Aklımı karıştırıyor ?

O benim karakterim de yok işte ben rutinim neyse o şekilde devam ediyorum tabi ki fotoğraf paylaştım ama her zaman olduğum gibiydim yani inat için yapmadım
[/QUOT Aslında inat olarak değil onun senin hayatından çıkması senin için önem arz etmiyor gibi davran güçlü ve umursamaz ol öyle olmaz isen seni yedeğe alır hayat devam ediyor.Onu takip etme kendini mutlu et hayat daima akıyor biri gidiyor diğeri geliyor onda takılı kalma ayağına top gelirse sektir mutluluk nereden gelecek belli olmaz.

Yok hayır çok eğleniyorum çok mutluyum yazmasının amacı ne eğleniyorsan eğlen kime neyi kanıtlıyorsun ki
Belki size nispet yapmak istemiştir. Belki karantinada can sıkıntısından sosyal medyaya sarmıştır , belki de gerçekten eğleniyordur.
Uzun süren bazı ilişkilerde insanlar hapishanede gibi hissediyor bir yerde. Bittigi gibi rahatlıyorsun. Mesela ilişkin varken arkadaşlarınla geç saatlere kadar takılmak trip sebebiyse, kızlı erkekli sohbet etmen bile sorun oluyorsa, gerginlik çıkar diye çok konuda kendini kıstıysan (ki benim gözlemim çoğu ilişki öyle bu ülkede) ilişkin bitince ipinden salınan köpek gibi oraya buraya koşuyorsun. Ve mutlu oluyorsun... Böyle şeyler yani...
Sen onu boşver,kendi mutluluğuna odaklan

Hayat maalesef sosyal medyada yansıtıldığı gibi değil. Sosyal medya iyi olan şeyleri göstermek için var. En güzel halini, gittiğin en iyi mekanları, en iyi yemekleri... Girdiğinde kaç kişi ağlarken ya da acı çekerken gönderi yapıyor ? Erkek arkadaşınız mutludur mutsuzdur bilemem. Ama önünüze bakın. Biliyorum zor oluyordur. Ama inanın zaman geçince hiç anlamı kalmıyor o üzüntülerin. Sizi seven adam bir şekilde size ulaşacaktır. Ulaşmıyorsa mutlu ya da mutsuz olmasının bir anlamı yok ki. Bunu siz gerçekten mutlu olduğunuzda anlayacaksınız.

Back
X