Aklımdan yemek fikri çıkmıyor

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
Merhaba kk.. Hemen konuya geciyorum.
Avukatım,kendime ait bir bürom var.
Pandemiydi salgındı derken işimi evden takip etmeye azaltmaya çocuğun kreşi kapanınca da dosya almamaya başladım. Eşim yoğun çalışıyor evde olduğunda da çoçuk onu bırakmıyor o uyuyunca da çalışıyor derken aramızdaki ilişki gerekmedikçe konuşmaya dönüştü :D Kilo verme sürecindeyken tersine döndü almaya başladım ve uyandıgımdan yatana kadar tek düşündüğüm şey ne yesem oluyor.. aklımdan atamıyorum anlamsız bir takıntıya dönüştü. Kilo alıyorum aldıkça da yiyorum :((

Şu pandemi zamanı kilo almayan yok ki zaten. Yemek yemeden vakit gecmıyor gibi geliyor. Çocuklar istiyor kek tatlı vs e yaptıkça da insanın yiyesi gelıyor. Eski iradem gitmiş gibi hissediyorum. Topluca diyete girmemiz lazım😃

Şu pandemi zamanı kilo almayan yok ki zaten. Yemek yemeden vakit gecmıyor gibi geliyor. Çocuklar istiyor kek tatlı vs e yaptıkça da insanın yiyesi gelıyor. Eski iradem gitmiş gibi hissediyorum. Topluca diyete girmemiz lazım😃
Evet devlet buna da el atmalı, kamu yararı var sonucta :D

Hamurlu bir şey yerine iştah kesen tok tutan atıştırmalıkları veya çayları deneseniz. Tabi bunun için de irade şart.
Mesela hamur işi yerine tarçınlı yoğurt, yağsız tuzsuz patlamış mısır, leblebi vs.

Merhaba kk.. Hemen konuya geciyorum.
Avukatım,kendime ait bir bürom var.
Pandemiydi salgındı derken işimi evden takip etmeye azaltmaya çocuğun kreşi kapanınca da dosya almamaya başladım. Eşim yoğun çalışıyor evde olduğunda da çoçuk onu bırakmıyor o uyuyunca da çalışıyor derken aramızdaki ilişki gerekmedikçe konuşmaya dönüştü :KK70: Kilo verme sürecindeyken tersine döndü almaya başladım ve uyandıgımdan yatana kadar tek düşündüğüm şey ne yesem oluyor.. aklımdan atamıyorum anlamsız bir takıntıya dönüştü. Kilo alıyorum aldıkça da yiyorum :KK43:(
Bende

Bende öyleyim bu ara ya 17 kilo verdim geri almakta istemiyorum ama gözümde şuan kitkatlar biscolatalar var yemiyorum asla ama aklımda olduğu gerçeğini değiştimiyor :D günde 3 lt su içiyorum sağlıklı besleniyorum şekersiz fıstık ezmesi falan yiyorum ama kesmiyor 😭

İnsan zaman zaman böyle dönemler yaşıyor. 2 yıldır vermem gereken 10 kilom bardı, bugün itibarıyla 1.5 kilom kaldı. Evet yine fazlam var lakin aşağısı da yakışmıyor, giden önce yüzümden gidiyor çünkü. Ama bu iş önce beyinde bitiyor, orası harekete geçmezse kilo verme süreci başlamıyor, yani ben öyleyim.

Evden pudingli bisküvili pasta eksik olmuyor, haftada en az birgün pişi oluyor... Yoksa şimdiye manken olmuştum. Ve geçmeyen o uzuuuuun geceleeeer nasıl geçyor, çayla çerezle işte :olamaz:

Bu kesinlikle ben 🤣
1.68 boya 58 kiloydum gayet dengeli besleniyor kilomu koruyordum ama şimdi yalan oldu. 62 kilo oldum ve yemeye devam edersem daha da alacak gibi duruyorum. Bir haftadır ekmeği kestim pilav yemiyorum, 2 litre su içmeye çalışıyorum, şekeri de pastada filan gömüyordum baya, pasta böreği de kestim. Detoks sularını denedim aman onu yapana kadar dik kafaya temiz suyu daha iyi dedim uğraşmamak için 😅
Bir bu şekilde gözlemleyeceğim şöyle baktım olmuyor hurma diyetine başlayacağım. Çok etkisi oluyor dediler hep, merak ediyorum ben de bir etkisi olacak mı 🤓

Back
X