Aklımı kurcalayan sorular?

Ne yasadiniz merak ettim arkadasimda kus kaynanasiyla kocasi gidio görüşüyor ama kocasi ona barismak konusunu bile acamaz o derece

Eşinle tartışırken demiyor musun
"Onlar biz ayrılırken bile bi aramadı
Yuvanızı dağıtmayın demedi
Ya da bebek nasıl ihtiyacın var mı demedi.
Şimdi de barışmak için adım atmıyorlar
Bana neden baskı yapıyorsun?" diye?
Hepsini söyledim ama ölümlü dünya hep böyle küs gitmez onlar benim annem babam ben eşimle gitmek istiyorum diyor

Ne yasadiniz merak ettim arkadasimda kus kaynanasiyla kocasi gidio görüşüyor ama kocasi ona barismak konusunu bile acamaz o derece
İlk başta benimkide açmıyordu ama baktı ailesi gitmemi istiyor sinyali aldı barışın diye öyle geldi bana. Ailesi istemese bunaltmaz biliyorum. Şimdi anlatsam roman olur ama bizim boşanmamıza sebep olacak sorunlar değildi. Eşim arayı bulamayıp mesafe koyamadığı için bu aşamaya geldik. Tabi ailesi de bu mesafeye müsade etmedi hiçbir zaman

İlk başta benimkide açmıyordu ama baktı ailesi gitmemi istiyor sinyali aldı barışın diye öyle geldi bana. Ailesi istemese bunaltmaz biliyorum. Şimdi anlatsam roman olur ama bizim boşanmamıza sebep olacak sorunlar değildi. Eşim arayı bulamayıp mesafe koyamadığı için bu aşamaya geldik. Tabi ailesi de bu mesafeye müsade etmedi hiçbir zaman
Bosanmaniza neden olacak seyler yoksa barisin ama mesafeyide her daim siz koruyun iki haftada bi esinizle gidin tek gitmeyin bi derdinizi anlatmayin samimi olmayin ewet sevmedigin insanlari gormek zulüm gibi gelebilir ama evliliginde baska sorunun yokmuş esinin ailesi oldugu icin cok kotu seylerde olmadiysa bence barismalisiniz

Eşimle şahsi sorunumuz yok demişsiniz ama eşiniz sizi düpedüz kandırmış.
Güveninizi suistimal etmiş.
Keşke yeni düzeniniz tam rayına otırmadan bebek için acele etmeseydiniz ;)

Eşimle şahsi sorunumuz yok demişsiniz ama eşiniz sizi düpedüz kandırmış.
Güveninizi suistimal etmiş.
Keşke yeni düzeniniz tam rayına otırmadan bebek için acele etmeseydiniz :KK66:
Çok haklısınız. Evet sorunumuz yok dedim bu büyük bir sorun kabul ediyorum ama işin içinde yine ailesi var. Kişisel sorunlarımız yok denecek kadar az. Eşim ailesinden çok etkileniyor

Çok haklısınız. Evet sorunumuz yok dedim bu büyük bir sorun kabul ediyorum ama işin içinde yine ailesi var. Kişisel sorunlarımız yok denecek kadar az. Eşim ailesinden çok etkileniyor
Eşiniz aile olmak kavramını çok yanlış biliyor.
Sütten ağzı yanmış ama hala üflemeden içmekte ısrarcı
Git barış diyenler olmuş ama ben tamamen barışmamanızdan yanayım.
Zira siz evi terkettiğinizde boşan diyen ailesiyle sizi barıştırmak isteyen eşiniz için hiçbirşey yapmazdım ;)

Eşiniz aile olmak kavramını çok yanlış biliyor.
Sütten ağzı yanmış ama hala üflemeden içmekte ısrarcı
Git barış diyenler olmuş ama ben tamamen barışmamanızdan yanayım.
Zira siz evi terkettiğinizde boşan diyen ailesiyle sizi barıştırmak isteyen eşiniz için hiçbirşey yapmazdım :KK66:
Aynen bende öyle düşünüyorum. Peki bunun için en son boşanmak olsa dahi bu tutumunuzu devam ettirir miydiniz ?

O mesafeyi eşim kabul etmez ki eşim etse ailesi ben adım attığım an evimden çıkmaz
Madem oyle bu konuda taviz verme o zaman. Esin de konuyu actiginda bunu konusmustik kapatal8m de ve konuyu desmesine izin verme. Cunku belli ki zayif bir anini bekliyor ve seni de ikna edecek bence. Bununla ilgili verdigin soz var aldigimiz karar var kapatalim bu konuyu ve de bir daha asla acma de.

