aklıma takildi

Görümcen bilirkişi mi.Nerden çıkartıyor insanlar böyle şeyleri.Güzelim hangi rengi saviyorsan,neyi giymek istiyorsan onu giy.Çıplak mı gidiyorsun da ayıp olacak.Ne diyecek millet aaa şuna bak terbiyesiz kırmızı mı giymiş diyecek.

Lüks bir yerde olacak canım lüks bir otelde

Size kendimden bir örnek vereyim. Eşimin şirketinin yıllbaşı yemeği vardı. Bizim şirkette yılbaşı yemeğinde insanlar abartır. Ama öyle böyle değil saten eldiven giyen bile oldu. Allı pullu elbiseler. Ben de sade ama kırmızı bir elbise alacaktım. Eşim dedi ki bizim yemek sizinki gibi olmayabilir gel siyahını alalım. İçim kırmızı da kaldı ama neyse dedim siyahı aldım. Yemek günü otele gidince aman Allah'ım benim elbisem sade olmasına karşın en şık kadınlar bir o gece şarkı söyleyecek solistler bir de bendim. Kazak kot pantolonla gelen bile vardı. Hoş benim katıldığım o seneden sonra daha şatafatlı giyinmeye başladı millet ama ben o gün o elbisenin kırmızısını giymediğim için o kadar mutlu oldum ki.

Sizin durumunuzda görümceniz iyi niyetli biri mi? Yani kendi düğünlerini biliyordur belki. Belki cidden gelinin kardeşi dışında herkes daha sade abiyeler tercih ediyordur. Eşiniz ne diyor bu duruma? O da bilir belki kendi düğünlerini. Hani bizim bazı düğünlerde bazı elbiselerim çok abartı olur. Ha görümce kötü niyetlidir. Kendisi son zamanlarda kilo almıştır. Sizin balık elbise ile süzülmenizi istememiştir onu bilemicem. Eşinize sorabilirsiniz belki abartı olup olmayacağını.

Teşekkür ediyorum tavsiyelerin için. Görümcem biraz art niyetli biridir bi ortamda en güzel en göze gelen kendisi olmak ister. .. bende bilmiyorum ki canım ne yapsam.. Eşime sordum açık olmasın fazla da giy ne istiyorsan dedi.. bide ben yeni Gelinleri olduğum için çok süzüp inceliyor. Özellikle kv dem. Asla istemez esimin yaninda güzel olmamı. .. kendisi koluna girmek ister hatta eşimin. . . Gözlerim lens diye laf bile söyledi. Konu açmıştım onunla ilgili olarak hatta...

Oy hatırladım ben o konuyu. Sinirden yorum bile yapamamıştım. Biri ağzımın içine gelip de başkasının gerçek yeşil gözlerini överse ne yaparım bilemedim. Ama bir şey de denmiyor bazen.

Oy hatırladım ben o konuyu. Sinirden yorum bile yapamamıştım. Biri ağzımın içine gelip de başkasının gerçek yeşil gözlerini överse ne yaparım bilemedim. Ama bir şey de denmiyor bazen.

Ov më si hadi cahilliginden de ağzımin içine girdi resmen yakından bakacam diye .. lens olunca ne oluyor anlamadım ki..
Istiyor ki kendisi oğlunun yanında benden daha iyi dursun.. hasbinallah.

Giy canım ya kendi kafanda absürt durmayacak kadar abartılı bir kıyafet değilse giyin. Eşin onay verdikten sonra kime ne ?

aileyi sen bizden daha iyi biliyorsun.diğer kuzenler nasıl normalde?
onlarda giyiyorsa giyilebilir belki bilemiyorum ama ben giymiyorum.
ben dizde abiye olmayan tarzda elbise tercih ediyorum.
eşimin tarafında 'diğer kuzenleri düğünde abiye giymesine rağmen'
ben bu elbiseyi giysem tanımayanlar beni
gelinin kardeşi sanırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…