Aklımı kaybedicem.

safcagmeva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
73
0
36
Elazığ
Önceki konumu okuyanlar benim sevgilimle problemim olduğunu bilirler .
İlk sevdiğimdi o..
ve sevdiğimle sürekli kavgamız olsada güvensizlikte olsa baş edebilirdik..
ama artık ben bu satten sonra napacağımı bilmiyorum size danışmak istedim akıla öyle ihtiyacım var ki !
Sevdiğimin çalıştığı iş yerinin yöneticisi benimkinin babasının asker arkadaşı .
O adam bizim ilişkimizi daha sonradan öğrendi.
Ve benim sevgilimle iş yerinin arka tarafından çıktığımı oranında karanlık bir ortam olduğundan yanlıs anlaşıldığımıda ben öğrendim.
konuşmak için girmiştik oraya oysaki ama yanlıs anlasıldım.
Hani derler ya olan kıza oluyor aynen öyle ..

o yüzden patronu bana gıcık bagladı laf çakmaya yüz vurmaya başladı .
ben konuşcam dedim sevgilime yapma dedi yaptım.
usta neden böylesin dedim adama dediği yaşınız küçük edep sınırları içinde yaşanmalı oke usta öyleyiz zaten dedim.
neyse güzel konuştum 1 dakika sonra arkamdan konuşmuş.
demiş ben o kızdan kaçıyorum o yapışmış benimle konuşmak istiyor yok geçen sürtük çık git fdükkandan dedim ..
öyle demiş güya..
sonrada sevdiğim adama babanı çağır demiş aynı gün ..
adam namusum için ne dedi hazmedemiyorum..
napıcam bilmiyorum allah rızası için yardım edin bana

ilk önce demek istedigim sevgilinin babasinin asker arkdasina neymis sizin orada ne yaptiginiz dis kapinin mandali o ne karisiyor?? zor durumdasin güzelim anliyorum seni bu durumu sadece sevgilin düzeltebilir. ciksin desin size ney yada aramizda bisey gecmedi diye konusma yapsin madem seni bu durumda yalniz birakamaz bence

Şaka gibi biliyor musunuz ?
Yapayalnızım soğuk duruyor bana karşı ..
Babam ağzına tükürcek diyor ..sadece bu ..tepki vermiyor çıkmıyorda işten aptala döndüm napacağımı bilmiyorum.
Benimde ailem var ve patronu ailemide tanıyor ..

sen kendinden eminsen ve sevgilin durumu bilirken sana soguk davraniyorsa bu hic hos degil. eger patron gelirde ailene söylerse senin yapabilecegin tek sey var doktora gitmek. (bakiresin sanirim??) inan cnm cok üzüldüm okudugumda. sevgilini alip karsina konussan olmaz mi? seni seven biri yaninda olur sana karsi pis seyler söylenmesine izin vermemeli bence

Babası konuşup haddini bildirsin yapacak bişey yok.
Arkanızda durduklarını görmesi gerekiyorsa göstersinler o halde.
Siz kendinizi savunmaya çalışmayın ne gerek var.

canım bazen boyle seyler gelebılıyor ınsanın basına ozellıklede ergenlık donemınde benımde geldı basıma anlatsam neler oldugunu ne ıftıralara maruz kaldıgımı hayretler ıcınde kalırsın sen kendını bılıyorsun basın one egılmesın dık dur!basın one egılırse dahada eymege kalkarlar vıcdansızlar anladıgım kadarıyla erkek arkadasında da ıs yok sana laf soletcek kadar adı bırı yol ver gıtsın unutma kımse senden onemlı olamaz san .... demısler adamın umrunda degıl cok kızdım defolsun gıtsın ole sevgılı olmaz olsun

Velev ki siz tenhada ustanın sandığı gibi şeyler yapmış olun..

Bunu tek başınıza mı yaptınız? Nasıl arkanızda durmaz, size destek olmaz?

Siz bu kadar karaktersiz bir adamdan nasıl sevdiğim diye bahsediyorsunuz?

