Aklımı kaybedeceğim..

Lütfen bir çocuk daha düşünmek yerine hali hazırda doğmuş olan çocuğunuzu nasıl daha sağlıklı yetiştirebilirsiniz bunu düşünün. Psikolojik destek alın ve çocuğunuzu en doğru şekilde büyütmeye çalışın kusura bakmayın ama daha birine tahammül edemezken ikincisini düşünmek nasıl bi mantık. Şu anki çocuğunuzun kardeşten çok iyi bi anneye ihtiyacı var..

Sadece uyenin ilk mesajini okudum. Gercek bogmadan bahsediyorsaniz eger hemen bir psikiyatristten randevu alip sinirinizi nasil kontrol altina alirim diye arayislara girin. Gerekli tedavilerinizi olun.

O cocugun psikolojisini akil sagligini, beden sagligini bozmaya hakkiniz yok. Eger gercekten de kendinize hakim olamiyorsaniz gidin sinirinizi yastigi yatagi parcalayarak cikarin. Onu da cocuktan uzakta kapiyi ustunuze orterek olabildigince sessiz yapin. O cocugun cani ne ki ona guc kullanma da bir mazur gormuyorsunuz?! Bir anlik sinirle Allah muhafaza cocugun boynunu kirabilir onu bogarak oldurebilirsinizde. Bunlar hic akliniza gelmiyor mu?

Son düzenleme:
Sizin gibiler doğurmanın annelik olmadığını ne zaman anlayacak acaba yapmayın siz çocuk mocuk o çocuk kendi isteğiyle gelmedi bu dünyaya siz onu isteyerek getirdiniz size hiçbir şey borçlu değil o çocuk ama siz o sizi kızdırsada bıktırsada yıldırsada tükenmek bilmeyen sevgi, sabır ve şefkat borçlusunuz ona yine de o masum kalpler sizin gibileri seviyor hiç layık değilsiniz ne anneliğe ne de o minicik yavrunun sevgisine yazıklar olsun ya kelimeler de yetmiyor ki anlatmaya inşallah utanmışsınızdır

Üstüne yazacak bir şey bulamadım.

Ay ne diyon ya?
Kadın kızını boğmaya kalkıyor, sen hala bık bık kadınla empati yapıyorsun.
Ne empati yapıyosun şu kadınla? Bir de linçleyenlerle bir tutmuşsun,hunharca güldüm. Asıl vicdansızcandan biri sensin. Kalkıp empati yapacak bula bula şu kadını mı buldun?
Bende aşırı sinirli bir kişiliğe sahibim, hatta terapide gördüm. Kardeşim 7 8 yaşında falanken kardeşimle bir kavgalar ederdik resmen çocuğu boğazlardım sinirime hakim olamazdım bende. Şimdi bile yer etmiş zaman zaman söylüyor abla çok sinirliydin bana karşı elinin ayarı yoktu diye. Çocuklar unutmuyor, 3.5 yaşındaki çocukta beynine kodlamıştır o anları, hele ki annesi en güveneceği kişinin bu yaptığı eylemi. Mesela asla çocuk düşünmüyorum, çünkü zarar verebilirim biliyorum. Bu kadın bi anda böyle olmamıştır. Bile bile çocuk yaptıysa da zavallı, kendi zevkleri için bir canlının hayatını hiçe sayan biridir. Kalkıp bir de 2.çocuğu hakediyormuyum diye sormuş, o daha birinciyi bile haketmiyor ki. Bende şikayet edeceğim, böyle insanlar çocuk büyütmemeli. Sizi de Allah bildiği gibi yapsın.

e heralde, çocuğunu döveni çocuktan ayırır çocuğu korumaya alır ve o dövene psikolojik destek sağlarsın. Medeni olan budur. O kişiyi dövüp linçleyince ne farkımız kalıyor? Kadını linçleyince çocuğu kazanacak olsanız haklı belki ama olan yine çocuğa oluyor. Hapishaneler dahil, akıl hastaları dahil herkesi kazanmaya bakmalıyız. Çocuğu döven kişiyi alkışlamak değil bu, ayırmak izole etmek ve tedavi etmek. Ama bu bakış açısına belli ki daha çok uzağız, medeniyete de… Halbuki YouTube da yabancı bir ülkede dava esnasında oğlunun katilini affedip sarılan müslüman baba videosunda herkes adamı alkışlamıştı. Katil de ağlamıştı ve İslam’a yaklaşmıştı. Böyle hikayeleri hepimiz destekliyor ve dinimiz ne hoşgörülü diyoruz. İş kendimiz yapmaya gelince, gereksiz duyar oluyor. Adam katili hapse atmayın hakim bey demedi, burada ben de kadını şikayet etmeyin demedim gerekli yerlere. Farkı ayırt eden bir kişi çıkar mı acaba

Bu arada şiddetin her türlüsü iğrenç. Bu kadına yapılan linçte bir psikolojik şiddet. Kadını dövmek gerektiğini savunanlar? Kendiniz haklıyken şiddeti mümkün görüyorsunuz. Bu kadın da aynen öyle kızının karşısında kendini haklı görüyor ve boğuyor. Haklıysam psikolojik veya fiziksel şiddet uygulayabilirim fikri, şiddet yaratıyo işte. Zaten her döven söven kendini haklı sandığındaki için bunu yapıyor, şiddet şiddeti doğurur. Malesef herkes şiddet içinde…

Buraya kadının teki geliyor , çocuğumu sinir anında boğuyorum deyip 2.cocuğu yapsam mı diye soruyor, tepki verince biz linç tayfa oluyoruz. Ne güzel ya.

kafasıda ikinci çocuk konusunda karışık ha yanlış anlama konunun açılış amacı o yani.
ben sinirlenince çocuğumu boğmaya çalışıyorum nasıl bunu yapmam ne yapmam lazım diye yardım falan istemiyor.

Çocuğunu BOĞAN annenin sırtını sıvazlamamızı mı bekliyordunuz? Tabii ki de tepki verecektik, sinirden elimiz ayağımız titredi. Psikolojik şiddetmiş, hadi ordan. Rica ediyorum saçma sapan duyarınızı gidip başka yerde kasın.

dövülmesine bende karşıyım.
mümkünse kendisinden çok daha güçlü biri tarafından düzenli olarak boğulmaya çalışılsın.

çocuk istismarcısını sırf annesi diye savunmakta..
mesela bu çocuk top oynarken topu birinin ayağına çarpsa o biri sinirlense çocuğu boğmaya kalksa psikolojisi bozuk deyip geçelim madem.

Bunu yapsa bu kadar cinlenmeyeceğiz bile, ama kadın bi daha doğuracak ilkine çok iyi bakmış gibi.

Bunu sırf bu konu özelinde demiyorum ama hayatın her alanında bu başı boşluk mevcut. Mesela gerçekten herkes üremeli mi, kadın yaptığının ağırlığının o kadar farkında değil ki ciddi ciddi 2.çocuğu soruyor ve muhtemelen yapacak da. Bence 100 sene sonraki insanlık bugünkü denetimsizlik ve başıboşluğu dehşet içinde anacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…