Yok yok sorun bende:)))
Kendimi cocugun yerine koyup dusinduklerimi soyleyeyim,
Para konusunda gurur yapti demissiniz.
Ben uni. okusam ve memlekete gelir gelmez aileyle vakit gecirip evde tembellik yapmak bi yandan da sevgiliyi gormek varken insaata calismaya gitsem... o yorgunlukla ve bana bunu yaptiran maddi sıkıntilarla ugrasirken "destek" olmak isteyen sevgilimin son dakika para verecekken yine gorusememekten bahsetmesine cok fena bozulurdum ( siz haklisiniz fakat zamanlama olarak -iyi niyetle de olsa- araya sıkıstirmaniz yanlis)
ac da olsam sokakta da kalsam parayi almam, o sevgiliye ozlemim varken de bi anda sogurum.
Fakat sakince dusundugumde kiza da ayip ettim o da hakli hic gorusemedim kendi sorunlarima odaklandim derim.
Iste size de diyorum ki keske siteminizi para konusundan once belirtseydiniz ve bu kadar anlayisli olcam derken onun her dedigni kabullenip susmasaydiniz.
Hastalikta saglikta derler ya hani... bunun gibi parayi da gorusememeyi de hepsini "beraber" ortak halledebileceginize dair somut birseyler yapamasaniz dahi herseyi acikca konusup (kirginliklar da dahil olmak uzere...) destek olsaniz ona bu hissi daha guclu verseniz ve onun icine kapanik bi yani var gibi, o destegi tam saglayabilmek icin bu kapali kutuyu cok zorlamadan acsaniz iyi olur demeye calismistim :))
Ya da kendi haline birakin. Sikayetlerinizi dile getirip geri cekilin. sizin icin de ugrasirsa ugrasir gorusmek icin vakit yaratmaya calisir. Olmuyorsa ya susmaya beklemeye devam ya da umursamamaya calisip gecersiniz bu konuyu.
Iliskinizin seviyesine gore tavriniz degisir yani