Aklımdan güzel bişey geçirdiğim an, herşey alt üst oluyor

Nasıl yapıyoruz bunu?? Gerçi ben hep kötü düşünürüm en kötüsü olur ama :)))
Bilinçaltı çok karmaşık bir yapı dua ederken, şükrederken fazla üzülmüşsek geçmişte istemsiz bir şekilde eskisi gibi olmasından korkma, ama güzel şeyler beni bulmazki tarzında sinyaller yolluyoruz farkında olmadan. Konuda arkadaş demiş ya hayatımda şuan herşey güzel umarım bozulmaz işte bozulmasından korkarak çağırıyoruz. Tek yolu olacak şeyleri eğer elimizden gelmiyorsa değiştiremeyeceğimizi kabul etmek ama herşeyde de kötüsünü düşünmemeye çalışmak lazım

Şükret bi de şuna inan dua edince şükredince gerçekten kötü görünenler iyiye çıkıyor ama şükretmen ve Allah a bırakman lazım

bu konu kişisel gelişim parapsikolojiye doğru gider..

"hep böyle olur" "ay çok güldük ağlamayalım"
"ne zaman iyi bir şey olsa mutlaka çok kötü bir şey olur"
bu inancı yıkın.. siz buna şartlanmışsınız.
ben hep şanslı olduğuma inanırım mesela. gerçekten de şanslıyımdır. eşim iyi bir şey olduğunda "bak senin şansına" der..
beni üzen şeylerde, ağlıyorsam mesela, ağlarken de gülebilecek dalga geçebilecek bir şey bulurum.

Bilinçaltı çok karmaşık bir yapı dua ederken, şükrederken fazla üzülmüşsek geçmişte istemsiz bir şekilde eskisi gibi olmasından korkma, ama güzel şeyler beni bulmazki tarzında sinyaller yolluyoruz farkında olmadan. Konuda arkadaş demiş ya hayatımda şuan herşey güzel umarım bozulmaz işte bozulmasından korkarak çağırıyoruz. Tek yolu olacak şeyleri eğer elimizden gelmiyorsa değiştiremeyeceğimizi kabul etmek ama herşeyde de kötüsünü düşünmemeye çalışmak lazım
Evet evet bende hep eyvah kötü bir şey olacak diye düşünüp panik olurum. Dua ederken düşünürken olumluya yöneleyim olumsuz ifade kullanmayım.

bu konu kişisel gelişim parapsikolojiye doğru gider..

"hep böyle olur" "ay çok güldük ağlamayalım"
"ne zaman iyi bir şey olsa mutlaka çok kötü bir şey olur"
bu inancı yıkın.. siz buna şartlanmışsınız.
ben hep şanslı olduğuma inanırım mesela. gerçekten de şanslıyımdır. eşim iyi bir şey olduğunda "bak senin şansına" der..
beni üzen şeylerde, ağlıyorsam mesela, ağlarken de gülebilecek dalga geçebilecek bir şey bulurum.
Bende çok şanslıyım, bende morali motivasyonu çok yüksek inanılmaz keyifli bir insanım ama bı dönemde sürekli olumsuz düşünüyordum. Olumluya yönelmeye çalışacağım.

Bende çok şanslıyım, bende morali motivasyonu çok yüksek inanılmaz keyifli bir insanım ama bı dönemde sürekli olumsuz düşünüyordum. Olumluya yönelmeye çalışacağım.
olur bazen öyle.. biraz üstüste gelmiş,
bence hepimizin de depresyona girme lüksü olmalı :)

biten bitmesi gerektiği için bitti, daha iyi işler sizin olsun.
bazen biz atak yapalım diye olumsuz şeyler çıkmalı karşımıza :)

Back
X