Son düzenleme:
sende aynı yerdemı calısıyosun anlamadım karanlık yer derken ac bıraz mekanmı karanlık bır cafemı yada kıler gıbı bıyermı?ayrıyetten sen orda calısmıyosan bu adamda sızı uygunsuz bır sekılde yakalamadıysa yasınız kucuk uygunsuz hareketler yapıyosunuz nasıl dıyebılıyo onane kı senın namus bekcılıgı yapmaya mı calısıyor canım sende bunlara fırsat vermemeye calıs kımsenın agzına laf verme ınsanların yanlıs anlıyacagı ortamlarda bulunma madem bukadar uzuluyosan zaten mıllet dedıkodu yapmaya yer arıyo boş kalan bakkal ...ini tartar hesabı dedikoduya meyilli bır milletiz neyazık ki kadınlar cok dedıkodu yapar derler ya bence erkekker daha cok dedıkodu yapıyor daha once calıstıgım ısyerınden bılıyorum benım duymadıgımı dusunup aksama kadar dedıkodu yapıyolardı kadınlara tas cıkartırcasına

Velev ki siz tenhada ustanın sandığı gibi şeyler yapmış olun..

Bunu tek başınıza mı yaptınız? Nasıl arkanızda durmaz, size destek olmaz?

Siz bu kadar karaktersiz bir adamdan nasıl sevdiğim diye bahsediyorsunuz?

ben de asude_bahar la aynı fikirdeyim,
sizin yaptığınız birşey olmuş bile olsa yalnızca sizi alakadar eder kime ne oluyor ya!
nefret ediyorum böyle kendini namus bekçisi sanan karaktersiz insanlardan!
sevdiğiniz kişiden size hayır gelmez inanın, insan böyle bi durumda sevgilisinin arkasında durmaz mı ?? ne biçim iş bu
ben kimseye birşey ispat etmek zorunda olmadığınızı düşünüyorum, heleki bekareti ispat etmek falan çok çok çirkin!
:19::19::19::19:

Sevgilimle aynı yerde çalışımıyorum.Dediğim karanlık ortamda birer stüdyo..
Kızlar burası küçük şehir ve o adamı tüm memleket tanır bilir.
ve işin acıtan tarafı ben sevdiğim adamı yanımda görmek istiyorum ama malesef babam halleder diyor.
Adam babasına sürtük dediğinde o kız.
adam 60 yaşındaki arkadaşınamı banamı inanır ..
bilmiyorum

Kimsem yok kızlar yapayalnızım aileme paylaşıcak dile getircek aileyide geçtim dostumda yok ..
delirmek üzeriyim ben onun umrunda değilim.
maça gidiyor hemde bana iftira atan adamın oğluyla ..

Şu an için yapabileceğin en doğru şey bu kişiden ayrılmak. Duygusal düşünmeyi bırak mantıklı ol biraz senin bu kadar canını sıkan konu "sevdiğin" adamın umrunda değil.

canım erkek arkadaşını karşına al ciddi ciddi konuş, ne hissediyorsan içinden geçenleri söyle ona,
böyle sevgililik falan olmaz zaten, insan sevdiğinin arkasında durur, seninki senin ne kadar üzüldüğün ne hissettiğinle zerre kadar ilgilenmiyor apaçık ortada
küçük bir yerde yaşıyormuşsun, çok iyi anlıyorum seni inan, oldum olası sevmem zaten küçük şehirleri ve insanlarını
bu konuda sana ne tavsiye edebilirim bilmiyorum
keşke o çalıştığın yerden ayrılıp başka bi yerde çalışma imkanın olsa... zaten bu kadar yüz göz olunmuş böyle çirkince laflar sarfetmekten utanmayan bir işverenle daha fazla devam edebileceğini sanmıyorum
:50:

aldım konuştum defalarca yalnız bırakma dedim.tamam dedi..trip atsam arkasına bakmadan gitti..
benim ilk sevdiğimdi..
adımı çıkardılar resmen o adam tüm memlekete yayar eminim.
sevdiğim adam umursamadı..
onunda kullandığını düşündüm..
ağlıyorum sadece elimden ne gelir bilmiyorum.
o insanlarla çalışan sevdiğimdi ben değil bu arada..
ben sadece sevdim yanlıs bişey yapmadım ama kendimden nefret ediyorum kendimi sokağa çıkınca şu o..diye göstercekler sanıorum..
başım dik değil yanlıs bişey yapmadğım halde..

bencede tüm cesaretini topla boyle yaşamaya devam edemezsin heralde, sevgilini al karşına konuş herşeyi tek tek soyle bana bunlar olurken sen napıyosun nasıl bana laf getirebiliyosun o insasnın ogluyla maçlara gidiyosun de... inceldiği yerden kopsun ...

Back
X