Aklımdaki konu?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.794
4.151
173
Kızlar benim aklimdq sürekli ask var. Keske biri olsa diyorum. Disarida sevgili vs. gorunce ozeniyorum. Hep eksikligini hissediyorum. Duygusal bir insanim bu yüzden mi böyleyim anlamıyorum ki

Her seyin bir zamani vardir bu kadar kafaya takmayin. Hep aklinizda bu konu varsa sikinti.

Babanızla aranız nasıl? Anne babanızın nasıl bi evliliği var? Yaşınız kaç?

Hep bu hormonların suçu. Doğa bize hormonlar aracılığıyla boyun eğdirtiyor maalesef. Beden akıldan önce ve çok çabuk olgunlaşıyor doğanın emriyle. Akıl olgunlaştığında ise o beden olmuyor. Yani doya doya yaşamanın imkanı yok.

gayet saglıklı ve normalsın
22 yasında en dınamık en guzel yaslarındasın ıcınde patlamaya hazır bı enerjı var
bırılerınden hoslanmak gezmek dolasmak ıstemen cok cok cok normal
olmasa anormal olur zaten

yalnız bu gıbı durumda dıkkat etmemız gereken bırsey var hıc sevgılın de olmamıs
ılk gordugune sakın asık olma
cok ıyı ele , duzgun ınsan kalmadı. kalbın cok nadide suan cok acık . bunu kolay kolay paylasma . enerjını dogru yonlendır okuluna ısıne gucune ver once kendını . hayatında nasıl olsa bırı olacak herkese acma ama keskın bır sekılde kapıyı da kapama.

umarım hayatında en dogru ınsanı bulursun uzulmeden kırılmadan :) arkadas edın gez dolas bunlar guzel seyler

Back
X