Aklımı kaybedicem.

canım sen kendinden eminsen başın dik yürümemek için hiçbir sebep yok unutma sakın, millet ne haltlar yiyor yine de dünyanın en namuslu insanı gb davranıyor!
madem konuşmak işe yaramadı yol ver gitsin, ilerde daha çok pişmanlık duyacağına şimdi ayrıldım diye biraz üzülürsün geçer biter.
çocuk senin ilk gözağrınmış hazmedemiyorsun tabi çok normal, ama bu sayede onun nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu görmüş oldun haksız mıyım?
başın dik olsun. ilahi adalete güven

Son düzenleme:
canımın acısını çekmediği için anlamıyor ki cuma günü konuşcam.
çok konuştum ne değişti ki..
ne değişti..
babam konuşcak yeter dio..
yetmz namusumuydum onun güya şimdi nerde..
canım yanarken o maç oynama derdinde o adamın oğluyla birde ..
canım acıo kimseye anlatamayacağım cinsten..
ben delircem kendime zaarr vercem yada

bak kardeşim , diğer konunu da okudum.

daha liseye gidiyorsun ve şu an senin için en önemli konu derslerinin olması lazım.

ilk önce "sevdiğim" diye bahsettiğin ciğeri 5 para etmez adamdan ayrılman gerekli

görmüyor musun patronu senin hakkında atıp tuttarken kendisi sütten çıkma ak kaşıkmış gibi her şeyi kuzu kuzu dinlemiş , senin arkanda durmamış

daha da vahimi "babam ağzına tükürecek lafı" , bence asıl iftirayı sana "sevdiğim" diye bahsettiğin adam atıyor

kim bilir babasına neler söyledi de babası sadece seni suçluyor.

ilk önce bu heriften ayrılmalısın daha sonra derslerine kanalize ol ve kimsenin sözlerini kafana takmamaya çalış.

aynen katılıyorum..............

Doğru diyosunuz elbette ama kim derse kafaya takmıyorum yalan söyler ..
Elimde değil..hayat hep sıkıntı acı getirdi bana..
daha yolun başındasınız diyiceksiniz ama bence sonundayım.

Doğru diyosunuz elbette ama kim derse kafaya takmıyorum yalan söyler ..
Elimde değil..hayat hep sıkıntı acı getirdi bana..
daha yolun başındasınız diyiceksiniz ama bence sonundayım.

Sonunda falan değilsin aklını kullan, eğer biri sana o adamın söylediklerini ima ederse inkar et iftira atıyorlar de sonuna kadar savun kendini ve daha önce dediğim gibi ayrıl sevgilinden.

Ayrılcam bilsem özleminden ölcem yinede ayrılcam !
Ben burda ölürken acıdan o orada iftira atan adamın ogluyla keyif yapıyor ..
Canım çok acıyor ağlayacak bir omuzumda yok ..
Hiç olmadı.
O sevdiğim dediğim beni hiç ama hiç anlamadı.
Şimdi canını yakmak istiyorum onunda !!!!!!!!!!!!!!

Aklım dengemi yitirdim namussuz gibi görüyorum kendimi yardım edin kendime zarar vercek gibi oluyorum !

Milletin dediğine bakma, iftira sahibini bulur. sen doğru dur, doğru ol. kendine, bir genç kıza yakışır şekilde hareket et yeter.
milletin ağzı torba değil. yine de yanlış anlaşılacak, yorumlanacak hallere koymayalım kendimizi.
maalesef, dediğin gibi, olan kıza oluyor. azami dikkat elzem.

