Aklımdan yemek fikri çıkmıyor

Merhaba kk.. Hemen konuya geciyorum.
Avukatım,kendime ait bir bürom var.
Pandemiydi salgındı derken işimi evden takip etmeye azaltmaya çocuğun kreşi kapanınca da dosya almamaya başladım. Eşim yoğun çalışıyor evde olduğunda da çoçuk onu bırakmıyor o uyuyunca da çalışıyor derken aramızdaki ilişki gerekmedikçe konuşmaya dönüştü :KK70: Kilo verme sürecindeyken tersine döndü almaya başladım ve uyandıgımdan yatana kadar tek düşündüğüm şey ne yesem oluyor.. aklımdan atamıyorum anlamsız bir takıntıya dönüştü. Kilo alıyorum aldıkça da yiyorum :KK43:(
Can sıkıntısından evde öyle oluyor da kafada bitiyor iş bıseylerle oyalanmak lazım. Bende bir kaç gündür dikkat edıyorum baya hatta şuan açım 😁 ac olunca da biraz gergin oluyorum ama sabah kalkip tartilinca güzel oluyor sonuç. Birşeyler yemek yerine içip gecistirebikirsiniz cay kahve bitki çayı vs. Mesela yesil cay içine biraz tarçın ıstahı kapatıyor bir süre yada sutlu tek şekerli kahvede kapatıyor benden bukadar 🤗 benimde aklımda suanda bitter çikolatalar pastalar geçiyor da kovalıyorum onları.

Yemek için yaşıyorum. Yemek yiyince mutlu oluyorum. Bir şey başardığım zaman, kendimi ödüllendirmek istediğimde kendi kendime yemek ismarliyorum. Bunun altında psikolojik nedenler var bence. Ağır yaşamlar diye bi program var onu izleyince anladım.

Bana da sarılın, ben de bıngıl bıngıl oldum ve hiiiiiç motivasyonum yok
Bundan 3 hafta önce bir azim geldi diyet artı sporla 10 günde 2 kilo verdim ve sikilastim. Sonra regl dönemi sonra ufakligin soguk alginligi derken biraz once yarim ekmege salca sürüp yedim çok severim ben şalcali ekmeği. Üstüne de pul biber oh mis.
Birde 2 kilo verince sosyal sorumluluk porojesi gibi etrafimdaki tüm tombisleri arayıp hepsini gazlayip yilbasina kadar zayiflama sözü almıştım.
Ama ben suan servis disiyim. Acim yorgunum gerginim. Ne diyet yapacak ne spor yapacak moyivasyonum var. O yüzden 1 ocakta telefonumu kapatmayi dusunuyorum.😁😁😁
Sesli güldüm size. :)) etrafta fazla tombiş yoktur umarım

Acaba yemediğim bir şey kaldı mı diye insan beynini patlatır,zorla canını bir şey istetir mi. O benim :(

aklımdan yemek fikri çikmiyor denince bende
yemek menüsü aklıma gelmiyor sandim.
hergün ne yemek yapacagim diye düşünüyor sandim :D

Konu basligina istinaden benimde cikmiyor yemek aklımdan🤣
164e 70 Kiloydum 3 hafta once
Su an 64leri gördüm
Kan grubuna göre beslenme yapıp 8-16 saatlik if diyeti yaptım
Spor da yapmadım vaktim yok
Ama hala diet bitince ne yesem diye düşünmeden edemiyorum bi 4 kilo daha vermem lazım.

Benimde cikmiyor
Hatta uyur gezer sekilde mutfaga gidip biseler yiyip yatiyorum gece
Hamilelikte istahsizdim
Dogum sonrasi asiri istahim artti ne bulursam yiyorum
Bebegim 6ay olsun rejime baslarim diyorum ama nasil olacak o is bilmiyorum

yanlış bilmiyorsam senin bebeğin var

senin hormonlar yemeni öğütlüyor, ye ki bebeğin doysun diyor

sana 3,5 litre lazım :)))
Evet bebegim var emzirirken ben ben olmuyorum bildigin canavara donusuyorum :KK53:
Yazin 3 den fazla bile iciyodum ama iste kis geldi cok fazla sivi tuketisi gelmiyo insanin

Şu pandemi zamanı kilo almayan yok ki zaten. Yemek yemeden vakit gecmıyor gibi geliyor. Çocuklar istiyor kek tatlı vs e yaptıkça da insanın yiyesi gelıyor. Eski iradem gitmiş gibi hissediyorum. Topluca diyete girmemiz lazım😃

