aklıma takılan kısacık bır soru ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi lmnt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mutlu gorunmeye calismak mutsuzluga kosmaktir. Yalandansa disariya gozuken mutluluk, karsi tarafin ilk ufak mutluluk belirtisi cana okur. Acinizi dilediginuz gibi, yalansiz, maskesiz cekin. Sizin o ilk mutluluk duymaya basladiginiz an onun canini yaksin, tersi degil.

Ben olsam,Baskalari beni mutlu sansin,uzulmedigimi dusnsunler diye,kendimi kandirmazdim en azindan.icinden nasil geliyorsa oyle davran,uzuluyorsan,sosyal medyada mutlu resimlerini paylasma,karsindakini uzmek istemiyorsanda paylasma,uzak kal bir süre,hem acini hafifletirsin,hemde karsindakini uzmekten korkuyosun heralde,onuda uzmemis olursun

2si de yanlış .Böyle durumda ben olsam nört kalırım,yani her zaman nasılsam öyle davranırım.
Çünkü bana göre durmadan ayrılık şarkıları paylaşmak da "bak mutluyum ,çok eğleniyorum"tarzı sahtelik de itici.
Ayrıca normal,sıradan davrandığınızda karşınızdaki daha çok kuduruyor ve kafasına takıyor."Vay be bu kadar çabuk mu unuttu beni ,hiç mi takmıyordu" diye düşünüyor.

Bence göz önünde bulunmak sizi takip etmesini sağlayacak ben olsam bütün her yerden bana olan iletişimini keserdim böylece merak eder paşa paşa da yazar meraktan

Vallah kendimi hiç bir şeyden çekmem ki çekmedim de hiç.

haklısın canım. kapatmıyım ama hayatımla ılgılı fazlada bılgı vermıyım. guven sorunu vardı evet ne yazıkkı...
Cok dikkatli ol valla kapatma hicbiseyini ama her yaptiginida paylasma fazla girip cikma onun hesaplarina bakmamak icin ve hicbi sekilde mesaj atma ustune dusersen daha cok kacar birak biraz kafasini dinlesin. Sen kendini eve de kapatma cik gez eglen kafani dagit cunku evde durdukca dusunmekten kafayi yersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…