Ne kadar eski? Yeni mi ayrıldınız?Eski sevgilinin sürekli fotoğraf paylaşması profilini açması ve çok mutluyum pozları ‘hatta geçen yine eğleniyorum” yazmış bir fotoğrafının altına amacı ne yani ? asla böyle şeyler yapacak bi insan değildi görmiyim diyorum özellikle bakmıyorum ama duvarı açık olduğu için illa ki elim gidiyor üstelik onun hataları yüzünden ayrıldık .Neden bu kadar çirkinleşiyor insanlar anlamıyorum üzülüyorum gördükçe
Paylasım yapınca cirkinleşmiş mi oluyor?Neden bu kadar çirkinleşiyor insanlar anlamıyorum üzülüyorum gördükçe
1.5 ay olacak daha yeni sayılırNe kadar eski? Yeni mi ayrıldınız?
Yani nispet için yaptığı çok belli herkes anlayabilir görünce .Engellemek de saçma geliyor kavgalı olaylı ayrılmadık ya ne bileyimBakmayın ya sizin için yapmıyor belki de gerçekten egleniyordur. Engelleyin gitsin
O benim karakterim de yok işte ben rutinim neyse o şekilde devam ediyorum tabi ki fotoğraf paylaştım ama her zaman olduğum gibiydim yani inat için yapmadımSende aç profilini mutlu mutlu fotolar at hiç umrumda değilmiş gibi sakın engelleme dahada mutlu olur seni üzdüğünü anlar.
Zaten öyle yapıyorum nötürüm yaniÜzülseniz de yapacağınız en iyi şey tepkisiz kalmak olmalı.
Yok hayır çok eğleniyorum çok mutluyum yazmasının amacı ne eğleniyorsan eğlen kime neyi kanıtlıyorsun kiCirkinlesecek bir şey yok ki, verem mi olsun sizden ayrıldı diye?
Gerçekte mutlu olmadığı için.Eski sevgilinin sürekli fotoğraf paylaşması profilini açması ve çok mutluyum pozları ‘hatta geçen yine eğleniyorum” yazmış bir fotoğrafının altına amacı ne yani ? asla böyle şeyler yapacak bi insan değildi görmiyim diyorum özellikle bakmıyorum ama duvarı açık olduğu için illa ki elim gidiyor üstelik onun hataları yüzünden ayrıldık .Neden bu kadar çirkinleşiyor insanlar anlamıyorum üzülüyorum gördükçe
Ama şöyle bişey var onun kıskançlıklarına artık dayanamadığım için ayrıldık ve bu yüzden beni suçluyor yani yazmaz o yüzdenSizin icin yapmaz bence... Sizi dusunse size yazardi boyle dusunun...
Bende öyle düşünüyorum mutluysam neden kanıtlamak zorunda hissedeyim ki kendimiGerçekte mutlu olmadığı için.
Ama siz hala bakiyorsunuz? Onu hala seviyor ozluyorsaniz bence ara yolu bulun. Cunku adam bu rahata alisirsa bi daha donmez... yazmaya yazmaya unutur bu sefer cidden sizsiz eglenmeye baslayabilirAma şöyle bişey var onun kıskançlıklarına artık dayanamadığım için ayrıldık ve bu yüzden beni suçluyor yani yazmaz o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?