Kesinlikle öyle pandemiden 1,5 ay önce doğum yapmıştım herkes kilon kalır derken bayağı zayfılamıştım tabi bir havaya girdim sonra evde vakit geçirmeye başlayınca verdiğim kilonun hepsini aldım hatta fazlasını :D şimdi bir hafta diyet bir hafta yiyerek geçiyor olmuyor emzirdiğim için de acıkıyorum onun da etkisi var nasıl verilecek bu kilolar :D

Sesli güldüm size. :)) etrafta fazla tombiş yoktur umarım
Malesef çokça var. Hatta içlerinde en zayıf benim. Bana sen niye spor yapiyorsunki zaten zayifsin diyen tipler. Kendileri benle aynı boy yaklaşık. Ama hepsi 80 kilo üstü ben 62.
Ama suç onların. O kiloyla 60 kiloluk birinin onları motive etmesini bekliyorlar.
Üstelik benim abarttigimi söyleyerek. .
Yanlız sabah tartildim. Bu haftaki kaçamaklar artı sporu birakmamin bedeli +500 gr olarak geri dönmüş.. bu çok adaletsiz ya ben günde 2 saat kan ter içinde spor yapayım o kadar kilo vermeyeyim yemesi 2 dakikayi gecmeyen şeyler yarım kilo olarak geri dönsün. Adaletsiz dünya 😭😭

Merhaba kk.. Hemen konuya geciyorum.
Avukatım,kendime ait bir bürom var.
Pandemiydi salgındı derken işimi evden takip etmeye azaltmaya çocuğun kreşi kapanınca da dosya almamaya başladım. Eşim yoğun çalışıyor evde olduğunda da çoçuk onu bırakmıyor o uyuyunca da çalışıyor derken aramızdaki ilişki gerekmedikçe konuşmaya dönüştü :KK70: Kilo verme sürecindeyken tersine döndü almaya başladım ve uyandıgımdan yatana kadar tek düşündüğüm şey ne yesem oluyor.. aklımdan atamıyorum anlamsız bir takıntıya dönüştü. Kilo alıyorum aldıkça da yiyorum :KK43:(
yanlış anlamayın ama bana çok tatlı geldiniz :KK48: :KK48:

ama ben de sizin gibiyim yemek yemeyi çok seviyorum, nöbetlerdeyken ne yesem diye düşünüyorum hep :63::63:

size tavsiyem,yeşil çay için günde 2 kez, ve eğer evde egzersiz yapma şansınız varsa karnitin kullanarak yapın,gerçekten iştahı çok azaltıyor bunlar :)

:KK43:( evet vermenin zorluğunu da biliyorum. Ama sanki sadece hamurla rahatlıyor gibiyim :/
karbonhidrat ağırlıklı beslendikçe daha çok karbonhidrat alma ihtiyacı hissedersiniz. Bu bir kısır döngü gibidir. Siz yine istiyorsanız yiyin ama önce protein, sebze, yoğurt ve meyve sokun diyetinize, bunları yediğinizde daha enerjik hissedersiniz ve ondan sonra o kadar karbonhidrat istemeyeceksiniz. Karbonhidrat olarak tam tahıllı ürünler kullanın, şeker tüketmeyin, tatlandırıcı olarak bal, pekmez tercih edin.

Ah yemek.. Tüm günüm öyle güzel geçiyor ki hatta neredeyse bir şeyler yemeyi unutuyorum o derece ama akşam olunca bana bı ye geliyor akıllara zarar. Galiba tüm günün açlığını akşama saklıyorum :( Aslında inanılmaz kilolu değilim ama iriyim. 1.80'e 77 kiloyum ama tabii ki fazlam var birde boy uzun olunca yarma gül gibi geziyorum etrafta. Spor yapıyorum ama şu yemek olayını düzene sokamadim.. Allah'ım sen yardım et :dondurma:

Bende yemeyip kilo alanlardanım.
1.70 boyum/68 kiloyum 15 gündür şeker yemiyorum, pilav makarna çok az yemeklerin yanında.
2.5 litre suyum var günlük ama veremiyorum.
Spor şansım yok.
İşim masa başı
Nasıl gidecek bu kilolar :(

Bende yemeyip kilo alanlardanım.
1.70 boyum/68 kiloyum 15 gündür şeker yemiyorum, pilav makarna çok az yemeklerin yanında.
2.5 litre suyum var günlük ama veremiyorum.
Spor şansım yok.
İşim masa başı
Nasıl gidecek bu kilolar :KK43:
Bende hiç bir şey yemesem bile gitmiyor. Birde cok su içmek mideyi genişletiyor diyorlar doğru mu ki

Back
X