Şunu anlamıyorum ben patronuna zerre saygısızlığım olmadı ne istedi benden.
O adamında kızı var dilerim bana yaptığını kendide yaşar .
Kızı değil kendi !

bende yazilanlardan hic birsey anlamadim kimin patronu kimle askerlik arkadasi,usta kim sevgilin ne alaka kimin babasi kimle konusacak cok karisik anlatmissin ?:44::44:

Kısa özet.
Sevgilimin çalıştığı fotoğrafçının yöneticisi sevgilimin babasının askerlik arkadaşı..
Patronu bana küfür etti yalan söledi hakkımda.
Sonrada sevgilime demiş babanı çağır

iyide sizin ozel hayatinizdan adama ne belki baska birsey icin cagirmistir :44::44:

Adam açıkca bana söledi senin yüzünden diye yakıştıramıyorum yanına demiş o kızı yanına tipim hoş değilmiş layik değilmişim o çocuğa ..!
Oda yetmedi baktı olmuyor bana sürtük demiş

Bütün yorumları okudum ve bende sana kendi fikirlerimi yazmak istiyorum.oncelikle seninde dediğin gibi böyle seylerde neyazikki olan kıza olur daha dikkatli adımlar atmalisin.onun çalıştığı yere belliki surekli gidiyorsun,senin oraya gitmen ve karanlık yerlerde görülmeniz sizi goren her insanın aklına o tarz seyler getirebilir,adam sizi gormuş ve uyarmış sonucta onun is yeri orasi savunmuyorum adamı ama suçlayamayızda çünkü disaridakine karışmıyor kendi is yerinde görüyor sizi,bu durumu kurtaracak tek kisi görüştüğün adam eğer o bir açıklama yapmazsa adilik derim ben buna.sizin yapacağınız tek şey oraya birdaha gitmemek.simdi olayın sıcaklığıyla psikolojin bozulmuş,dışarı çıktığında herkes bunu konuşuyor sanıyorsun ama merak etme bu olay işyerinde kaldı ve sen oraya gitmediğin sürece ağza bile alınmaz.bak ben 29 yaşındayım bizde gördük geçirdik sana tavsiyem buyasta gönlünün sesine uyarak yasarsan ileride çok mutsuz olursun.mantikli olmaya çalış ileride iyi bir anne olabilmek için temiz saygın bir ömür yaşaki cocuklarının kocanın yüzüne utanmadan bakabilesin.daha küçüksün bu ilk askin,ama son olmayabilir sonra çok üzülürsün.ilkler unutulmaz,oyuzden ilklerini kocanla yaşaki bı degeri olsun evliliğin.senin simdi yapacağın şey derslerine çalışmak sosyal yönlerini geliştirmek okumak araştırmak bir sporla ilgilenmek arkadaşlarınla vakit geçirmek iste bunlar.. Ask yaşayıp omuzlarına yük bindiriyorsun bu yasında.suan çok duygusalsin ve o kisiye ihtiyac duyuyorsun ama İnan o değil ihtiyacın olan kiso olsa simdi bukadar skintin olurmuydu?.vicdanini rahatlatacak içindeki sıkıntıları giderecek ve icini en iyi bilen Rabbime tövbe et,birdaha gitme bence.inan seni çok iyi anlıyorum ve destek olmak istiyorum oyuzden bukadar uzun yazdım yazdıklarımı değerlendir olurmu?

ee sevgilin ne demis peki bu konusmalar karsisinda !

O kadar güzel o kadar içten yazmışsınız ki sanki içimdekilere çare oldunuz.teşekkür ederim haklısınız..
birşey diyemiyorum..
Evet sevdiğim çocuk ağzını açmadı açmadığı gibi babam halleder dedi.
Ben dedim ki baban 60 yaşındaki adamamı dikkate alır benimi ..
Babam bana inanır dedi..
Yalan benimle oynuyor bence !

ee sevgilin ne demis peki bu konusmalar karsisinda !

Hiç birşey önceden bana biri birşey dese naparsın derdim öldürürüm namusumsun derdi..
Ama hani göremiyorum !

Kimsem yok kızlar yapayalnızım aileme paylaşıcak dile getircek aileyide geçtim dostumda yok ..
delirmek üzeriyim ben onun umrunda değilim.
maça gidiyor hemde bana iftira atan adamın oğluyla ..

Canım sevgilin arkanda dursa o patrona arkandan söyedikleri için dava bile açabilirsin ama bence şu durumda yapabileceğin çok bir şey yok.Senin adına üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…