Aklımı kaçırmak üzereyim yardım lutfen

Nazlican333

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
480
183
628
Arkadaşlar esimle bugün gene tartıştık.Yapmadigim şeyleri yapmıştım gibi gösteriyor.Esimin ailesi benimle gorusmuyor esimde bugün onlara iftara gitmek istediğini söyledi.Bende tamam yemek yapmayım o zaman dedim.Bana ama hiç sen ne yapacaksın ne yiyeceksin falan diye sormadi ben de biraz buna bozuldum.Ama bisey de demedim.Bu başladı hep sorun çıkarıyorsun da demeye eski konuları açmaya başladı.aBen de ona söyledim tabi. Biz bu arada mahkemeden donmustuk iki sene önce.O konular açıldı Yapmadigim şeyleri yapmisim gibi anlatıyor anlatıyorum yemin ediyorum inanmıyor.oysa ben yaptıklarımdan o kadar eminim ki bu adama kendimi nasıl inandiracam bilmiyorum.

Eski konuları açmayın. Eğer çok canınız sıkılıyorsa siz de onun yapmadığı şeyleri yapmış gibi anlatın.

Mübarek Ramazan günü yemek yapmiycam demek yerine bende geleyim küslük bitsin deseydiniz hem aklınızı kacirmaktan daha kolay olurdu. Yanlış anlama bu bir öneri.

Onlar benimle gorusmek istemiyor iki yıldır.Esimde bu durumu düzeltmek için hicbisey yapmiyor

Ben zaten ben daha geleyim dedim ama eşim kabul etmedi.ailesi beni görmek istemiyor mus.

Boşanma aşamasında ben onları suclamisim. Onlarda bunu unutmamislar benimle gorusmek istemiyorlarmis

Görüşmezlerse görüşmesinler ailesi sizinle, onların tercihi.
Benim anlamadığım kendisi iftara gidecekse sizin mamanızı hazırlayıp öyle mi gitmesi gerekiyordu, kusura bakmayın da koskoca kadınsınız bi çorba bi makarna yapabilirsiniz kendinize olmadı dışardan söylersiniz.
Böyle eften püften şeylerden surat asarsanız 2 yıl öncekilerin tekerrür etmesi süpriz olmaz.

Niye kendine yemek yapmıyorsun onu anlamadım,hem yemek yapmayayım o zaman demişsin hem de eşinin ne yiyeceksin diye sormasını beklemişsin,çok saçma ve garip.gereksiz birşey bence.oturup kendine bişeyler yapıp yeseydin,bence sen eşinin ailesine gitmesini problem edip sorun çıkarmışsın

Ben beni umursamamasina bozuldum.Aray düzeltmek için hiçbir şey yapmamasına ben onemsememesine

Ayrıca çok da surat asmadim. Bisey demedim. Sadece kırıldım.

Ya takılmayın keşke sizde aileniz yakındaysa onlara gitseydiniz bi yumurta kırıp yeseydiniz. Bence siz eşinizin gitmek istemesine bozulmuşsunuz. Takılmayın ileriye bakın geriye değil

Evet beni yalnız bırakıp gitmesine bozuldu beni goturmek için çaba sarf etmemesine.Sen ne yapacaksın diye sormamasina

Siz ailesiyle arayi duzeltmek icin bir adim attinizmi belki sizin kayitsi kalmanizadir tepkisi

Ne yaparsam yapayım bosmus. İnsanlar unutmuyorlarmis. Onun da yapacağı bir şey yokmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…