Aklımı kaybedicem.

O adama neymiş yakışıp yakışmamanızdan, kendi kızına mı alacakmış oğlanı da seni kötülüyor.
Canım keşke dikkatli davransaymışsın, "benim yaşadığımdan kime ne" diyoruz ama o da bir yere kadar.Sonra böyle beş para etmez,iftiracı insanların ağzına sakız olursun, canın sıkılır üzülürsün olan sana ve ailene olur.Bence o adam olamayan sevgilini de bırak, sen ayrılıp uzaklaşırsan konu kapanır, laf yayılmaz.En doğrusu bu gibi geliyor bana.

evet belkide kızına alcak benim salak sevgilimde o adamın ogluyla yemediği halt kalmasın gezer tozar ay sinirlendim..
ayrılcam ama ağzına tükürcem..ilk..

hic bisey dememismi yani
herhalde patronun kizi var ve kendi kizini senin sevgilinle evlendirmek istiyor bu yuzdende seni cekemiyor

Valla sevdıgım dedıgın sahısla ılgılı kotu seyler dusunmeye basladım ne munasebet patronu senın arkandan atıp tutacak .... Dıyecek?belkıde buna sbebıyet veren sevdıgındır senı kullanıyodur eger bence bıdahada ısyerıne gıtmeyın karanlık oda denılınce dırek ınsanın aklına asne fısne gelıyodur belkı atesle barut mısalı 2 sevgılı ve karanlık bı oda canım sadece konusmak ıcın gırdıgınızden bıze herseyı soledıgınden emınmısın?yakınlasmak ıcın gırdınız belkı yargılamıyorum ınan anlarım bırbırını seven 2ınsan elbette yakılasmak ısteyebılır bunun kadar dogal bısey yoktur tabıkıde ama ısyerı buna uygun kacmaz kucukte yermıs ole algılanman cokta suprız olmamalı patronun sana yasınız kucuk edep sınırlarını asıyosunuz demesının altında bısey yatıyodur belkı ya erkek arkadasının bunda payı var yada atladıgın bır detay var

Adam durduk yere zıt bağladı ..bana kızı var ama onun yüzünden mi bilemiyorum.
Bildiğim şu sevgilime biri benim namusuma laf dese naparsın öldürürüm derdi.
adam namusuma laf etti bizimkinin dediği boşbeleş adamdır salla gitsin..
annenle ablana yapsalar napardın dedim ağzına.. gibi laflar dedi..
peki ben senin meselendede babam onun ağzına ... dedi..

yok cnm atladığım birşey yok konuştuk ve çıktık..
benim sevgilim zaten rahat bir tip onun canı acısa koşar giderim ben hastanelik oldum sevgilim arkadaşlarıyla buluşmaya gitti ..Ne can acıtıcı demi

Son düzenleme:
O kadar haklısınız ki ne diyebilirim ki ..
Ayrılmayı düşünüyorum.
Canım çok yanıcak ama cidden benim ona gosterdıgım değerin onda birini görmüyorum.
Son zamanlarda lan sus doğru konus gibi konuşmaya başladı

oncelikle yaşın çok küçük . herkesin ilk aşkı olur, gelir ve geçer zamanla unutma. Bu adamdan sana hayır gelmez zaten. Unutma sevdiğin senin arkanda olmalıdır her zaman. Bir an önce toparlan kendine gel , bu çoçuktan ayrıl .kötü bişey yapmamışsın sen bırak onlar utansın. Yalnız bu sana ders olsun bir daha oyle erkek arkadaşının işyerine vs gitmeye kalkma. orda hiçbir şey yapmasanız bile doğru değil. Bu durum hoş karşılanmaz illa ki laf olur. Görmek istiyosa seni niye işyerinde görüşüyorsun git bi cafede otur konuş görüş. Oyle sokağa çıkmaya felan utanma utancak bişey yapmadın ki sen. Başın dik yürü ama hatalarından ders al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…