Aklımı yitiricem çok az kaldı..

cangen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2018
5
0
1
28
Kızlar merhaba. Gerçekten mantıklı bir açıklama bekliyorum sizden. Olay şundan ibaret.. Benim 3 senelik ciddi düşündüğümüz ki yakında sözüm olucak bir uzak ilişkim var, gidip geliyor sağolsun. Gel gelelim ki son 7 aydır gelemiyor. Çalıştığı içiN haftasonları gelmesi lazım her gelmeye kalktığında iş yerinde iş kazaları geçiriyor. Bu hafta sonu da gelmeyi planlıyordu cuma gecesi merdivenlerden yuvarlanıp ayağını çatlatma derecesine getirmiş doktor üstüne basma demiş. Sürekli böyle oluyor. Evet diyorum hayırlısı buymuş daha kötüsü olmadı Allah korudu belki de diyorum ama 7 ay oldu kızlar 7. Şimdi bana yorum yapın Allah aşkına siz ne düşünüyorsunuz?

Kızlar merhaba. Gerçekten mantıklı bir açıklama bekliyorum sizden. Olay şundan ibaret.. Benim 3 senelik ciddi düşündüğümüz ki yakında sözüm olucak bir uzak ilişkim var, gidip geliyor sağolsun. Gel gelelim ki son 7 aydır gelemiyor. Çalıştığı içiN haftasonları gelmesi lazım her gelmeye kalktığında iş yerinde iş kazaları geçiriyor. Bu hafta sonu da gelmeyi planlıyordu cuma gecesi merdivenlerden yuvarlanıp ayağını çatlatma derecesine getirmiş doktor üstüne basma demiş. Sürekli böyle oluyor. Evet diyorum hayırlısı buymuş daha kötüsü olmadı Allah korudu belki de diyorum ama 7 ay oldu kızlar 7. Şimdi bana yorum yapın Allah aşkına siz ne düşünüyorsunuz?
Allah onu mu koruyor sizi mi bilemedim , diyorum.

Hiç normal gelmedi bana. 3 senelik bir ilişki ve 7 aydır görüşmediniz. 7 aydır hiç mi zaman bulamadı. Belki de bu ilişkiyi bitirmek istiyor ama size söylemiyor. Ya da hayatında biri var.
Bence araştırın.
Siz neden gitmiyorsunuz yanına ?

Bana hiç inandırıcı gelmedi.
Bir de gelemeyecek kadar ciddi bi iş kazası işine devamını da engellemesi lazım. E hangi işletme 7 ay boyunca bu tür kazaları yapan bir personele tahammül eder?
Sürekli iş kazası yaşıyor ise tedbirsiz ve dikkatsizdir. Kimse de böyle bi personel ile çalışmak istemez.
Peki doktor ayağının üzerine basma dedikten sonra işe gitti mi ? Basamayacak insan zaten aktif iş yaşantısına bi kaç gün dahi olsa ara verir.
Ha bi de. Siz neden gitmediniz hiç bu 7 ayda ?
Şehirler arası mesafe kaç saat?

Her seferinde iş Kazası mı geçiriyor ?
Siz inanıyor musunuz ?

Hiç normal gelmedi bana. 3 senelik bir ilişki ve 7 aydır görüşmediniz. 7 aydır hiç mi zaman bulamadı. Belki de bu ilişkiyi bitirmek istiyor ama size söylemiyor. Ya da hayatında biri var.
Bence araştırın.
Siz neden gitmiyorsunuz yanına ?
Aile yapım gereği il dışına çıkamıyorum ben gitmişliğim var bir kere ama gerisini gidemiyorum. Hayatında biri olmadığını düşünüyorum, sürekli iletişim halindeyiz evde işte görüntülü olsun hep konuşuruz sosyal medya hesabını da biliyorum sonuçta hep takipteyim şu zamana kadar güven kırdırcak birşey yapmadı

Kazalar hep geleceği gün ona plan kuruyor halbuki gelecek..:110:

Yersen...:işsiz:

Bana hiç inandırıcı gelmedi.
Bir de gelemeyecek kadar ciddi bi iş kazası işine devamını da engellemesi lazım. E hangi işletme 7 ay boyunca bu tür kazaları yapan bir personele tahammül eder?
Sürekli iş kazası yaşıyor ise tedbirsiz ve dikkatsizdir. Kimse de böyle bi personel ile çalışmak istemez.
Peki doktor ayağının üzerine basma dedikten sonra işe gitti mi ? Basamayacak insan zaten aktif iş yaşantısına bi kaç gün dahi olsa ara verir.
Ha bi de. Siz neden gitmediniz hiç bu 7 ayda ?
Şehirler arası mesafe kaç saat?
Zaten belirttim cuma gecesi oldu diye bu sabah çıkmayı düşünüyordu. İş kazası geçiriyor şu son zamanlarda.dikkatsiz evet 6 saat mesafe var aramızda. Yani geleceği zaman bazen benimde müsait olmadığım zamanlarda oluyor. Son zamanlarda kazalar geçirdiği için söyledim öyle. Benim aile yaşantımdan dolayı il dışına çıkamıyorum.. Çok ağır sanayi de çalışıyor haliyle orda bu tür kazalar oluyor bir tek benim erkek arkadaşım geçirmiyor sonuçta orda

Zaten belirttim cuma gecesi oldu diye bu sabah çıkmayı düşünüyordu. İş kazası geçiriyor şu son zamanlarda.dikkatsiz evet 6 saat mesafe var aramızda. Yani geleceği zaman bazen benimde müsait olmadığım zamanlarda oluyor. Son zamanlarda kazalar geçirdiği için söyledim öyle. Benim aile yaşantımdan dolayı il dışına çıkamıyorum.. Çok ağır sanayi de çalışıyor haliyle orda bu tür kazalar oluyor bir tek benim erkek arkadaşım geçirmiyor sonuçta orda
Sanayi ortamını gayet iyi bilirim. Kişisel koruyucu ekipmanlarını eksiksiz taktığı zaman hatayı en aza indirger normal bi şekilde. Siz sürekli iş kazası geçiriyor dediniz bende buna istinaden yaptım.
Yanı hem burada derdinizi anlatıp şikayet ediyorsunuz bizde evet öyle inandırıcı gelmedi dediğimizde erkek arkadaşınızı savunmaya geçiyorsunuz.
Bizler siz ne yazıyor iseniz ona istinaden yorum yapıyoruz haliyle.
Siz sürekli iş kazası geçiriyor demissiniz demek ki seyahate engel kazalar.. bu da 7 ay içerisinde pek çok kez olmuş ise pek olumlu karşılanacak bir durum değildir.
Bence savunma mekanizmanızı kenara bırakıp objektif yaklaşın. Belki biz haksiziz bilemeyiz ama ilişkiyi yaşayan da sizsiniz. Siz uzaktan bakınca olayı bizden farklı mi görüyorsunuz

Back
X