oyle yapıccam :) tesekkurler...ikiside onu çok önemsediğini gösterir..
olduğun gibi devam et..
zamana bırak..
benımkı formatladı vallaAkılli telefonlara şöyle bir özellik eklesek iştee,ayrıldıktan sonra kendini formatlama..
bende kapattım. yaklasık 2aydır kapalı. suandada acmayı dusunuyorum ama... onun bu durumda ne dusunecegınıde merak etmedım deıgl hanı..herseyini sil gitsin en azından bir süre senn ona ulaşabileceğn merak ettim bi bakayım diyebileceğin hiç bi yol olmasın çünkü mutlaka bakarsın bu da unutma süreni uzatır gerçekten bişeylerin bittiğini hissttiğin anda o hayatına girmeden önceki hayatına geri dön ben öle yapmıştım
sonunda ne oldu pekı ? bende 2 aydır bu taktıgı kullandım. ama bu ıkı ayda hala ara ara gorusuyoduk. son 2 haftadır sessızım yanı...ben tam tersi herşeyi kapatıp hiçbir şekilde benden haber alamamasını saglardım..yine keyfime bakardım..bu aşırı gizem de cok dikkat cekici oluyor..tecrübeyle sabit
sonunda ne oldu pekı ? bende 2 aydır bu taktıgı kullandım. ama bu ıkı ayda hala ara ara gorusuyoduk. son 2 haftadır sessızım yanı...
canım bence bunlar boş şeyler. insan içinden nasıl geliyorsa öyle olmalı taktik yürüterek hayatı yaşamamalı .evet gerçekten insanlar öyle erkek arkadaşından ayrılıpta mutluymuş gibi yapınca onun pişman olmasını sağlıyorsun ama ne gerek var bence onu kendi dünyasıyla başbaşa bırakmak en doğrususevgılınızden ayrıldıgınızda sessız kalıp, butun face ınstagram whatsap gıbı seylerı kapatmak mı ?
yoksa onsuzda hayatına devam edeıp, eskısınden dahada mutlu gorunmeye calısmak mı ?
hangısını yaptınız ve mutlu oldunuz ? tabıkı 2.yı yapmak daha mantıklı... ama onunda uzulmesını ıstemek varsa ıcınızzde ne yaparsınız ?? ne yapıp sonunda kazanan sız oldunuz ?
allah daım etsın canım mutlulugunu ınsallah :)ben nişanlımdan ayrılmıştım 2 sene önce.heryerden sildim onu.face... de profil resmimin yerine fidan resmi koydum uzun bir süre ve ruh halimi belli edecek hiçbirşey paylaşmadım.kudurmuş bu kızdan birşey anlamıyorum ,ii mi kötü mü diye :) 2 ay sonra fidanın yerine güzel çiçekli bir ağaç resmi koydum ve paylaşımlarıma kaldığım yerden devam ettim.ben ki çok seviyorum,onsuz yapamaz derdim unuttum,sen de unutursun. hatta şuan 3 aylık evliyim ve çok mutluyum :)
darısı basıma ınsallahacıkcası benim bir beklentim yoktu..gercekten bitmeliydi yani..ama o sesini cıkardı önce mesajlar attı..cevapsız bıraktım..sonra aramalar falan...tekrar iletişime geçildi ama toparlanmadı bitti gitti..iyiki de bitti de baş belam eşimi tanıdım:)
oyle yapıp hayata devam etmek...canım bence bunlar boş şeyler. insan içinden nasıl geliyorsa öyle olmalı taktik yürüterek hayatı yaşamamalı .evet gerçekten insanlar öyle erkek arkadaşından ayrılıpta mutluymuş gibi yapınca onun pişman olmasını sağlıyorsun ama ne gerek var bence onu kendi dünyasıyla başbaşa bırakmak en doğrusu
laf sokmak ıcın bıseylerı gerı acmıcm tabıkı. sadece kaldıgım yerden devam edıcm artıkkya şey bana cok itici geliyor ayrılan..boşanan..arkadaşlarım oluyor..sosyal medyada aman Allah ım cok mutluyum hersey ne güzel modunda yazılar paylasımlar yada iğneleyen laf sokan imalar..bunlar aslında ne kadar önemsediklerinin göstergesi oluyor..sessizlik daha asil geliyor bana
Aldatilmis bi adama bence asla bak mutluyum egleniyorum susu verme. O psikolojiyle bi kiza guvenmesi cok zor belki de bu yuzden ayrilmistir sizden emin olamadigi icin. Ona bak iyi ki ayrilmisim dedirtme. Hesaplarini kapama ama mutluluk oyunu da oynamaen ıyısı sanırım buu :)
İkisini de yapmadım. İkisi de çok saçma. Sevgiliden ayrılıp sosyal hesapları kapatmak moda oldu zaten, herkes mutlaka kapatır, sanki karşı taraf ilgi çekmeye çalıştığını anlamayacak ! Eskisinden mutlu görünmeye çalışmak daha da saçma. Sanki eskisinden daha mutlu olmadığını, nispet yapmaya çalıştığını anlamayacak... Karşı tarafı bu kadar aptal zanetmeyin, cidden rezil oluyorsunuz. Ben 2 senelik ilişkimi bitirdim, nişan attıım. Ve ne yaptım biliyormusun ? Hiçbirşey.. Olduğu gibi hayatıma devam ettim, ne daha mutlu fotoğrğaflarımı koydum, ne Demet Akalın şarkıları gibi nisbet iletileri yazdım. Emin ol bundan da büyük intikam yoktur. En büyük intikam; sessiz kalmaktır. Ve günün birinde 4 4lük bir adamla koyymaya başladım fotolarımı. 3 yıldır da böyle devam ediyor..sevgılınızden ayrıldıgınızda sessız kalıp, butun face ınstagram whatsap gıbı seylerı kapatmak mı ?
yoksa onsuzda hayatına devam edeıp, eskısınden dahada mutlu gorunmeye calısmak mı ?
hangısını yaptınız ve mutlu oldunuz ? tabıkı 2.yı yapmak daha mantıklı... ama onunda uzulmesını ıstemek varsa ıcınızzde ne yaparsınız ?? ne yapıp sonunda kazanan sız oldunuz ?
haklısın canım. kapatmıyım ama hayatımla ılgılı fazlada bılgı vermıyım. guven sorunu vardı evet ne yazıkkı...Aldatilmis bi adama bence asla bak mutluyum egleniyorum susu verme. O psikolojiyle bi kiza guvenmesi cok zor belki de bu yuzden ayrilmistir sizden emin olamadigi icin. Ona bak iyi ki ayrilmisim dedirtme. Hesaplarini kapama ama mutluluk oyunu da oynama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?