- Konu Sahibi safcagmeva
Dua edin bana en gzel şey dua..
Uykumu kaybettim dilerim beni üzenleride rabbim tez zamanda cezalandırır
Uykumu kaybettim dilerim beni üzenleride rabbim tez zamanda cezalandırır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar güzel o kadar içten yazmışsınız ki sanki içimdekilere çare oldunuz.teşekkür ederim haklısınız..
birşey diyemiyorum..
Evet sevdiğim çocuk ağzını açmadı açmadığı gibi babam halleder dedi.
Ben dedim ki baban 60 yaşındaki adamamı dikkate alır benimi ..
Babam bana inanır dedi..
Yalan benimle oynuyor bence !
Hiç birşey önceden bana biri birşey dese naparsın derdim öldürürüm namusumsun derdi..
Ama hani göremiyorum !
Valla sevdıgım dedıgın sahısla ılgılı kotu seyler dusunmeye basladım ne munasebet patronu senın arkandan atıp tutacak .... Dıyecek?belkıde buna sbebıyet veren sevdıgındır senı kullanıyodur eger bence bıdahada ısyerıne gıtmeyın karanlık oda denılınce dırek ınsanın aklına asne fısne gelıyodur belkı atesle barut mısalı 2 sevgılı ve karanlık bı oda canım sadece konusmak ıcın gırdıgınızden bıze herseyı soledıgınden emınmısın?yakınlasmak ıcın gırdınız belkı yargılamıyorum ınan anlarım bırbırını seven 2ınsan elbette yakılasmak ısteyebılır bunun kadar dogal bısey yoktur tabıkıde ama ısyerı buna uygun kacmaz kucukte yermıs ole algılanman cokta suprız olmamalı patronun sana yasınız kucuk edep sınırlarını asıyosunuz demesının altında bısey yatıyodur belkı ya erkek arkadasının bunda payı var yada atladıgın bır detay var
yok cnm atladığım birşey yok konuştuk ve çıktık..
benim sevgilim zaten rahat bir tip onun canı acısa koşar giderim ben hastanelik oldum sevgilim arkadaşlarıyla buluşmaya gitti ..Ne can acıtıcı demi[/QUOT
Sen kotu bısey yapmadın ıcın rahat basın dık olsun herkez bunu soluyo ama sen bızı takmıyon belkı adamın sende gozu vardır olamazmı?valla bu dunyada hersey olur adam sana zıt baglamıs madem gıtme bıdaha oraya ve o adamla muhattap olmanıda dogru bulmuyorum kendını aklamaya calısmanda yanlıs o kım kı ona hesap verıyosun bıdaha oraya gıtmekı sana laf solucek hakkı kendınde gormesın yoksa cok uzulursun okadar lafa ragmen hala buraya gelıyo ne pıskın kızmıs der kendını haklı bulur erkek arkadasınla ılıskını gozden gecır tatlım ılk sevdıgım dıyosun bak senın ılk sevdıgın uzerıne tıtredıgın cok ama cok onemlı bı yerde hayatında bakalım sende onun ıcın bukadar onemlımısın onemlı olan bu bız kızlar ılk kez sevdıkmı bır erkegı aklımız basımızdan gıder hıcbır hatasını gormemeye calısırız gorsekte canımız yansada ılk ya vazgecılmez sanar olmayanı oldurmaya calısırız gozlerımız kor olur canım senın sevdıgıne verdıgın degerın aynısını o sana verıyormu onemlı olan bu vermıyosa bunları farket ve kendıne yazık atme benı takmıyo dıyosun sımdı bole olan ılerde hiiiiiiiiç takmaz erkek mılletı kendılerıne baglayınca cabuk degısırler sevıldıklerınden emın olunca donuverırler benden sana bı abla tavsıyesı ılk sevdıgınmıs o senın ıcın cok ozeldır oda bunun farkındadır kendını ne manevı ne cınsel acıdan kullandırtma!