bundada bı hayır. ben olsam gunlerce sılemezdım msjlarını. ama sılındı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?