- 2 Ocak 2015
- 6.447
- 15.481
- 448
- Konu Sahibi kavun kokusu
-
Meditasyon biliyor musunuzArkadaşlar, izlememem gereken bir şeyi izledim, hatta izledim bile değil 3-4 saniye gördüm.
Ciddi anlamda psikolojimi mahvetti.
Unutmaya çalıştıkça beynime kazınıyor.
Akla takılan bir şarkıdan nasıl kurtulanacağını biliyorum ama, görüntüden sesten nasıl kurtulacağımı bilmiyorum.
Tavsiyeniz var mı? Gerçekten kötü bir ruh halindeyim.
Of demeyin ya, gerçekten mi?Ben boyle bir durum yaşadıktan sonra anksiyete oldum.
Etki kişiden kişiye değişir. Öncesinde çok hassas çok takıntılı ve çok merhametl i biri iseniz ve depresif yapiniz varsa sizde de kaygi bozukluğuna kadar gidebilir. Bu en kötü senaryo bence. Ama bu bile geciyor. Siz kaçmaya çalıştıkca o düşünceler hucum edecek. Yalnız kalmamak ve birşeylerlemeşgul olmak iyi gelecektirOf demeyin ya, gerçekten mi?
Çok saçma bir kısır döngü içindeyim. Gözümü kapatmamak için uyumaya direniyorum.
Merak ettik ya.Gizli bişey mi???Arkadaşlar, izlememem gereken bir şeyi izledim, hatta izledim bile değil 3-4 saniye gördüm.
Ciddi anlamda psikolojimi mahvetti.
Unutmaya çalıştıkça beynime kazınıyor.
Akla takılan bir şarkıdan nasıl kurtulanacağını biliyorum ama, görüntüden sesten nasıl kurtulacağımı bilmiyorum.
Tavsiyeniz var mı? Gerçekten kötü bir ruh halindeyim.
Gözümü kapattıkça gözümün önüne geliyor, görüntü gelince ses de geliyor
Ne olduğunu yazmasam daha iyi, merak edip araştıranlar çıkabilir çünkü.
Takıntılı değilim, hatta insanlara karşı merhamet duygum körelmiştir. Buna rağmen çöktüm. Teşekkür ederim, bir şeyler ile oyalanmaya çalışacağım.Etki kişiden kişiye değişir. Öncesinde çok hassas çok takıntılı ve çok merhametl i biri iseniz ve depresif yapiniz varsa sizde de kaygi bozukluğuna kadar gidebilir. Bu en kötü senaryo bence. Ama bu bile geciyor. Siz kaçmaya çalıştıkca o düşünceler hucum edecek. Yalnız kalmamak ve birşeylerlemeşgul olmak iyi gelecektir
Eğer bahsettiğiniz haber yurt dışında olansa, galiba aynı şey olabilir.Bir video mu peki son günlerde olan bir olayla ilgili ?
Bir haber gördüm,videosu falan da var dediler ben de korkup hiç bakmadım bile.
Neyse,bazı şeyler gerçekten insanı hayattan soğutuyor,en iyisi kafanızı başka şeylerle meşgul etmek.Yeni bir şarkı falan dinlemeye çalışın,ben bir şeyi unutmak isteyince hep yeni şarkılar ararım.Neden yazılmış falan filan kafamı bu tip şeylerle meşgul ederim.
Eğer bahsettiğiniz haber yurt dışında olansa, galiba aynı şey olabilir.
Şu an yazdığınızı okuyunca bile karnımda sıcak bir his, sıcak bir hava akımı gibi bir şey alttan üste doğru çıktı. Aynı şey, evet.Evet,hatta 2 kadınla ilgiliydi sanırım.
Şu an yazdığınızı okuyunca bile karnımda sıcak bir his, sıcak bir hava akımı gibi bir şey alttan üste doğru çıktı. Aynı şey, evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?