- 17 Ocak 2014
- 773
- 52
- 123
- Konu Sahibi Bellebabette
Sevgilimle aynı memleketteyiz aynı şehirde okuyoruz.. Tatil için önce ben geldim sınavdan dolayı o benden bi hafta sonra geldi beni otobüse bindirdiği günden beri hiç görüşmedik ve 1.5 ay oldu.. geldikten bi hafta sonra inşaat işine girdi bi süre orda çalıştı çok yoğun olduğu için buluşma teklif etmedim bile yorgun argın geliyordu daha sonra ramazan girdi oruç tutulduğu için ve bu sııcaklarda bende çıkamadım o yine çalışıyordu zaten.. Sonra işten çıkıp bi kaç gün boş kaldı özledim diye konuşuruz ama onun ağzından hiç buluşalım lafı çıkmadı tekrar bir işe girdi bunda çok durmadı tabii kendisi bişeyler üretip satmak istiyor bugün çıktı işten biraz paraya ihtiyacı olduğunu söyledi ben o sormadan vereyim dedim bizim aramızda paranın lafı olmuyor bende olmadığında o veriyor onda olmadığında ben veriyorum.. Yarın arkadaşıyla aklındaki fikri uygulamak için işe koyulacaklar bende haliyle parayı hesabına yatırcam yarın dışarıda işim var 5.30 gibi öğlen onun işi de dolayısıyla 1-2 gibi o saate çıkıp yatırsan olur mu dedi benim için hiç sorun değil yatırırım ama hiç demiyor yahu bu adam bi kaç boş günü varken bana ver hesaba yatırma beş dakika da olsa göreyim seni diye! söyledim bunu insan bi dakika da olsa görüşelim der demiyorsun diye hayatım lütfen anlayışlı ol valla kafam çok dolu hem arkadaşım olcak yanımda dedi benimde haliyle sesim düştü şimdi de paraya gerek yok gene de lazım olursa isterim dedi ses tonum değiştiği için böyle yaptığını biliyorum hep gurur yapıp güç bela veririm para ama bu görüşme meselesi çok canımı sıkıyor ya arkadaşlarım sürekli buluşuyor oh ne güzel diyorum fırsatları değerlendirmiyor anlayacağınız buna takıldım anlayışsız mıyım yoksa sevgilim mi üstünde durmuyor kızlar ? Kendi kendime tribe girdim aramız iyi ama üzülüyorum bir yandan hem özledim hem 1.5 ay insan aynı şehirdeyken görüşmez mi yahu... Anlayışsızlık mı yapıyorum