Madem oyle bu konuda taviz verme o zaman. Esin de konuyu actiginda bunu konusmustik kapatal8m de ve konuyu desmesine izin verme. Cunku belli ki zayif bir anini bekliyor ve seni de ikna edecek bence. Bununla ilgili verdigin soz var aldigimiz karar var kapatalim bu konuyu ve de bir daha asla acma de.
Diyorum aMa ne mümkün ! Karnımda bebeğini taşıyorum hala huzursuzum diyor :(

O mesafeyi eşim kabul etmez ki eşim etse ailesi ben adım attığım an evimden çıkmaz
Hımm.O zaman boşver taviz verme madem huzurunuzu bozacak seviyede ayarsızlar.gerek yok.diren bence.hatta eşine boşanmaktan bahset! Ben yokum bu şekilde deyin.Bebeğin doğmasını beklemeyelim istersen de! Azıcık blöf yap.dozunda ama.
Ben seni istiyorum ailenlemi evlendim vs.
Hem blöf hem duygusallık.bir dengeyi bulun.
Ama düşündüğümde diğer yazdıklarınızıda boşverin taviz vermeyin sakın.

Değerli kadınlar kulübü üyeleri
Sizleri uzun zamandır aklımda olan sorulara cevap alabilmek umuduyla yazıyorum(güzel ve mantıklı cevaplar vereceğinizden şüphem yok)

Yakın zamanda eşimle ailesinden dolayı büyük bir tartışma yaşadık çocuğumla baba evine döndüm.
Eşim o zaman ne beni ne çocuğunu gördü varsa yoksa ailem diyordu (annesi babası yani)
Bende bizim peşimize düşmeyen kaybetmeyi göze olan bir adamı beklemedim düzeleceğini düşünmediğimden. Aile avukatımız var hemen dava açtım. Daha mahkeme kağıdı eşime gitmeden eşim bir gece bana dönüş yaptı. Çok pişmandı,çok özlemişti. Sözler verdi,evi ayırıp ailesiyle beni görüştürmeyeceğini söyledi. Ailem,akrabalarım inanmadı bana da inanmamı söyledi. Hemen dönme iyice burnu sürtsün denildi. Ben ise hemen inandım,güvenmek istedim. Çok fazla söz verdi. Velhasıl yeni bir hayata başladık birlikte...
Çok mutluydum,inanamıyordum bir türlü. Ayrı evin rahatlığını kafamdaki sorulardan süremedim. Herkes düşünme anı yaşa dedi ama 4 yıl çekilen sıkıntılar sonunda kolay olmuyordu herşeyin iyi olduğuna inanmak(!) Evham yapıyorum herhalde derken eşim bir gün sohbet anında ailemle artık barışsan gitsek ellerini öpsen dedi ve ben böyle konuşmadığımızı,barışmak istemediğimi söyleyince kötü kavgalar o gün başladı :KK43:
Oysa çok netti . Onlar seni sildi sen onları diyordu. Kendisi görüşüyordu. Her hafta görüştüğü için birazda dolduruşa geldiğini düşünüyorum. Biz eşimle ayrıyken ailesi asla beni aramadı peşimize düşmediler. Hatta daha ileri gidip beni boşamasını istemişler! Eşimde boşamayıp ayrı ev açınca evinize adım atmayız demişler. Ama oğullarını da atamıyorlar tabi!
Şimdi size sorum şu ki eşim ben kabul etmeyince çok ağır konuşuyor. Tekrar boşanmaya getiriyor kavgayı. Ben bizi bırakabilecek olmasına (aynı sebepten) katlanamıyorum. Düşüncesi bile berbat hissettiriyor. Bir de şimdi ikinci bebişe hamileyim. Buna rağmen böyle yapıyor olmasına inanamıyorum. Keşke bu kadar kolay inanmasaydım diyorum. Ama olan oldu. En son beni zorlamayacağını söyledi ama bu 3.söyleyişi inanmıyorum. Ben kendi isteğimle barışmayınca yine kavga edicez. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim. Ne söylemeliyim? İki çocukla boşanamam sanıyor bunu kullanıyor. Boşanmakta istemem zaten şahsi sorunlarımız yok denecek kadar az. Uzun oldu kusura bakmayın :)
Bir de haklı mıyım tavrımda?
Siz olsanız bu durumda ne yapardınız?
Tavrını net köy ortaya olay belki yine aynı yere gidecek ama sana karşı böyle yapmaları uzuldum yani ne senin ne bebeğinin peşine düşmemişler. Sanki babanın evinden getirdin:KK51:

Back
X