- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.473
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen yine iyisin.ben 1.70 77 kiloyum.Ki
Kilolu değilsiniz ya bende 1.68 69 kiloyum şuan diyetteyim ve canım yarım ekmek hatta 1kaşarlı sucuklu tost istiyor. Karnım gurulduyor ama yiyemem
![]()
Hahaha düşünüyorum tabi ne yapsam da yesemaklımdan yemek fikri çikmiyor denince bende
yemek menüsü aklıma gelmiyor sandim.
hergün ne yemek yapacagim diye düşünüyor sandim![]()
Bence youtubede sağlıklı menüler var orayı takip etHahaha düşünüyorum tabi ne yapsam da yesem
Su fazla içince mide genisliyormuş doğru olabilir miÇağımızın hastalığı haline geldi bu şu son dönemde maalesef. Kendinizi kuruyemişle kuru meyveler ve bol su ile tıkayın.
Diyetisyenler tavsiye ettiğine göre olamaz.Su fazla içince mide genisliyormuş doğru olabilir mi
İnanın hiç kilolu değilsiniz, kendinize dert etmeyin.veririz ya nolacak biz bu hayata bir kere geliyoruz.allahin verdiği o güzel nimetlerden mahrum mu bırakalım kendimiziSen yine iyisin.ben 1.70 77 kiloyum.
Keşke her kes sizin gibi iyi niyetli olsa.ama çok takıyorum ben.çevremdekiler de baskı yapıyor kilo aldın diye.morelim bozuluyor.İnanın hiç kilolu değilsiniz, kendinize dert etmeyin.veririz ya nolacak biz bu hayata bir kere geliyoruz.allahin verdiği o güzel nimetlerden mahrum mu bırakalım kendimizi![]()
Benide diyet ve spora çevrenin söyledikleri itti sevinelim mi uzulelim mi bilemedim.Keşke her kes sizin gibi iyi niyetli olsa.ama çok takıyorum ben.çevremdekiler de baskı yapıyor kilo aldın diye.morelim bozuluyor.