Aklımı karıştırıyor ?

Askyuvam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2019
126
52
48
28
Eski sevgilinin sürekli fotoğraf paylaşması profilini açması ve çok mutluyum pozları ‘hatta geçen yine eğleniyorum” yazmış bir fotoğrafının altına amacı ne yani ? asla böyle şeyler yapacak bi insan değildi görmiyim diyorum özellikle bakmıyorum ama duvarı açık olduğu için illa ki elim gidiyor üstelik onun hataları yüzünden ayrıldık .Neden bu kadar çirkinleşiyor insanlar anlamıyorum üzülüyorum gördükçe

Ne kadar eski? Yeni mi ayrıldınız?

Sende aç profilini mutlu mutlu fotolar at hiç umrumda değilmiş gibi sakın engelleme dahada mutlu olur seni üzdüğünü anlar.

Sende aç profilini mutlu mutlu fotolar at hiç umrumda değilmiş gibi sakın engelleme dahada mutlu olur seni üzdüğünü anlar.
O benim karakterim de yok işte ben rutinim neyse o şekilde devam ediyorum tabi ki fotoğraf paylaştım ama her zaman olduğum gibiydim yani inat için yapmadım

Gerçekte mutlu olmadığı için.

Özellikle yapıyorsa amacına ulaşıyor ha bir kasıt yoksa hayatına devam ediyordur siz de edin. Artık ayrılmışsınız istediğini paylaşır kimse bir şey diyemez çok rahatsızsanız engelleyin.

Ama şöyle bişey var onun kıskançlıklarına artık dayanamadığım için ayrıldık ve bu yüzden beni suçluyor yani yazmaz o yüzden
Ama siz hala bakiyorsunuz? Onu hala seviyor ozluyorsaniz bence ara yolu bulun. Cunku adam bu rahata alisirsa bi daha donmez... yazmaya yazmaya unutur bu sefer cidden sizsiz eglenmeye baslayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…